Dodaj do ulubionych

Tunezja-Souse-htl: Allyse***

12.02.05, 20:39
Jade 19 maja br. (koszt 1019zł/2 tyg.)do Souse, hotel ALLYSE***. Jak ktoś był
tam, to prosze o informację n/t miejscowości i hotelu.
Obserwuj wątek
    • marcia.back Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 13.02.05, 00:10
      Sousse jako miejscowosc extra :) dobrze wbrałeś ;) medina fajna i dostaniesz to
      czego szukasz ;) miejsce dobre zarówno dla ludzi lubiące aktywny jak i bierny
      wypoczynek :D
      co do hotelu,to tego nie znam,ale 3 gwiazdki,to troche mało...to nie to samo,co
      europejskie 3 :( jadac do krajów arabskich,zawsze lepiej wziaść
      hotel,conajmniej 4 gwiazdkowy,bo różnice mogą być ogromne... :)
      • allicena Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 15:20
        Marcia.Back - nie przekonasz mnie ...
      • seveline Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 19:09
        NIE PODZIELAM TWOJEJ REGUŁY,ŻE NAJLEPSZE SĄ 4* I 5*.TO TAK JAKBYŚ
        POWIEDZIAŁA,ŻE PIĘKNA KOBIETA JEST IDEALNA W ŚRODKU.JA ZWIEDZIŁAM JUŻ
        KILKANAŚCIE KRAJÓW I MOGĘ COŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ.CZASAMI AFRYKAŃSKIE 3* SĄ
        O WIELE LEPSZE NIŻ 5*,GDZIE MASZ WIDOK Z BUNGALOWÓW NA BRUD I BARAKI,BO NIE
        JESTEŚ NIEMCEM I NIE DALI CIĘ DO HOTELU GŁÓWNEGO.
    • agaelgam Ja też jadę 19.05 15.02.05, 12:31
      Na początku też miałam jechać do Allyse ( pani z biura podróży dość dobrze
      mówiła o tym hotelu) ale później znalazła mi bardzo dobrą cenowo ofertę All
      inclusive i suma sumarum wybrałam tę opcję. Będę w Hammamet. Byłeś już kiedyś w
      Tunezji w maju?? Jaka jest pogoda?? Czy woda będzie ciepła??
      • zzbyszek1 Re: Ja też jadę 19.05 20.02.05, 23:14
        W Hammamecie byłem dwa razy.Miejscowość bardzo ciekawa typowo turyst.Zależy w
        jakie częsci będziesz mieszkać.Miasto ogród.Jest tez nowa dzielmica Jasmin
        której nie znam.Wszędzie można tanio dojecha ć taksi.Pogoda w maju:ciepło ale
        niezbyt upalnie i nie duszno,przelotne deszczyki/?piętnascie minut/,moze ciepłe
        ale nie zupa jak latem.Polecam.
        • agaelgam Re: Ja też jadę 19.05 21.02.05, 08:59
          Dziękuję za informacje. Jadę pierwszy raz w te rejony więc jestem ciekawa
          miejsca i pogody. Mam nadzieje, że wszystko będzie OK. Do tej pory wszędzie
          jeździłam w okresie wakacji więc pogoda zawsze była udana. Pierwszy raz
          zdecydowałam sie na wyjazd w maju.
        • twitti Re: Ja też jadę 19.05 23.02.05, 15:36
          To z tego co napisano, w ok 18 maja nie jest jeszcze upalnie i czasem pada! to
          jaka pogoda jest między 29.04 a 15.05? Czy mozna się w ogóle opalić?ja wiem że
          z pogodą to różnie, ale chciałabym skorzystać z egzotycznego klimatu Tunezji!
          ps. dodam że jade do Thalassy Monastir.

Pozdrawiam
    • kati76 Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 14:59
      Kurcze taż się zastanawiam nad tym hotelem, bo mam tez super okazję, ze
      wszystkim 3400 (2+1 dziecko), ale chyba hotel i położenie jest ok?
    • allicena Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 15:19
      : w Tunezji obowiązuje kategoryzacja określana gwiazdkami. Gwiazdki określające
      standard obiektów w naszej ofercie są oficjalną kategoryzacją tego kraju. Przy
      dokonywaniu wyboru bardzo prosimy o dokładne przeczytanie opisów obiektów.Wiem
      z doświadczenia rezydentki, że czasami na 5* można się strasznie "przejechać".
      Bywa też tak,że 3* są rewelacyjne, a gwiazdeczek ma mało ze względu na
      kameralny obiekt. Z drugiej strony- po co jechać mieszkać do 5* blokowiska? Czy
      tam można odpocząć? Wybór należy do Ciebie !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka