Gość: Bartek IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 13:36 Czy był ktoś w tym roku w Tunezji z biurem Sun Fun? Jeśli tak to proszę o opinie na temat biura i pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.11, 23:41 www.easygo.pl/opinie/biura/sun-fun.html Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_polka Re: Tunezja Z SUN & FUN 22.05.11, 00:18 Hej, Ja byłam w kwietniu z Sun&Fun w Hammamecie w hotelu Sandra Club i cały wyjazd uważam za bardzo udany. Wszystko tak jak przedstawiła to Pani w biurze, na miejscu byliśmy w dniu wylotu o 14.00 więc w sumie na miejscu byliśmy 6,5 dnia (mimo zmiany godziny wylotu). Rezydenci w porządku, byli codziennie rano w hotelu. Na wycieczce byłam w Tunisie/ Kartagina, chociaż nie na Saharze czego teraz baaardzo żałuję bo ci którzy byli wrócili zachwyceni. Jedzenie, animacje ok. Hotel super położony w turystycznej dzielnicy Hammamet Yasmine (tam też zamierzam jechać w przyszłym roku, tylko do innego hotelu El Mouradi Hammamet - zaszłam tam po drodze na plażę i bardzo przypadł mi do gustu, a wiem że też maja go w swojej ofercie - hotel przy samej głównej promenadzie, do plaży wystarczy przejść przez ulicę, a sam hotel super) - dużo sklepów, restauracji, fajny deptak, blisko do plaży). Ogólnie wróciłam mega zadowolona i zakochana w Tunezji, chociaż przez to że nie pojechałam na Saharę, nie zobaczyłam tego co ponoć najpiękniejsze, ale i tak bardzo mi się podobało, a tak jak mówie ze strony biura wszystko było ok (no i te ceny;). Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 13:58 Jestem zainteresowana większą ilością informacji o hotelu sandra club Odpowiedz Link Zgłoś
mama_teusza Re: Tunezja Z SUN & FUN 27.05.11, 19:28 Ja lece 5 czerwca do Eden Club z Sun& fun bedzie fajnie pogoda super Odpowiedz Link Zgłoś
anetka_polka Re: Tunezja Z SUN & FUN 27.05.11, 19:45 Witam, Hotel zupełnie ok - pokoje w porządku, sprzątane codziennie (wymiana ręczników na życzenie), jedzenie smaczne i dużo (trzeba tylko przychodzić w połowie posiłków nie na początku bo wtedy wszyscy przychodzą i jak coś się skończy to trzeba czekać aż doniosą, a jak przyjdziesz później to na spokojnie wszystko zjesz), basen ok, leżaków pod dostatkiem, snack bar na basenie, animatorzy przez cały dzień (na basenie bawią się z dziećmi, urządzają konkursy dla dorosłych, rozmawiają etc., wieczorami codziennie inna "zabawa" no i oczywiście minidisco dla dzieci. Dla mnie największym plusem było położenie hotelu w super przyjemnej, czystej turystycznej dzielnicy Hammametu - Yasmine. Można spokojnie spacerować, szeroka promenada wzdłuż plaży z pięknymi hotelami, sklepami, barami, etc (z hotelu do plaży 5-7min. spacerkiem, ale idzie się bardzo przyjemnie, plaża bardzo ładna, leżaki, parasole, bar - wszystko w all inclusive. Hotel jest bliziutko nowej mediny (liczne sklepy) i jakiegoś aquaparku (nie pamiętam nazwy bo nie korzystałam). Do samego Hammametu 15 min taxi (ok. 7 dinarów) także popołudniami można wybrać się na przyjemną wycieczkę. Generalnie wszystko ok, hotel może nie luksusowy, ale za to w cudownym miejscu i bardzo przystępny cenowo. Polecam, Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
maryna35 Re: Tunezja Z SUN & FUN 22.05.11, 08:43 Ja byłam z nimi w tym roku w Sousse i bardzo dobrze się sprawdzili. Hotel zgodny z opisem, na lotnisku wręczono nam vouchery, rezydenci spotkali się z nami już na lotnisku w Tunezji. Sprawnie powsadzali do autokarów. Potem spotkanie informacyjne, info o wycieczkach i generalnie albo byli co rano albo można było do nich dzwonic. Ja nie miałam takiej potrzeby. Mieszkałam w Sousse w hotelu Marhaba Club. Hotel godny polecenia. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 13:02 Byłam 2 razy z biura Sun Fun rezydenci ok i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaOlgi Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.11, 14:01 Sun & Fun to dobre biuro, piszę tak przez pryzmat naszej rezydentki - Pani Iwonki. Jeśli biuro ma takich rezydentów to urlop nie może być nieudany! Wszystko zgodnie z planem, Pani rezydentka opiekuje się ( stojąc murem za turystą ) znakomicie. W związku z tym proszę spokojnie oczekiwać na urlop i życzę udanego pobytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 1 Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.13, 21:29 nigdy więcej z tym biurem! tragedia. hotel 4 gwiazdki, ale w Polsce najwyżej 2. obsługa chamska. nawet popieru toaletowego brakowało. 90% wypoczywających to ruscy. banda że brak słów. dzicz - szkoda słów. jedzenie to porażka. raz to nie do przełknięcia. dwa bez smaku. trzy brakowało. all inclusive ale nawet jeśli poszedłeś po drugą szklankę coli to ci nie dali. brud na każdym kroku. a jeszcze to było w hotelu Hammamet Serail. hotel na pustkowiu nie polecam - kompletne zadupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.13, 07:24 Sorrry czegos tu nie rozumiem.Ze nigdy wiecej z tym biurem ok ale przyznaj sie czy wlasnie biuro ktore tak wyklinasz sila zawiozlo cie do tego hotelu to pracownicy biura stanowili chamska obslugu obiektu to kucharz zatrudniony przez sun&fun gotowal to cale wstretne jedzenie..... Sam wybrales/as ten hotel wiec wszelkie zale kieruj do siebie lub kogos kto cie namowil na ten hotel.Kurcze wkurza mnie takie myslenie nogdy wiecej z tym lub tamtym biurem-ok ale pamietaj ze to od ciebie zalezy jaki zarezerwujesz hotel a poza tym nie porowniuj gwiazdek w hotelach krajow arabskich z gwiazdkami hoteli europejskich. Pozdrawiam kubel zimnej wody na glowe i jest szansa ze zaczniesz logicznie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
bonia23 Re: Tunezja Z SUN & FUN 26.08.13, 20:10 UWAGA PODNIEŚLI CENY !!!!!!!Gość portalu: Bartek napisał(a): > Czy był ktoś w tym roku w Tunezji z biurem Sun Fun? Jeśli tak to proszę o opini > e na temat biura i pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: Tunezja Z SUN & FUN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.13, 22:25 Nigdy więcej z Sun&Fun. Wyjazd skrócony o ponad 24 godziny. To już chyba lekka przesada. Przy podpisywaniu umowy wszystko wyglądało pęknie. Miałem możliwość wyboru godziny odlotu i przylotu... możliwość wyboru miejsca przylotu... Bajka, no nie? Pomyślałem, że to rewelacyjne biuro podróży. Rzeczywistość okazała się inna. Zmieniono godzinę wylotu i miejsce przylotu. Wyjeżdżałem z innymi biurami podróży. Takie różnice się nie zdarzały. Kilka godzin..., ok rozumiem, ale nie ponad jeden dzień. Rezydenta w hotelu (hotel El Olf, Hammamet Yasmin) to ryże babsko straszące wczasowiczów, że ze względu na bardzo napiętą sytuację w Tunezji nie można samodzielnie zwiedzać Tunezji. Oczywiście wykupienie wycieczki fakultatywnej jest jak najbardziej wskazane... itd. itp. To ryże straszydło ostrzegało przed korzystaniem ze środków publicznego transportu. Autobusy praktycznie nie jeżdżą itp. itd. Wraz z żoną zwiedziłem Hammamet, Nabeul, Kartaginę, Sidi Bou Said, Tunis. Transport publiczny działa perfekcyjnie! Chociaż byliśmy zawsze jedyną białą parą w autobusie, tramwaju, pociągu nigdy nie spotkały nas żadne nieprzyjemności. Nie mieliśmy żadnych problemów. Wokoło mili, pomocni ludzie. Rezydentka po prostu kłamie, naciągając na kupowanie wycieczek. Przykład: koszt wycieczki fakultatywnej do Kartaginy i Sidi Bou Said dla dwóch osób 320 złotych. Jadąc samodzielnie ponieśliśmy koszty wysokości 100 złotych na dwie osoby (wliczając bilety na autobusy, tramwaj, pociąg, bilety wstępu, napiwki, wizyty w kawiarniach i kafeteriach, zakup napojów w sklepach itp. itd.). Wyjeżdżałem z innymi biurami podróży. Rezydentki zawsze były ok. Dobrze poinformowane. Pomocne. Rezydentka Sun&Fun w hotelu El Olf w Hammamet Yasmin to jakieś nieporozumienie. NIGDY WIĘCEJ! Odpowiedz Link Zgłoś