beatrix01 06.10.06, 15:36 mieszkam w wenecji prosze o pytania chetnie udziele info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicja_z_krainy_czarow2 Re: wenecja 06.10.06, 19:50 mam juz co prawda troche informacji, ale im wiecej tym lepiej. chce zaciagnac mego pana meza do wenecji, 5 rocznica slubu, i mam kilka pytan. jaka jest mozliwosc znalezienia tam taniego noclegu ? moze polecilabys jakies miejsce ? co warto zobaczyc oprocz placu sw. marka ? co koniecznie trzeba zobaczyc ? ile kosztuje przejazd gondola ? czy moglabys polecic jakias niedroga knajpke na romantyczna kolacje ? czy warto jechac na wyspy murano i burano ? z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_83 Re: wenecja 06.10.06, 21:19 a ja mam pytanie o geneze Wenecji i prosze troche historii z gory bardzo dziekuje a jeszcze jedno pytanko jak CI sie tam mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
zarost2 Re: wenecja 09.10.06, 16:03 Można trochę bardziej osobiście zapytać co robisz dla serenissimy? Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_z_krainy_czarow2 Re: wenecja 13.10.06, 19:30 jak dotychczas nasze pytania pozostaja bez odpowiedzi. moze autorka nie ma dostepu do netu. poczekajmy jeszcze troche. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa553 Re: wenecja 15.10.06, 09:35 podciagam watek, bo ciekawi mnie co opowie mieszkanka Wenecji. Odpowiedz Link Zgłoś
wodniak_r Wenecja z pokładu 19.11.06, 14:05 Zapraszam na str. www.turystykawodna.pl/ żeglujemy po Lagunie Weneckiej już dwa sezony i sporo udało nam się odkryć i zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
cortesa Re: Wenecja z pokładu 19.11.06, 15:56 Weeeeeenecja:) bylam tam raz w zyciu i jestem zachwycona! Chce tam wrocic!!! Jak dla mnie to raj na Ziemi!!! Kocham Wlochy i Wlochow! To wspanialy kraj! Pozdro dla Was:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielgrzym Re: Wenecja z pokładu IP: *.uci.agh.edu.pl 23.11.06, 23:59 wtam:-) jak dla mnie i mojej dziewczyny to miasto jest dosc brzydkie , pelno tam turystow i smierdzi od tej wody , nie ma sie czym zachwycac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Wenecja z pokładu IP: *.chello.pl 26.11.06, 17:31 Witam, ja byłam w Wenecji 3 razy i to tylko przejazdem tak na kilka godzin, jestem miastem zauroczona i chciałabym bardzo pojechać do Wenecji tak na weekend najlepiej w czasie karnawału weneckiego, jestem zachwycona maskami, chętnie od kogoś jakąś odkupie ale tylko oryginał. Jeżeli ktoś zna tani nocleg w Wenecji też proszę o info. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
www.italia-italia.pl Re: wenecja 27.11.06, 10:38 beatrix01 napisała: > mieszkam w wenecji prosze o pytania chetnie udziele info Może gdzieś mi to uciekło, ale nie mogę znaleźć jakiejkolwiek odpowiedzi, choć deklaracja wygląda interesująco. ********************** www.italia-italia.pl Odpowiedz Link Zgłoś