Dodaj do ulubionych

Blanes- capming roca- namioty willowe??

IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.05, 13:15
planuję wakacje w hiszpanii, jest to oboz, wiec wszystko jest juz
zorganizowane (jedzenie, camping itd.) zastanawiam sie tylko czy w namiocie w
hiszpanii da sie wytrzymac. czy ktos byl na tym campingu pod namiotami?? jak
tam jest?? i co z kwestia trzymania rzeczy w namiocie?? nie zginą?? przeciez
nie bede zabierac z soba pieniedzy na plaze :| prosze napiszcie mi jak to
jest bo jeszcze nigdy nie bylam na wakacjach pod namiotem.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.05, 13:05
      to znowu ja, prosze niech ktos odpowie bo nie wiem co mam wybrac namiot czy
      hotel?? tzn czy w namiocie jes "znosnie" czy nie bardzo. <help>
      • eela Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? 19.04.05, 11:04
        W namiocie jest swobodniej, na ogół są grille do wypożyczenia i lodówki, jesli
        ktos potrzebuje. Można biesiadowac aż do świtu. Poza tym zależy jaka jest
        wielkośc namiotu i ile będzie w nim osób. Cenne rzeczy trzeba trzymać w sejfie
        na recepcji, w żadnym wypadku w namiocie.
        • Gość: dancer Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? IP: *.bazapartner.pl 19.04.05, 13:22
          w zeszle wakacje spedzilam 2 tygodnie pod namiotem w hiszpanii. I bardzo
          zalowalam ze naczytalam sie opinii w stylu "noc pod namiotem w hiszpanii to
          gwarancja bezsennsoci (z powodu goraca)". Przyznaje ze nie raz zmarzlam, a ze
          spaniem nie bylo absolutnie zadnych problemow. Nie przytrafila nam sie zadna
          kradziez, ale tez nie zostawialismy wartosciowych przedmiotow w namiocie.
          Zostawialismy je w samochodzie, czasem nawet caly nasz dobytek i o dziwo nikt
          tego nie tknal ;) w te wakacje przeprowadzam sie do hiszpanii :) trzymam kciuki
          za Twoj wyjazd, bedzie na pewno swietnie!!!
          • Gość: Justyna Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 21:25
            A może ktoś poda adresy pól namiotowych w hiszpanii i ceny. Chętnie bym się
            tam wybrała z synkiem:-)
            • aseretka Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? 21.04.05, 09:02
              Popatrz tu:
              www.campingsonline.com
              • Gość: sylwia Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.05, 13:00
                mam jeszcze pytanie co do cen w hiszpanii, jakie sa mniej wiecej ceny w
                blanes?? chodzi mi o napoje, dyskoteki, itp.
    • Gość: obozowiczka Re: Blanes- capming roca- namioty willowe?? IP: *.multi-play.net.pl 03.07.14, 09:25
      jak za taką cenę do Hiszpanii to się naprawdę opłaca, byłam w zeszłym roku :D
      jest wiele niedogodności, np. trafienie do namiotu pod wpływem %% jak nie ma światła, wspólne kible, prysznice, koszmarna temperatura w namiocie podczas siesty (nie da się wyspać po nocy haha) ale ogólnie wspominam to jako najlepsze wakacje dotychczas :)
      co do rzeczy, raczej nie brać najdroższych, telefony trzeba ładować we wspólnych gniazdkach i trzeba ich pilnować bo inni odłączają je. jest wspólna lodówka, ale ludzie kradną jedzenie z nich... ja pieniądze schowałam głęboko w walizce i nic z nimi się nie stało. a jedzenie paskudne :D

MIMO WSZYTSKO !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka