Dodaj do ulubionych

Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2

03.08.05, 16:24
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10607&w=27256690&a=27281264
Ta biedna, schorowana kobieta wprost zieje nienawiścią do mnie. A przy tym bredzi i wkłada w moje usta jakieś idiotyzmy, które są jej własnymi urojeniami. Ciekawe skąd coś takiego się bierze??
Obserwuj wątek
    • svistak Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 03.08.05, 16:36
      a znasz ell.a?
      s.
      • 0golone_jajka Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 03.08.05, 17:15
        Nie, nie znam. A co? Jeszcze gorsza/y od sion?
        • nelsonek Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 03.08.05, 17:28
          gorsza to moze nie, ale z cala pewnoscia wyslal by Cie do szkoly. jeszcze ewentualnie nagrode Nobla przyznala by. polecam watek "dlaczego aborcja?" na forum spoleczenstwo. smile

nie przejmuj sie tymi durnymi wpisami. jak ktos nie potrafi odpowiedziec na banalnie proste pytanie (w zamian bluzgajac) nie jest godzien porzadnej dyskusji.smile

pozdrawiam ateistycznie.smile
          • dupek.jak.kazdy.facet Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 03.08.05, 17:52
            Ell.a to ona. Urzęduje na forum tylko w godzinach 7-15, pewnie z pracy nadaje.
            Ale niezłych rewelacji się od niej dowiedziałem, jak ktoś poszuka w starszych
            wątkach, to znajdzie. Ale ell.a mądrzyła się, ale przynajmniej nie atakowała tak
            agresywnie jak nimfa Echo.
            • svistak Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 04.08.05, 12:15
              dupek.jak.kazdy.facet napisał:

> Ell.a to ona. Urzęduje na forum tylko w godzinach 7-15, pewnie z pracy nadaje.
              > Ale niezłych rewelacji się od niej dowiedziałem, jak ktoś poszuka w starszych
              > wątkach, to znajdzie. Ale ell.a mądrzyła się, ale przynajmniej nie atakowała
              tak agresywnie jak nimfa Echo.

a echo tez jest po teologii?
              s.
              • dupek.jak.kazdy.facet Re: Nienawiść bogobojnej katoliczki sion2 06.08.05, 15:29
                Ta pani deklaruje, że zajmuje się pracą naukową w USA, ponoć genetyką, ale nie
                wyczytałem tego w jej wypowiedzi, tylko jeden z internautów nazwał ją
                "genetyczką z juesej". Ale wredne jest to babsko, o czym świadczy ten post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=26485843&a=26558519
                "*.dsl.snfc21.pacbell.net" - ile jeszcze osób na FS korzysta z usług tego
                dostawcy internetu? Wiem tyle, że nikt z niezalogowanych.
    • derby6 Re:do ogolone_jajka 06.08.05, 16:52
      Ja, tu od niedawna na forum i chyba się nie przedstawiłem.Przepraszam.
      > Skąd się to bierze? z nienawiści do myślących inaczej.Katolicy mają monopol na
      wszystko,na wiarę/jedynie słuszną/na krytykę,oni mogą ,inni nie mają prawa ich
      krytykować bo wtedy święte oburzenie i spektakl osobistych wycieczek pod adresem
      adwersarza.
      >Najmocniej wierzy się w to,o czym wie się najmniej.M.de Mointaigne.
      __Umiłowani siostry i bracia___
      • dupekzoledny Re:do ogolone_jajka 06.08.05, 22:55
        oj,ludkowie a nie możexcie KArTOfLI olać moczer\m cieplutkim żółciutkim? z
        odczynem koniecznie zasadowym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka