Dodaj do ulubionych

camping rosapineta

IP: *.static.akk.net.pl 14.03.08, 16:58
czy ktoś był ostatnio na tym campingu, bo nie mogę znależć nic w
miarę aktualnego? Jakie macie wrażenia? Plaża jest czysta? Czy
domki typu chalet dla 4 osób znosne? Ceny mają w miarę, ale
chciałabym choć kilka opinii usłyszeć.
Obserwuj wątek
    • radioaktywny Re: camping rosapineta 15.03.08, 08:39
      We Włoszech jest duzo kempingów o tej nazwie.
    • Gość: vvv Re: camping rosapineta IP: 81.219.236.* 18.03.08, 23:06
      e-camping.net/pl/camping/322.html
    • Gość: rosapineta Re: camping rosapineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 22:00
      Proszę skontaktować się z biurem www.poznanski.travel.pl , partnerem kempingu
      Rosapineta w Polsce (071)3371632
      • Gość: Dorota Re: camping rosapineta IP: *.pai.net.pl 02.06.08, 23:31
        Jeden z ładniejszych kempingów na jakich byłam we Włoszech. Domki, namioty, dwa
        baseny, sklep, knajpa, atrakcje dla dzieci, olbrzymi teren, baardzo czysto
        (lazienki czyszczone min 2 razy dziennie). Plaza piaszczysta, tloczna.
        • Gość: Dorota 2 Re: camping rosapineta IP: *.pai.net.pl 02.06.08, 23:32
          I dodam jeszcze ze nie warto prosic zadnych biur podrozy o posrednictwo, bo
          zdzieraja. Mozna sie z nimi latwo skontaktowac przez internet.
          • Gość: rafalkat Re: camping rosapineta IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.08, 11:24
            Witam.
            mam dwa pytania: jaka jest tam woda? Czy da się przyjemnie popływac czy jest
            totalny żur? I drugie czy ktoś nie jedzie w tamte okolice 30 wrzesnia 2008
            samochodem. Ja jadę i chętnie z kimś połączę siły na czas podróży. Zawsze to
            pewniej jechać we dwójkę. gdyby ktoś się zainteresował to proszę o kontakt:
            rafalkat76@interia.eu lub GG 3671473
            Pozdrawiam
            • Gość: wijt Re: camping rosapineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:07
              mam prośbę, jeśli ktoś był, niech powie jak to wygląda w realu
              wybieram się na camping Rosapineta w przyszłym roku choć na jego
              stronach nie ma z zewnątrz zdjęć Bungalowu B2 a ten bierzemy z żoną,
              nadto ktoś pisał że woda niezbyt czysta - prawda to? proszę o info,
              dzięki W.
              • Gość: Kinga Re: camping rosapineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 14:44
                Woda rzeczywiście niezbyt czysta, ale poza tym świetnie ;] byłam tam dwa razy i chcemy jechac po raz trzeci :) świetna atmosfera, ludzie, imprezy, animatorzy ;]
                • cleo-74 Re: camping rosapineta 03.01.09, 20:47
                  witam, zrobiłam rezerwację na tym kampingu czy mogę prosic o
                  informację na temat kampingu i przyczep oraz jeśli można to jakieś
                  fotki na maila.
                  • Gość: gość Re: camping rosapineta IP: *.esab.net 28.01.09, 10:52
                    A gdzie rezerwowałaś - bezpośrednio u Włochów czy w biurze w Polsce?
                    Też planuję urlop na tym campingu.
                    • Gość: Piotrek Re: camping rosapineta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.09, 12:25
                      a jak przedstawiają się w tym regionie temperatury (powietrza i wody)
                      w 2-ej połowie czerwca. Ile kosztuje wynajęcie domku 6 osobowego?
                      Jeżeli posiadacie jakieś fotki poproszę o przesłanie na
                      miksermi@wp.pl gdyż jestem zainteresowany wyjazdem na ten camping w
                      dwie rodzinki z dziećmi (2x2 lata, 1x6 lat) własnym transportem.
                    • Gość: Monia Re: camping rosapineta IP: 195.117.179.* 22.03.09, 16:28
                      Lepiej w Biurze w Polsce zarezerwować, ceny takie same, sprawdzałam i juz
                      wykupiłam na 2 tygodnie ciekawa jestem jak będzie?
                      • Gość: skula Re: camping rosapineta IP: *.services.v-private.net 09.07.09, 10:55
                        przez biuro podrozy nie zarezerwujecie pola namiotowego, mnie sie to nie udalo.
                        mozna latwo to zrobic mailem bezposrednio przez strone internetowa. wybieram sie
                        tam 25.07.09 :)
                        • ja_jovanka Re: camping rosapineta 10.07.09, 11:27
                          tam są sztywne terminy rezerwacji? Tydzień albo dwa i nic pomiędzy?
                          • Gość: gość Re: camping rosapineta IP: *.esab.net 23.07.09, 09:32
                            tak,pełnymi tygodniami
          • Gość: zIBI Re: camping rosapineta IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.11, 12:29
            PRZEZ BIURO pOZNANSKI TRAVEL JEST TANIEJ NIŻ BEZPOŚREDNIO.pROSZĘ SPRAWDZIĆ.bYŁEM TAM JUŻ6 RAZY
    • Gość: kasia Re: camping rosapineta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.09, 18:29
      witam
      byłam tam w sierpniu 2009, bardzo polecam, bylam tydzien w domku i tydzien pod
      namiotem, bardzo fajne miejsce, plaża niezbyt szeroka, ale nie ma problemu ze
      znalezieniem miejsca, wiele miejsc do aktywnego wypoczynku, polecam!!!
      • Gość: turysta2300 Re: camping rosapineta IP: *.lodz.mm.pl 18.04.10, 13:38
        jakie wrażenia?
        czysto?
        bezpiecznie?
        kradną?
        auto jest gdzie zostawić?
      • Gość: Margola Re: camping rosapineta IP: 109.243.62.* 20.04.10, 01:32
        Witam. Wykupiłam wczasy 2 tygodniowe w przyczepie campingowej. Chciałam się dowiedzieć jak wyglądają czy są funkcjonalne i w co są wyposażone. Będę wdzięczna jeśli dostanę zwrotną informację. Pozdrawiam. Margola
    • Gość: Robert Re: camping rosapineta IP: *.finemedia.pl 28.04.10, 13:00
      tutaj znajdziesz w miarę świeże opinie o tym kempingu
      www.e-camping.net/pl/wlochy/veneto/rosapineta-sud.html
      • Gość: e Re: camping rosapineta IP: 212.160.190.* 29.04.10, 08:20
        > tutaj znajdziesz w miarę świeże opinie o tym kempingu
        > rel="nofollow">www.e-camping.net/pl/wlochy/veneto/rosapineta-
        sud.html

Dlaczego sądzisz, że te info są świeże? Czy Twój link dotyczy
        kampingu, o którym jest ten wątek (Rosapineta vs Rosapinetasud)?
        • Gość: rosapineta Re: camping rosapineta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 11:15
          To my:)
          www.rosapineta.it
          Villaggio Turistico Rosapineta *** - Strada Nord, 24 - 45010 Rosolina Mare (RO)
          ITALIA - P.IVA, C.F., ISCR. REG. IMP. 00095150298
          Tel. (+39)0426 68033 - Fax (+39)0426 68105
          www.poznanski.travel.pl nasz partner w Polsce
          Tel. (+48)71 3371632 - Fax (+48)71 3371633
          www.rosapineta.pl
          Dziękujemy naszym stałym turystom. Pozostałych zapraszamy aby poznali naszą
          gościnność.
          • Gość: Monia Re: camping rosapineta IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 12.05.10, 14:06
            Byłam tam w tamtym roku, rodzina 2+2, na 2 tygodnie w przyczepie przy plaży i
            REWELACJA. Camping jest baaardzo duży, jest czyściutko, mimo że można z pieskami
            przyjeżdżać to nie natrafia się na niespodzianki.Przyczepy są OK, funkcjonalne i
            wyposażone w kuchenkę co bardzo pomaga przy przygotowaniu posiłku. A w tym roku
            jadę z rodziną tam jeszcze raz i namówiłam również grupę przyjaciół, na pewno
            będzie super.
            Najlepiej rezerwować prze polskie biuro poznanskitravel, ceny są takie same.
            Gdyby ktoś potrzebował więcej informacji to chętnie coś podpowiem...
            • Gość: andrzej Re: camping rosapineta IP: *.cable.wsm.wielun.pl 04.06.10, 20:37
              witam
              wybieramy sie tam w lipcu z 6cio letnim oraz 3mias.dzicmi czy
              przyczepa zda egzamin nie jest za goraco.co pani uwaza

pozdrawiam
              • Gość: Mare Re: camping rosapineta IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 21:59
                Oj będzie gorąco. Kempingowe baseny to chyba jedyny ratunek i wieczorne wypady
                do Rosolina Mare na lody. Wybieram
                się w tym samym terminie.
              • Gość: andrzej Re: camping rosapineta IP: *.tvkdiana.pl 10.07.10, 16:44
                wybieramy sie tam po raz pierwszy 18 lipca jakby ktos jechal niech da znac pozdro
                • Gość: Tadek Re: camping rosapineta 18/07 IP: *.ngk.com.pl 13.07.10, 12:04
                  cześc!
                  mam rezerwacje od 18/07; własnie planuje trasę .
                  jade z Tranowskich Gór ,to okolice Katowic.
                  Skad jedziesz?
                  Tadek
                  • Gość: andrzej Re: camping rosapineta 18/07 IP: *.tvkdiana.pl 16.07.10, 10:50
                    witam ja jade z podkarpacia przez Krakow platna do Katowic i pózniej na cieszyn
                    mozemy sie jakos umowic na trasie jak cos to pisz na maila andrea321@interia.pl
                    pozdrawiam
                    • Gość: Marcelina Re: camping rosapineta 18/07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 12:43
                      Witam serdecznie. Jestem bardzo ciekawa opinii na temat tego campingu. Być może w przyszłym roku zawitam w to miejsce. Stąd moje zainteresowanie.
                      • Gość: VINC rosapineta IP: 87.105.15.* 07.12.10, 10:37
                        Byłem we wrzesniu 2010
                        super miejsce jeszcze ciepło i duzo taniej
                        mniej tłoczna palaza
                        ogolne wrazenia super duzy camping
                        obsługa ok w 2011 rowniez sie wybieramy
                        POZDRAWIAM i POLECAM
                        • Gość: ROMAn Re: do > VINC IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 12:08
                          Mimo wszystko cenowo we wrześniu nikt nie przebije Pra dele Torri < polecam

Pozdrawiam,
                          P.S.
                          Od 2004r. co rok we wrześniu wygrzewamy nasze "kosteczki".
                          • Gość: VINC Re: do > VINC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.11, 12:17
                            No nie wiem czy cenowo przebija rosopineta
                            14 noclegów za 300 Euro bungalow 2 osobowy z łazienką i aneksem kuchennym
                            znajdziesz taniej daj znać POZDRAWIAM
                      • Gość: yanoosh Re: camping rosapineta 18/07 IP: *.lukman.pl 14.12.10, 22:23
                        czytam i nie wierzę, ja tam byłem kilka lat temu. ścisk i tłok, na plaży ciężko znaleźć miejsce. przyczepa-masakra i jeszcze sąsiedzi-czesi słuchający głośnego rocka po czesku. wrażenia nie najlepsze. zdecydowanie wolę eurocamp, a nawet vacansoleil mimo ich remanentów.
                        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka