Dodaj do ulubionych

EXTERMINACJA psów!!!

15.04.05, 00:40
mam ju ztego dosc, koniec, dzi sz no wby mni eugrysl na moim osiedlu latajacy
bez smyczy i kaganca pies i durnym wlascicielem 20 metrow za nim.Do konca
miesiaca zamierzam powybijac lub trwale okaleczyc wszystkie duze psy na
naszym osiedlu ,za pomoca gazu,śrutu , trucizny i ognia.Planuje co noc
chodzic po siedlu z moim kolegą kloszardem i gnoic te bezwartoscowe kawałki
gowna jakimi sa dla mnie psy a dodam ze bede mial przy tym duzą frajde, potem
zamierzam patrzec na miny wlascicieli swoich niezywych pupilków moze wtedy
pójda po rozum do glowy i przy zakupie nastenego psa beda bardziej uwazac.
Wcal enie uwazam abym robil zle, psy i tak ni emaja mózgu sa jak mrówka, czy
obchodzi was ze ktos rozdepcze mrówke?

Obserwuj wątek
    • bloodysunday99 Re: EXTERMINACJA kocurów!!! 15.04.05, 02:12
      Zajebiscie. A ja wyjde na moje osiedle i bede strzelal z pancerfausta do kazdego
      podlego kocura ktorego spotkam. Hehe!
    • yast Re: EXTERMINACJA psów!!! 15.04.05, 06:50
      Masz prawo się wqwić, ale nie lepiej pogadać z właścicielami tych psów, lub
      zawiadomić policję albo straż miejską, że właściciele nie pilnują swoich pupili?
      Są do tego zobowiązani.
      Jestem przeciwnikiem znęcania się nad zwierzętami lub ich bezmyślnego zabijania.
      Tobie przypominam o ustwie o ochronie zwierząt. Możesz trafić pod sąd, a za
      podeptanie mrówki nie trafia się za kraty.
    • cechatehace Re: EXTERMINACJA psów!!! 15.04.05, 10:04
      A na koniec strzelcie sobie sami w łeb.
      Ilu jeszcze jest takich kretynów, którzy uważają się za najważniejszych we
      wszechświecie, a tak naprawdę, to byle pierdnięcie kosmosu zmiecie ich z
      powierzchni ziemi.
    • terazoszolom Re: EXTERMINACJA psów!!! 14.06.05, 22:55
      za mord na psie można dostać więżienie.
    • svintuh Re: EXTERMINACJA psów!!! 17.06.05, 21:16
      mnie też o mało nie pokąsalo 2 psy - co prawda trzumane na smyczy przez swoich
      debilnych wlascicieli, ale bez kagancow. i rzucające się do gryzienia,
      ujadające. pies to strasznie glupie wredne zwierzę pozbawione wlasnej godności,
      uzaleznione od czlowieka trzymajacego go na smyczy,

trzeba wszarzy tępić, strzelać przez ostrzerzenia!!!
      • siwy-55 Re: EXTERMINACJA psów!!! 21.06.05, 18:26
        svintuh napisał:

mnie też o mało nie pokąsalo 2 psy - co prawda trzumane na smyczy przez swoich
        debilnych wlascicieli, ale bez kagancow. i rzucające się do gryzienia, ( ... ).
        --------------------------------------------------------------------------------

.. z rególy Psy znaja sie na ludziach,co zbroiles ?.

Jezeli Pies biega luzem = jest niekasliwy jezeli sie go niezaczepia -daj Psu
        spokój a Pies da Ci dwa (spokoje) .

Zrób jakiemus Pieskowi kszywde a odstrzele Ci leb przy samej dupie-
        pewne na 100%+ VAT
        ________________________________________________________________________________
        • bloodysunday99 Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 21.06.05, 19:40
          siwy-55 napisał:

> svintuh napisał:
          >
          > mnie też o mało nie pokąsalo 2 psy - co prawda trzumane na smyczy przez swoich
          > debilnych wlascicieli, ale bez kagancow. i rzucające się do gryzienia, ( ... ).
          >
          > .. z rególy Psy znaja sie na ludziach,co zbroiles ?.
          >
          > Jezeli Pies biega luzem = jest niekasliwy jezeli sie go niezaczepia -daj Psu
          > spokój a Pies da Ci dwa (spokoje) .
          >
          > Zrób jakiemus Pieskowi kszywde a odstrzele Ci leb przy samej dupie-
          > pewne na 100%+ VAT

Ale bzdury facet piszesz. Puknij sie w czolko. Mnie zaatakowal pies kiedy mialem
          6 lat, szedlem sobie ulica i raczej nic nie "zbroilem". Tak po prostu sie rzucil
          na mnie. Przybiegl sasiad i go tak kijem zlal, ze musieli pieska uspic. Psy to
          bestie, i jest to zadziwiajace dlaczego ktos by chcial cos takiego karmic, i do
          tego jeszcze trzymac w domu. Jakis rok temu czytalem o tym jak dwa "dobre"
          owczarki rozszarpaly niemowlaka, doslownie w 3 minuty. Ciekawe co on zrobil,
          madralo? Nabroil????? A do tego chcialem dodac ze ostatnio zjadlem pieska w
          Kirgizji, i wcale nie byl "zly" - ale nie moge niestety polecic rasy, bo byl juz
          obrany ze skory jak go wybieralismy. Nastepnym razem zjem jeszcze jednego, a
          moze i ujadajacego kundla sasiadki, jesli mi wystarczajaco naszczeka...
          • svintuh Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 21.06.05, 22:30
            psy trzeba traktować tak samo jak świnie - czyli jako mięso, które można zjeść.
          • siwy-55 Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 22.06.05, 11:29
            bloodysunday99 napisała:

Ale bzdury facet piszesz. Puknij sie w czolko. Mnie zaatakowal pies kiedy miale
            m 6 lat, szedlem sobie ulica i raczej nic nie "zbroilem". Tak po prostu sie
            rzucil na mnie.
            --------------------------------------------------------------------------------
            siwy:

.. ja mialem 7-m lat gdy maly terrier wygryzl mi kawal ciala z stopy,do dzis
            mam blizne,
            kocham jednak Pieski , cale szczescie ze nie sa "ludzcy".
            Naleze do "Djurets Rätt" (tow. praw zwierzat) i czterech "ludzi" poslalem juz
            za kratki,duzo wiecej zaplacilo grzywny równe conajmniej ½rocznej pensji brutto,
            mam w domu strzelby lecz nie poluje-strzelam do rzutek ,
            gdybym byl naocznym swiatkiem znecania sie nad zwierzeciem,i gdybym w tej
            chwili byl uzbrojony - pewne na 100%+VAT ze odstrzelibym leb temu
            tzw.czlowiekowi ,wiem ze bylby sad i wyrok za zabujstwo w affekcie ,nie
            powstrzyma mnie to jednak.
            Nie wszystko czlekopodobne to _ludz_ , ci co nierespektuja cudzego/innego
            zycia,ci co znecaja sie nad zwierzetami ,- to juz nie Malpy ale jeszcze nie
            Ludzie .
            ________________________________________________________________________________
            • vitmik Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 22.06.05, 11:51
              u was w szwecji panstwo lepiej traktuje gowniarzy niz ich rodzicow i opiekunów
              juz teraz, za niedlugo lepiej niz ludzi beda traktowac bezpanskie kundle i
              dachowce.
              • siwy-55 Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 22.06.05, 13:54
                vitmik napisał:

> u was w szwecji panstwo lepiej traktuje gowniarzy niz ich rodzicow i
                opiekunów
                > juz teraz, za niedlugo lepiej niz ludzi beda traktowac bezpanskie kundle i
                > dachowce.
                .. nie ma u nas bezpanskich psów,jezeli za 8-o tygodniowego szczeniaka
                jakielkolwiek rasy zaplacic trzeba srednia wyplate netto (miesieczna) to
                puzniej dba sie o pieska,kundle rodza sie z przypadku i sa ok.2-3tys.sek tansze
                ale to tez duzo pieniedzy.
                Koszty utrzymania z ubezpieczeniem i vet.wizytami to ok.1500-2000 sek/mc ,
                psów nikt nie uczy agresywnosci,zapamietaj ze to ludzie formuja osobowosc
                swoich czworonogów-to ludzi trzeba karac , a gryzace psy poddac kursom
                resocjalizujacym,-oczywiscie byly wlasciciel ponosi za to wszelkie koszta,nie
                wolno "uspic" zadnego zdrowego zwierzaka ,,,a o dzieciach to masz racje-male
                diabelki którym wszystko wolno,niestety.
                • vitmik Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 22.06.05, 14:02
                  ostatnio czytalem wprost taka historie: 14 latka miala dosc ojczyma co trzymal
                  ja krotko i oskarzyla go o molestowanie. jej rodzona matka w to nie uwierzyla.
                  ojczym dostal 2 lata w pierdlu, matce zabrano prawa rodzicielskie a laske
                  oddano do rodziny zastepczej. efekt? po 3 miesiacach, zalamana panna sie
                  przyznala ze wszystko wymyslila ale ojczym musi te 2 lata odsiedziec. paranoja.

ponoc model rodziny jest tam ostro krytykowany i zwalczany przez organizacje
                  feministek i homo. czy to prawda? jesli tak to szwedy za kilka dekad wymrą a
                  wiekszoscia beda kolorowi przyjezdni z afryki i okolic iranu
            • svintuh Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 22.06.05, 22:46
              twoja nazistowska nienawisc do ludzi pozostawia tylko poradzic, zebys sie
              zaczal leczyc.

jesli Polska stanie sie kiedys taka jak Szwecja, wyjade do Rosji. z 2-ga zlego
              wolalbym juz ichni syf.
              • bloodysunday99 Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 23.06.05, 01:27
                svintuh napisał:

> twoja nazistowska nienawisc do ludzi pozostawia tylko poradzic, zebys sie
                > zaczal leczyc.
                >
                > jesli Polska stanie sie kiedys taka jak Szwecja, wyjade do Rosji. z 2-ga zlego
                > wolalbym juz ichni syf.

Hehe, mieszkalem w Rosji, i wcale nie jest tak zle. Jezeli sie ma siano, oczywiscie.

Moja nienawisc nie jest nazistowska, bo ja np. nie mam problemu z gejami,
                lezbijkami, kalekami, dysydentami politycznymi ani cyganami. Czego jednak nie
                mozna powiedziec o wiekszosci polskich katolikow. (Nienawidza zydow, pedalow,
                cyganow, komunistow, itd.) Moja nienawisc jest owocem katolickiego klamstwa,
                ktorego posmakowalem kiedy jeszcze bylem malym dzieckiem. Do tej pory mam pregi
                na dupie.
                • siwy-55 Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 23.06.05, 08:21
                  bloodysunday99 22.06.2005 20:11

Co chodzi o szanowanie pieskow i kotkow, to nie brakuje tutaj "jävla luffare" i
                  "galna djurfanatiker" ktorzy poswiecaja na te zalosne poczwary nieskonczone
                  oceany energii, karmia mi pod oknem bezdomne kocury, golebie i cholera wie co,
                  zostawiajac odpadki szczurom. Nie wspominajac juz o akcjach wyzwolenia norek z
                  farm, rzucania farby na sklepy sprzedajace skory itp.

... enligt Dig är jag en djurfanatiker ?,OK jag får leva med dett,
                  håller helhjärtad med de såm vågar säga NEJ till djurplågerier i svenska sk.
                  päls farmar, fya skånska bönder satt i finkan och dett är mig de får tacka för
                  dett,hoppas de blir ej fler,att de övriga bönder har lärd sig någonting av
                  deras fall.

Blir Du i NÖ Skåne ,hälsa på vår skytte klub "Snapphane Skytteklub" i Örkened

Do naszych Rodaków

Kochajcie wszystko to co Bóg stworzyl,nie wywyzszajcie sie nad inne byty ,
                  nigdzie w Bibli nie znajdziecie slów aprobaty znecania sie nad slabszymi w tym
                  przypadku nad Zwierzetami . Milego Dnia Wam Zycze

================================================================================

Sprid ej rykte om Sverige,-de är lika sanna som rykte om Polem
    • vitmik Re: Do psich fanatykow, szczegolnie jednego... 23.06.05, 07:27
      kazdy ma swoje zboczenia. mam stosunek do homo wprost proporcjonalny do twojego
      stosunku do katolikow. wiec jest remis. twoje okreslenia wobec mojej osoby sa
      zbiezne do moich w stosunku do ciebie.
    • goldenwomen tego sie po Tobie nie spodziewałam :-( 26.06.05, 20:39
      miałam Cie za gościa cool za " zmacanie żony kolegi" ale po tym poście jestem
      zniesmaczona sad powiedz że to nieprawda ze tak zrobisz z tymi psami!!!!!!
      Intuicja mi podpowiada ze nie jestes takim na jakiego sie lansujesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka