amourette 21.09.04, 20:17 Hej Jestem w 8 dniu dietki i właściwie nie jadłam jeszcze żadnej zupy .. Czy można je jeść i czy macie jakieś ciekawe przepisy ? nie widziałam chyba żadnych wypowiedzi dotyczących zupek .. albo przeoczyłam Pozdrawiam i dzieki Amourette Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila1234 Re: Zupy ... ? 22.09.04, 10:40 jasne ze mozna 1.grzybowa(grzyby lub pieczarki +bulion) 2.pomidorowa(pomidory +kurczak lub bulion) 3.ogorkowa(ogórki +bulion) 4.rosół oczywiscie bez smietany i bez gotowanej marchewki i bez zaprawiania mąką!!!!@ Odpowiedz Link
gosiaa.nowak Re: Zupy ... ? 22.09.04, 11:48 Spójrz w przepisy dotyczące I fazy. Jest ta przepis na zupę bułgarską. Jest ona bardzo smaczna, wiem, bo sama ją robiłam. Dodałam tylko trochę pomidorów, pozdrawiam... Odpowiedz Link
amourette Re: Zupy ... ? 22.09.04, 19:28 hmm nie mogę znaleźć tego przepisu na zupe bułgarską ... Przynajmniej nie w 1 fazie .. Chyba ze ma ona jakąś inną nazwę .. ? Sorki za klopot Odpowiedz Link
amourette Re: Zupy ... ? 22.09.04, 18:11 dziekuje za odpowiedz Cos muszę wykombinowac Pozdrawiam Odpowiedz Link