Dodaj do ulubionych

4 lata i 3 miesiące

06.12.15, 17:49
Zakonczylam karmienie piersią! Aż nie wierzę w tosmile okoliczności nie całkiem takie jakbym chciała. Jestem w 10 tygodniu ciąży i trafiłam do szpitala z plamieniem. W tej sytuacji zdecydowałam ze nie ryzykuje... A i okazja była, bo córka mu naszemu wielkiemu zdziwieniu, super radziła sobie, a i teraz po moim powrocie zaakceptowała fakt że nie będzie już mleczka. Jestem z niej dumna.... A jeszcze kilka dni temu ssala ok. 3_4 razy na dobę!
Dzięki za to forum, rzadko pisałam ale czytałam non stop i bylo to wielkie, nieocenione wsparcie smile
Obserwuj wątek
    • fizula Re: 4 lata i 3 miesiące 06.12.15, 19:16
      Bardzo Ci gratuluję wytrwania w tym karmieniu, a teraz młodszego dzieciątka smile
      Dziękuję za ten czas i dobro wyświadczone swojemu dziecku, a teraz za to pozytywne świadectwo o forum smile
    • aannagr Re: 4 lata i 3 miesiące 06.12.15, 20:26
      Super, że tak długo karmiłaś!
      Mam nadzieję, że problemy z ciążą zażegnane...?
      Moja Średnia niedawno skończyła 4 lata... I choć ssie rzadko to jednak co jakiś czas się upomina... smile

I czytaj dalej! I dziel się doświadczeniem smile
      • vuvu4 Re: 4 lata i 3 miesiące 20.12.15, 11:50
        Dzięki dziewczyny smile problemy z ciążą myślę że zazegnane, choć dwa tygodnie byłam w strachu, miałam obawy ze dzidzia za wolno rośnie, tak wnioskowalam z jednego usg w szpitalu. Ale na ostatniej wizycie u mojej ginki było już ok. Moja czterolatka ani razu nie upomniala się o mleko. Chciałam zakończyć karmienie stopniowo i za jej zgodą najchętniej, ale wyszło inaczej. Tylko jak jej zakomunikowalam ze już nie będzie mleczka i z jakiego powodu, zrobiła smutna, nieszczęśliwa minke. Po jakiejś godzinie sama mi powiedziała że teraz będzie pila mleko od krówki i glaskala mój brzuszek smile sądzę że gdyby nie zaistniała taka sytuacja, to pewnie jeszcze długo bym ja karmiła, choć było mi.już ciężko i chciałam skończyć, tylko bałam się awantur i rozpaczy. A tak jest jak jest i cieszę się smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka