leslaw201 31.05.06, 13:06 Ten adresik ktory podales na linku dotyczacych zestawow do nauki,asolutnie nie wchodzi.Dlatego prosze o pomoc .Zalezy mi na tych materialach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulinha Re: ksiazki do nauki 31.05.06, 16:55 Polecam tez zajrzec na stronke wydawnictwa "Lidel", polecaja duzo pozycji ksiazkowych do nauki portugalskiego dosteponych mysle u na miejscu, badz w ksiegarni internetowej: www.fca.pt/lidel_index2.html Maja wiele pozycji, rowniez w zastawach z Cd, mysle ze ceny nie sa az tak bardzo przerazajace. Sama korzystam z "Practicar Portugûes" Heleny Lemos tego wydawnictwa i jestem zadowolona. Oczywiscie bardzo przydatna dla mnie jest "Gramática de Português para Estrangeiros" Lígia Arruda wydawnictwa "Porto Editora" www.portoeditora.pt/Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: ksiazki do nauki 31.05.06, 16:56 www.portoeditora.pt/ Powodzenia!!!! ps. Co ja mam ostatnio z tymi linkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: ksiazki do nauki 31.05.06, 16:59 Hehehe tak to jest jak sie najpierw watkow wszystkich nie czyta..... Ale chcialam pomoc.... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw201 Re: ksiazki do nauki 01.06.06, 12:22 Jestes bardzo mila...to wazne.Pozdrowiam. Odpowiedz Link Zgłoś