bei 08.07.04, 12:51 Magne B6 ...to bardzo dobry preparat...ale jak masz niedobór...to musisz brać po 3 tabletki najmniej 3 razy dziennie.....niestety- jest droższy(( ale skuteczny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Bajeczko...odezwij się.... 12.07.04, 12:22 i powiedz, że wakacjujesz.....martwię sie jak nie dziewczyny nie wpisują sie na listę obecności...no napisz że jest O.K ! Pozdrawiam...i nie rób takich milczeniowych numerów... Odpowiedz Link
bajkare Re: Kochana Bei !!!!! 13.07.04, 00:27 Kochana Bei Przepraszam za przerwy, ale to mój cudowny developer internetowy zapewnia mi takie atrakcyjne przerwy w dostępie do netu. Nie mam już na niego siły ani nerwów. Szkoda gadać ..... Raczej wszystko jest ok. Opisałam bardziej szczegółowo w wątku "koszmarne bóle brzucha", jeżeli możesz/zechcesz to przeczytaj tam, bo nie chcę się powtarzać. Wielkie dzięki za troskę i zainteresowanie. Napradę Jesteś Kochana !!! Pozdrawiam bardzo bardzo bardzo cieplutko i serdecznie Odpowiedz Link