Dodaj do ulubionych

UŚCISKAJ MAMUSIE

26.03.05, 14:42
i tatusia przy jajkach pocałuj.
Obserwuj wątek
    • kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:12
      Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.tongue_outPPPP
      • 0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:53
        > Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.tongue_outPPPP

Eeee, bez przesady. Ten tekst jest powszechny wśród młodzieży szkolnej. Sam go puszczałem niejednokrotnie naście lat temu.
        • kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 21:58
          0golone_jajka napisał:

> > Chyba wejdziesz do Księgi Guinnessa jako prostak-rekordzista.tongue_outPPPP
          >
          >
          > Eeee, bez przesady. Ten tekst jest powszechny wśród młodzieży szkolnej. Sam go
          > puszczałem niejednokrotnie naście lat temu.
          >
          Nie łżesz?
          • 0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 26.03.05, 22:09
            A dlaczego miałbym to robić? Zawsze tak mówiliśmy w gronie kumpli..."ucałuj ojca przy jajkach" to klasyka
            • abstrakt2003 Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 09:24
              Niemniej jest to przejaw niewiarygodnego prostactwa.
              • 0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 10:43
                Zależy w czyich ustach. Gdybym tak powiedział w pracy do szefa przed świętami, to tak. Gdy powie to nastolatek do nastolatka to nie. A czyzunia to powiedzial tylko po to by zrobic fermencik, co niniejszym doskonale widać że mu się udało.
                • abstrakt2003 Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 11:34
                  czyzunia to fermencik...
                  • 0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 11:41
                    Gdyby nie fermencik nie miałbyś piwa na przykład smile
                • kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 27.03.05, 18:56
                  0golone_jajka napisał:

> Zależy w czyich ustach. Gdybym tak powiedział w pracy do szefa przed świętami,
                  > to tak. Gdy powie to nastolatek do nastolatka to nie. A czyzunia to powiedzial
                  > tylko po to by zrobic fermencik, co niniejszym doskonale widać że mu się udało.
                  >
                  Czyżunia to niewiarygodny prostak,co rzuciło mi się w oczy już znacznie
                  dawniej,a nie powiem przy którym poście.

A fermencik piwny to trochę co innego.
                  • czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 29.03.05, 10:07
                    dokłądnie taki sam jak kochasia chamica.
                    • czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 29.03.05, 10:08
                      a pozdrówka takie świąteczne funkcjonują w polszczyznie już od czasów glogera.
                      ucz się chamico.
                      • 0golone_jajka Bardzo proszę 29.03.05, 10:13
                        Kochanica nie jest może najlepszym przykładem inteligencji, kultury i dobrych manier, niemniej byłbym wdzięczny za niezwracanie się do niej zbyt często per "chamico" bo to przeczy tezie tego forum, iż niewierzący nie obrażają.
                        • czyzunia Re: Bardzo proszę 29.03.05, 15:19
                          odpowiedziałem milusińskiej li tylko w odpowiedzi na hasełko"prostak"-to
                          dokłądnie to samo. no to bede ją olewał cieplutkimi żołciutkimi sikami- z
                          odczynem kwaśnym.
                      • kochanica-francuza Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 18:59
                        caluj sie czyzunia w odwlok,prostaku zlopiacy bimber rodem z melin.
                        daje ci ignora.smile
                        • czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 19:19
                          ze zwrotem,abarotem i kołowrotem.
                        • 0golone_jajka Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 19:33
                          Hyhy, aleś karkołomną konstrukcję stworzyła.... prostak żłopiący bimber rodem z melin....

bimber rodem z melim.... coś mi tu zgrzyta...
                          • czyzunia Re: UŚCISKAJ MAMUSIE 30.03.05, 21:21
                            jajeczka,czy masz coś p-ko przyzwiotemu swojaczkowi, bimberkowi,księżycówie.
                            na wschodzie nazywają to samogonką.przecież ty czuysta pyszotka.
                            a tej pqnience milusińskie cós sie pomyliły klawisze-miało być bimber rodem z
                            MALIN. NIE robiłem jeswzcze ale w sezonie tych owocków-spróbuje.
                            a tak poza nawiasem. w latach 70 na mazurach-okolice szczytna piłem bimberek z
                            mleka.wydawało mi się niemożliwe, ale zaufanie miałem do producenta.
                            a bimberek był miodzio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka