Gość: halszka IP: *.reszel.arkusnet.pl 16.03.07, 21:32 Bardzo bym chciała zakupić przewodnik Gazety 'Hiszpania'... Czy ktoś wie jak mogę go zdobyć? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: przewodnik IP: *.system-sat.pl 17.03.07, 12:05 Przyznam, że nie wiem, ale nie polecam Ci go bo jest u mnie na półce i nie jest to zbyt dobry przewodnik nawet jak za taką cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: przewodnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 15:47 Poszukaj na allegro, kilka dni temu chyba był Odpowiedz Link Zgłoś
bah77 Re: przewodnik 17.03.07, 17:34 > nie jest to zbyt dobry przewodnik nawet jak za taką cenę. Ale jak na ilustrowany przewodnik za taką cenę, to dość dobrze (p)odpowiada na mnóstwo bardzo popularnych pytań na tym Forum, typu: - jaki region Hiszpanii wybrać? - co zobaczyć w Barcelonie lub w Madrycie? - na którą wyspę się udać? itp. bah77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: przewodnik IP: *.as.kn.pl 17.03.07, 20:37 spróbuj zapytac w Empiku ,jeżeli masz w swojwj miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka73 Re: przewodnik 17.03.07, 21:27 swoj przewodniku kupilem w zeszlym roku w biurze ogloszen GW w Krakowie. Z tego co wiem, to mozna bylo je wtedy kupic takze w biurach w innych miastach. Korzystalem z przewodnika podczas podrozy po Hiszpanii i sprawdzil sie calkiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: przewodnik "Majorka i Ibiza" 18.03.07, 10:46 Od 23 czerwca będzie można kupić z Gazetą Wyborczą przewodnik "Majorka i Ibiza" (z drugiej edycji przewodników "Podróże Marzeń"): serwisy.gazeta.pl/kolekcje/1,79415,3976226.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka Re: przewodnik IP: *.reszel.arkusnet.pl 18.03.07, 18:28 serdecznie Wam wszystkim dziękuję!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś