Dodaj do ulubionych

Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly Playa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 23:27
Dobry wieczór.
Jako cel podróży wybraliśmy Majorkę, ale wciąż wahamy się nad wyborem hotelu. Mamy 2 typy, które odpowiadają nam cenowo - Barcelo Ponent Playa i Beverly Playa.
Niestety nie mogę znaleźć żadnych "nowych" informacji na temat tych dwóch obiektów.
Może ktoś z Państwa wrócił z któregoś z tych dwóch hoteli i ma ochotę się wypowiedzieć? :)
Z góry dziękuję! :)
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ktosco Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly 17.06.13, 20:31
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580287-d289525-Reviews-Barcelo_Ponent_Playa-Cala_d_Or_Majorca_Balearic_Islands.html
      pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580307-d296888-Reviews-Beverly_Playa-Peguera_Calvia_Majorca_Balearic_Islands.html
      • andy620 Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly 18.06.13, 16:24
        No i co ma niby z tego wynikać popisujesz się tym,że znasz TripAdvisor nic konstruktywnego do tematu nie wniosłeś mogłeś jeszcze dodać linki z Holidaycheck chyba pytanie było o coś innego te strony to akurat każdy zna.
        • Gość: KotmaAle Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly IP: *.warszawa.vectranet.pl 18.06.13, 17:37
          Byś sie zdziwil(a) większość czeka na gotowe linki i nie przeglądają google.Zreszta linki dotyczą hoteli, wiec czego sie czepiasz ?aaaah my Polaczki żal dupę ściska zreszta to forum to jakaś istna żenada już nikt nie doradza tylko same krytyczne uwagi
          • andy620 Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly 19.06.13, 14:46
            Czytać ze zrozumieniem ,wyraźnie ktoś napisał ,że nie ma nic nowego o tych hotelach czyli zna oceny z tych linków a pytanie było kto wrócił niedawno i ma jakieś bieżące informacje ale fakt na większości forum są stali bywalcy tychże i każde takie pytania wyśmiewają i to właśnie jest uroda Polaków ,ja będę w Beverly Playa dopiero pod koniec lipca więc po powrocie będę mógł coś konkretnego o tym hotelu powiedzieć
            • Gość: AlaMaKota Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 16:29
              Dziękuję za wszystkie opinie. Szkoda, że nikt z forumowiczów nie ma nic do powiedzenia w temacie Hotelu :( Trzeba będzie przekonać się na własnej skórze.
              Holidejczeki i tripadwajzory znane i odwiedzane ;) Opinie czytane, ale tak skrajnie różne, że postanowiłam zapytać tutaj.
              No nic , jakkowleik dzięki za poświecony na odpisanie czas! :) Udanych wakacji wszystkim Państwu życzę i do - być może - zobaczenia w Beverly pod koniec lipca!
              Pozdrawiam!

• tosia-7 Re: Majorka - Barcelo Ponent Playa czy Beverly 26.06.13, 17:17
                Witam! Byłam w zeszłym roku w Beverly Playa i bardzo mi się podobało, ale nie było tam wielu rozrywek dla dzieci, dla dorosłych to i owszem. Miasteczko piękne jest gdzie wyjść wieczorem. Pokoje w hotelu o różnym standardzie my mieliśmy tańszy i też był fajny. Jedzenie bardzo dobre, wszystkiego pod dostatkiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka