olimpiaxx 07.08.09, 07:36 kochani, powiedziecie mi proszę czy mozna pic kawkę z mleczkiem 0%.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacior89 Re: kawa z ekspressu 07.08.09, 08:33 Według pierwotnych założeń nie można, ale w końcu ktoś stwierdził "i tak z wielu rzeczy podczas tej rzeczy rezygnujemy, po co wiec rezygnować z kolejnej"? Kawa ma zerowe IG, należy jej unikać raczej ze względów zdrowotnych. Ale ja bez swojego kubka nie mogłam żyć i jakoś nie odbiło się to brutalnie na diecie Odpowiedz Link
red_mug Re: kawa z ekspressu 07.08.09, 14:51 Ja też nie rezygnuję z kawy, piję dwie dziennie z mlekiem i bez problemu chudnę. Odpowiedz Link
julca2 Re: kawa z ekspressu 10.08.09, 11:06 trochę mnie skołowało jak w jednym miejscu przeczytałam ze do zakazanych produktów zalicza się mleko wieć i mleko 0 czy 0,5 %. Natomiast gdzie indziej est ze mleko to mozna więc chyba jak juz nie mozna wytrzymac to mozna sie napić (tak jak z tą 1 kastka czekolady) ale zeby nie przesadzac. Odpowiedz Link
alek06 Re: kawa z ekspressu 11.08.09, 19:33 Ja tez nie zrezygnuje z kawy.Zwłaszcza teraz , kiedy odkryłam ta nowa niskodrazniaca astry.Pije nawet 3 dziennie. Odpowiedz Link