czyzunia 26.03.05, 14:42 i tatusia przy jajkach pocałuj. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:12 Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.PPPP Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:53 > Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.PPPP Eeee, bez przesady. Ten tekst jest powszechny wśród młodzieży szkolnej. Sam go puszczałem niejednokrotnie naście lat temu. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:58 0golone_jajka napisał: > > Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.PPPP > > > Eeee, bez przesady. Ten tekst jest powszechny wśród młodzieży szkolnej. Sam go > puszczałem niejednokrotnie naście lat temu. > Nie łżesz? Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 22:09 A dlaczego miałbym to robić? Zawsze tak mówiliśmy w gronie kumpli..."ucałuj ojca przy jajkach" to klasyka Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 09:24 Niemniej jest to przejaw niewiarygodnego prostactwa. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 10:43 Zależy w czyich ustach. Gdybym tak powiedział w pracy do szefa przed świętami, to tak. Gdy powie to nastolatek do nastolatka to nie. A czyzunia to powiedzial tylko po to by zrobic fermencik, co niniejszym doskonale widać że mu się udało. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 11:41 Gdyby nie fermencik nie miałbyś piwa na przykład Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 18:56 0golone_jajka napisał: > Zależy w czyich ustach. Gdybym tak powiedział w pracy do szefa przed świętami, > to tak. Gdy powie to nastolatek do nastolatka to nie. A czyzunia to powiedzial > tylko po to by zrobic fermencik, co niniejszym doskonale widać że mu się udało. > Czyżunia to niewiarygodny prostak,co rzuciło mi się w oczy już znacznie dawniej,a nie powiem przy którym poście. A fermencik piwny to trochę co innego. Odpowiedz Link
czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 29.03.05, 10:07 dokłądnie taki sam jak kochasia chamica. Odpowiedz Link
czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 29.03.05, 10:08 a pozdrówka takie świąteczne funkcjonują w polszczyznie już od czasów glogera. ucz się chamico. Odpowiedz Link
0golone_jajka Bardzo proszę 29.03.05, 10:13 Kochanica nie jest może najlepszym przykładem inteligencji, kultury i dobrych manier, niemniej byłbym wdzięczny za niezwracanie się do niej zbyt często per "chamico" bo to przeczy tezie tego forum, iż niewierzący nie obrażają. Odpowiedz Link
czyzunia Re: Bardzo proszę 29.03.05, 15:19 odpowiedziałem milusińskiej li tylko w odpowiedzi na hasełko"prostak"-to dokłądnie to samo. no to bede ją olewał cieplutkimi żołciutkimi sikami- z odczynem kwaśnym. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 18:59 caluj sie czyzunia w odwlok,prostaku zlopiacy bimber rodem z melin. daje ci ignora. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 19:33 Hyhy, aleś karkołomną konstrukcję stworzyła.... prostak żłopiący bimber rodem z melin.... bimber rodem z melim.... coś mi tu zgrzyta... Odpowiedz Link
czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 21:21 jajeczka,czy masz coś p-ko przyzwiotemu swojaczkowi, bimberkowi,księżycówie. na wschodzie nazywają to samogonką.przecież ty czuysta pyszotka. a tej pqnience milusińskie cós sie pomyliły klawisze-miało być bimber rodem z MALIN. NIE robiłem jeswzcze ale w sezonie tych owocków-spróbuje. a tak poza nawiasem. w latach 70 na mazurach-okolice szczytna piłem bimberek z mleka.wydawało mi się niemożliwe, ale zaufanie miałem do producenta. a bimberek był miodzio. Odpowiedz Link