gosiula9 03.06.06, 22:09 Czy w I fazie dozwolona jest fruktoza (znalazłam taką w proszku) lub produkty nią słodzone, np.dżem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiula9 Re: fruktoza??? 09.06.06, 18:56 A mozna jej używać w II fazie. Jeżeli tak to jak dużo? Odpowiedz Link
17waldemar Re: fruktoza??? 13.06.06, 11:03 w IIfazzie można używać fruktozy, ja uzywam do pieczenia ciasteczek owsianych, możesz sobie trochę osłodzić kawkę czy herbatę. Odpowiedz Link
gosiula9 Re: fruktoza??? 13.06.06, 23:02 To dobrze, bo wydaje mi się ,że fruktoza jest zdrowsza do słodziku. poza tym kupiłam taki dżem truskawkowy słodzony fruktozą, więc mam nadzieję , że wolno Odpowiedz Link
lenka666 Re: fruktoza??? 14.06.06, 09:28 ja tez wcinam ten dzem - tyle że z morelą, pychota - najlepszy z serkiem turka 3% kakao i cynamonem Odpowiedz Link
gosiula9 Re: fruktoza??? 14.06.06, 11:54 I waga Ci nie rosnie??? Super, w końcu będę mogła sobie coś posłodzić )))) Odpowiedz Link
lenka666 Re: fruktoza??? 14.06.06, 15:04 no nie wiem jak to w sumie jest... nie trzymam sie diety w 100% - (jestem na dwójce) choć nie jem dużo, nie jem też regularnie i uwielbiam serek (figura turek ma skrobię!) z tym dzemikiem (ostatnio wcinam jeden mały dziennie). na 1 podjadałam tez czekoladę i orzeszki (oczywiście nieprzepisowo). w sumie od czasu skończenia 1 fazy minął tydzień i codziennie dogadzam sobie owocami w ilościach niemałych (dziś to nawet warzyw nie zjem - bo nie chce mi sie gotować, poza tym ten upał....) i wielce sie zdziwiłam jak wlazłam na wagę i okazało sie, że przez 3 tyg zeszło mi 5 kg, z tymże te ostatnie 2 podejrzewam z odwodnienia ... Odpowiedz Link