justynam3 28.10.04, 20:29 Witam! Czy ktos dostal galaretke bez cukru? Jesli tak to prosze o podanie, gdzie i jakiej firmy jest ta galaretka. I jeszcze jedno pytanko, czy w drugiej fazie mozna jesc budyn? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila1234 Re: galaretki i budynie 28.10.04, 21:20 ja nie slyszalam o galaretce bez cukru! chyba jej juz sie nie produkuje budyniow w 2 fazie absolutnie nie mozna!!!! Odpowiedz Link
kjkk Re: galaretki i budynie 29.10.04, 10:35 budynie zawieraja m.in. mąkę i cukier, wiec raczej w ogole nie sa wskazane... a galaretke zrobiłam sobie sama!! kupiłam sok hortexu[?] light, slodzony aspartamem, zwykla zelatyna i dodałam i.... byla super. a na nia lyzeczke smietany 9% ze slodzikiem i mniaaaam Odpowiedz Link
mizia30 Re: galaretki i budynie 30.10.04, 21:23 kkjk,a jaki sok konkretnie,poniewaz ja w yen sam sposob robiłam ale mi sie nie ścięła!przypuszczm ,ze chyba jakies kwśne dodatki był w soku i to dlatego!mieszkam w holandii(obecnie)i tu nie ma horteksu ,ale będę na urlopie za tydzień i chcę trafic bez pudła bo kupie zaraz 20!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mostena Re: galaretki i budynie 30.10.04, 21:44 Hm, mysle, ze w Holandii mozesz spokojnie dostac gotowa galaretke bez cukru, albo taka w proszku do zrobienia, chyba, ze nie chcesz (?). Popytaj o te firmy Kraft, moim zdaniem sa najlepsze (z calych 3 roznych, ktorych probowalam), a powinnas znalezc. Co do soku, to dodatek kiwi nie pozwala galaretce sie sciac. I chyba jeszcze ananas. Odpowiedz Link
agi6 Re: galaretki i budynie 30.10.04, 23:47 Zobacz czy uda ci sie znalezc produkty Weight Watchers oni maja galaretki 0% cukru - malusienki saszetki wielkosci proszku do pieczenia. Odpowiedz Link
mizia30 Re: galaretki i budynie 31.10.04, 14:09 dzieki dziewczyny,ww jest widziałam ich produkty,poszukam tez krafta ale ...nie rzuciły mi sie w oczypewnie patrzałam na niedozwolone produkty.misia Odpowiedz Link
kjkk Re: galaretki i budynie 31.10.04, 17:27 to był sok light, ananasowo-grejfrutowy bodajze. kupilam zelatyne-saszetke na 1 litr -dr oetkera. dodalam jej pol na pol soku- scielo sie wszystko extra i b.szybko!! Odpowiedz Link
mostena Re: galaretki i budynie 31.10.04, 19:06 WeightWatchers w ogole sa genialni, doslownie na razie 1 rzecz (serek kanapkowy) znalazlam lepsza niz oni produkuja A poza tym wszystko uwielbiam: dania mrozone, jogurty, deserki, zupy, wszystko Ale galaretek nie widzialam. I w ogole nie probowalam ani ich lodow, ani slodyczy zadnych, chyba zaczne, bo czas zawiesic to odchudzanie na czas jakis (wiem, wiem powtarzam sie). Odpowiedz Link
mizia30 Re: galaretki i budynie 01.11.04, 20:51 w holandii jakos nie wiedza co to galaretka!mam kolezanke w ww,którą dzis dokładnie przepytałam i raczej nici !byłam przed momentem na holend.stronie ww,no i sorry żenada w porównaniu z innymi(sorki polska jest bardziej uboga)!chyba pozostanie mi sok z żelatyną!aaaaaaaaaaaaaa!zapomniałam pożarłam dziś pyszna tarte z jabłkiem i birą śmietaną!wiem ze nie na temat ale musiałam tom z siebie wyrzucić!ide poszukac miejsca do płaczu!misia Odpowiedz Link