Gość: Mariusz IP: *.aster.pl 11.09.08, 20:51 Zapraszam na moją stronkę internetową, gdzie podzieliłem się moimi doświadczeniami z pobytu na Maderze. www.mojamadera.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtec_z Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl 12.09.08, 13:26 W samą porę. We wtorek wylatuję a tu taka kopalnia informacji! Serdzeczne dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.aster.pl 12.09.08, 22:34 Cieszę się, że mogłem pomóc. Zajrzyj na stronę jeszcze przed wylotem. Cały czas w wolnych chwilach coś tam jeszcze dopisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl 03.10.08, 12:11 Wróciłem :) Jeszcze raz dzięki serdeczne za stronę, informacje przydały się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl 03.10.08, 17:43 vtec_z napisał: > Wróciłem :) Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl 04.10.08, 09:51 Wrażenia niebotyczne ((1862 m n.p.m. - tyle co Pico Ruivo). Przez całe dwa tygodnie było co robić i jeszcze trochę zostało ;) Na byczenie się przy hotelowym basenie poświęciłem tylko jeden dzień - po oddaniu samochodu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.aster.pl 29.12.08, 23:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.aster.pl 26.04.09, 21:59 :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_b Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl 27.04.09, 22:01 Mamy do wyboru miasto Machico albo Garajou. Gdzie lepiej pojechać? Dodam, że na leżenie i taplanie się w hotelowym basenie chcemy przeznaczyć nie więcej niż 2 z 14 dni pobytu. Chcemy spacerować, zwiedzać górskie szlaki, obejrzeć tę sławną roślinność, wynająć auto i zajrzeć w najciekawsze zakątki. Z drugiej strony nie chcemy się skazć na kwaterę na "pustkowiu", ale wieczorkami wyjść do knajpki i pobyć trochę między ludźmi. Która miejscowość będzie bardziej optymalna? A drugie pytanie - ile powinniśmy wziąć ze sobą euro na 2 os przy opcji all inclusive w hotelu - na przejazdy, wstępy, może jakieś nurkowanie, winko w knajpce wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gligli Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: 85.222.87.* 21.12.09, 23:23 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totuand@gmail.com Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: 193.26.131.* 09.02.10, 13:05 czemu strona www.mojamadera.republika.pl zniknela ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 13:19 tytaj o to pytasz? dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 11:02 bardzo prosze ! o ponowne informacie - przeczytalam \bylam zachwycona praktycznymi informacjami-przewodniki moga sie schowaC/ale che odswiezyc przed wyjazdem w kwietniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.10, 09:39 Strona się nie otwiera. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.ccpartners.pl 02.08.10, 11:57 Proszę podaj nowy adres do Twojej stronki lub czy można ją otrzymać na email strona www.mojamadera.republika.pl nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Madera - www.mojamadera.republika.pl IP: *.ccpartners.pl 02.08.10, 12:15 Witam, Proszę o poprawny adres strony. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius napisz to jeszcze parę razy z tego samego IP 02.08.10, 14:03 będzie jeszcze wiarygodniej Odpowiedz Link Zgłoś