Dodaj do ulubionych

narty samolot z Warszawy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:07
Szukam wyjazdu na narty samolotem z Warszawy ,nic nie mogę znależć
sensownego.Bardzo mnie interesuje Madonna di Campigilio,hotel blisko
tras,aparthotel-Ambiez,lub inny region .
Obserwuj wątek
    • observerr Re: narty samolot z Warszawy 08.11.06, 00:48
      Nie bardzo rozumiem...
      1. Jezeli szukasz przelotu (z Warszawy) i transferu do wybranego
      hotelu/rezydencji, to pozostaje Ci Mediolan z Alitalią lub LOT z rejsowych
      (bilet ok 500-600 zł.)oraz Centralwings do Bolonii (cena podobna, lub nawet wyz
      sza (!). Transfer to albo ski-shuttle (koszt ok 50 euro w dwie strony) albo
      wypożyczenie samochodu (compact to ok. 200 euro/tydzień)
      2. Jeżeli szukasz oferty jakiegoś biura podróży, to raczej niemożliwe. Jeżeli
      już są Włochy, to raczej te bliższe Szwajcarii i Francji, z przelotem charterem
      do Turynu
      • ortodox Re: narty samolot z Warszawy 09.11.06, 22:15
        Słyszałem, że specjalnie dla Warszawiaków samoloty będą lądować na przełęczy
        Groste w MdC. Zaczynają jednak dopiero od 1 kwietnia. Podobno wszystkie bilety
        już wykupione - na cały rok. Maja jednak coś jeszcze dodrukować.
        pozdrawiam ;)
        • Gość: dana Re: narty samolot z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:25
          Czy to zazdrość,czy głupia złośliwość?W te rejony Włoch jeżdzi cała
          Polska.Pozdrawiam
          • ortodox Re: narty samolot z Warszawy 13.11.06, 02:22
            Zazdrość? Czego miałbym zazdrościć, że szukasz i nie możesz znaleźć?
            Raczej śmieszy mnie nieporadność, z jaką werbalizujesz swoje myśli i
            realizujesz swoje plany ...
            A złośliwy jestem, nawet bardzo.
            pozdrawiam
            p.s.
            Gdybyś nic nie znalazła, to w poniższej galerii możesz zobaczyć jak wygląda
            MdC i nie tylko.
            • Gość: Dana Re: narty samolot z Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:35
              Stoki w Madonnie znam doskonale,Twoje zdjęcia nie są mi potrzebne. 27 stycznia
              będę tam ponownie.W barze na Groste , u Izabel,wypiję Twoje zdrowie złośliwcu i
              zawistniku.Radzić sobie potafię ha,ha,ha .Pozdrawiam.
              • ortodox Re: narty samolot z Warszawy 17.11.06, 15:04
                Gość portalu: Dana napisał(a):
                > Stoki w Madonnie znam doskonale. Radzić sobie potafię ha,ha,ha.
                -----------------------------------
                To na czym polega Twój problem?
                Jak ma się to zapewnienie do: cyt.
                "Szukam wyjazdu na narty samolotem z Warszawy ,nic nie mogę znależć
                sensownego.Bardzo mnie interesuje Madonna di Campigilio,hotel blisko
                tras,aparthotel-Ambiez,lub inny region."
                ... całą siłą woli powstrzymuję się od komentarza.
                pozdrawiam
                • Gość: Roberto Re: narty samolot z Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 15:11
                  Ortodox sam wpadłeś, bo mieszasz , jeśli ktoś pyta o samolot to albo
                  odpowiedz , albo nie .
                  A Ty wszystko wiedzący zawsze musisz wetknąć swoje 3 grosze.
                  • ortodox Re: narty samolot z Warszawy 17.11.06, 18:50
                    Ty, Roberto wiesz jeszcze więcej niż wszystko, jak widać :))
                    Forum, to nie informacja turystyczna. Tu wyraża się własne opinie
                    i poglądy, a że one komuś nie pasują...?
                    Ciekawe co masz na myśli pisząc "wpadłeś"...
                    ...zapewne wiesz o czymś, czego ja nie wiem, czyli...więcej niż wszystko?
                    No więc ...?
                    pozdrawiam
                    • Gość: zniesmaczony Re: narty samolot z Warszawy IP: 81.168.254.* 23.11.06, 11:25
                      Ortodox - widzę, że chętnie i bardzo kompetentnie pomagasz pytającym, o ile
                      zamierzają się wybrać na narty samochodem. Lotników najwyraźniej nie trawisz.
                      Tolerancja Ortodoxie, to wspaniał cecha. Obudź ją w sobie...
                      • ortodox Re: narty samolot z Warszawy 23.11.06, 13:48
                        Masz wiele racji :) Problem w tym, że nie jestem tolerancyjny i tak się
                        zastanawiam, czy należy to w ogóle zmieniać. Widziałem u kogoś ciekawą
                        sygnaturkę „ Mądry głupiemu zawsze ustępuje i dlatego Świat tak wygląda” jakoś
                        tak, to apropo tolerancji. Wyjazd na narty samolotem to raczej zawsze porażką.
                        Próbowałem wielokrotnie i w wielu miejscach to uzasadniać i myślę, że
                        przedstawiłem argumentów za tym aż nadto.
                        Jeżeli dokładnie poszukasz w moich postach, to przekonasz się, że również
                        próbowałem szukać dobrego rozwiązania na połączenia lotnicze, ale niestety
                        takich nie ma. Zawsze jak tani lot, to drogi lub skomplikowany transfer z
                        lotniska na stok.
                        Prawie zawsze transfer z najbliższego taniego lotniska (Bergamo) wiąże się z
                        kłopotliwym i długim dojazdem, co dyskwalifikuje takie rozwiązanie jako
                        wygodne. Jednie w miarę wygodne, jest wypożyczenie auta, ale nie jest tanie 300-
                        350€ i najczęściej nie zadowala zwolenników taniego latania. Jak ktoś wydaje
                        150 zł na bilet lotniczy,
                        to później nie ma ochoty na wypożyczenia auta za 1200zł. Temat wałkowany setki
                        razy.
                        Zawsze z takim samym rezultatem, więc chyba można się trochę pośmiać, w pewnym
                        sensie z ludzkiej naiwności. Dobrze, tanio i wygodnie ... jak w chińskich
                        butach, jest tylko w Erze. Ale Era nie lata, jeszcze.
                        Nie mniej ciągle chętnych nie brakuje, a ja mam do nich dość odrtodoxyjny
                        stosunek i czasem sobie trochę z nich ironizuje. A co, nie wolno?
                        pozdrawiam
                        wszystkich zniesmaczonych moją ortotdoxyjnością
    • Gość: jozefa1 Re: narty samolot z Warszawy IP: *.aster.pl 22.11.06, 18:18
      Może przerwę tę durną dyskusję i spróbuję odpowiedzieć wg. moich poszukiwań w
      tym roku brak wylotów z W-wy-są tylko z Krakowa i Katowic. Rainbowntours jako
      jedyne oferuje dojazd autobusem do Katowic za 90 zł. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka