margerita_84 02.05.07, 09:47 Kto moglby polecic tani nocleg w Paryzu dla 3 osob ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: Nocleg - Paryz ? 02.05.07, 17:28 co to znaczy tani? moze to Ci pomoze: www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
wioleta4 Re: Nocleg - Paryz ? iberia.pl - dziekuje :) 15.05.07, 20:40 Hotele Formula 1 maja pokole dla trzech osob,i sa jedne z najtanszych Odpowiedz Link Zgłoś
horner Re: Nocleg - Paryz ? iberia.pl - dziekuje :) 30.05.07, 17:42 a jednocześnie najbardziej badziewne ze wszystkich możliwych... jeśli w danej miejscowości są hotele innych sieci do należy Formule 1 omijać z daleka Pozdrawiam. Horner. foto.poznan4u.com.pl - fotograf Poznań poznan4u.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio 39 Re: Nocleg - Paryz ? IP: *.proton.net.pl 16.05.07, 07:53 jeżeli ktoś szuka taniego noclegu dla trzech osób...to proponuję wynajęcie sobie mieszkanka z kuchnią aby aby naprawdę było tanio.Mamy lodówkę rzecz nieoceniona przy mniejszej ilosci zabranej gotówki.Robimy zakupy i wkładamy sobie do lodówki.Metoda dobra dla rodzin z dziecmi, bo za dzieci płacą rodzice... Odpowiedz Link Zgłoś
kris4444 Re: Nocleg - Paryz ? 16.05.07, 22:15 pisz zygfryd44@wp.pl mam troche ofert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: Nocleg - Paryz ? IP: 217.153.153.* 18.05.07, 13:19 Tylko wynajęcie mieszkania. Taniej niż hotel i komfort nieporównywalny! Sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina104 Re: Nocleg - Paryz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:28 Zgadzam się z Iską, mieszkanie jest nieporównywalnie lepszą opcją niż hotel. Również sprawdziłam! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukka AJI- 15E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 19:28 jeżeli towarzystwo jest mało wymagające :) i jedzie zwiedzać a nie siedzieć w hotelu to AIJ (schronisko młodzieżowe)na rue Trousseau 10. Blisko Bastylii, 4 stacje metra od Luwru, jakieś 40 min pieszo od Notre Dame. Właśnie 2 dni temu wróciłam z Paryża więc wiem jak to wygląda. Pokój mały z umywalką i piętrowym łóżkiem - było nas dwoje, łazienka niestety koedukacyjna, śniadanie - bułki dżem i ciepłe napoje ile kto chce. Otwarte całą dobę, obsługa bardzo sympatyczna, mówiąca po angielsku. Bardzo czysto - pokoje codziennie są sprzątane. Towarzystwo z całego świata. Ale trzeba wcześniej rezerwować miejsce, bo 15 euro za noc to jak na Paryż naprawdę bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka115 Re: AJI- 15E 29.05.07, 14:40 masz może jakieś namiary żeby móc zarezerwować, jakiś adres e-mail ? będe wdzięczna, cokolwiek, z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukka Re: AJI- 15E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 21:17 www.aijparis.com/framea.htm napisz czy uda Ci się zarezerwować, bo ciekawa jestem jak w sezonie to działa. Ja wyjazd planowałam w lutym więc z rezerwacją nie było problemu, ale jak byłam słyszałam jak kilka osób dowiedziało się - "sorry we are full in this week":) Odpowiedz Link Zgłoś