zzbyszek1 12.02.05, 20:39 Jade 19 maja br. (koszt 1019zł/2 tyg.)do Souse, hotel ALLYSE***. Jak ktoś był tam, to prosze o informację n/t miejscowości i hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 13.02.05, 00:10 Sousse jako miejscowosc extra :) dobrze wbrałeś ;) medina fajna i dostaniesz to czego szukasz ;) miejsce dobre zarówno dla ludzi lubiące aktywny jak i bierny wypoczynek :D co do hotelu,to tego nie znam,ale 3 gwiazdki,to troche mało...to nie to samo,co europejskie 3 :( jadac do krajów arabskich,zawsze lepiej wziaść hotel,conajmniej 4 gwiazdkowy,bo różnice mogą być ogromne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
allicena Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 15:20 Marcia.Back - nie przekonasz mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
seveline Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 19:09 NIE PODZIELAM TWOJEJ REGUŁY,ŻE NAJLEPSZE SĄ 4* I 5*.TO TAK JAKBYŚ POWIEDZIAŁA,ŻE PIĘKNA KOBIETA JEST IDEALNA W ŚRODKU.JA ZWIEDZIŁAM JUŻ KILKANAŚCIE KRAJÓW I MOGĘ COŚ NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ.CZASAMI AFRYKAŃSKIE 3* SĄ O WIELE LEPSZE NIŻ 5*,GDZIE MASZ WIDOK Z BUNGALOWÓW NA BRUD I BARAKI,BO NIE JESTEŚ NIEMCEM I NIE DALI CIĘ DO HOTELU GŁÓWNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
agaelgam Ja też jadę 19.05 15.02.05, 12:31 Na początku też miałam jechać do Allyse ( pani z biura podróży dość dobrze mówiła o tym hotelu) ale później znalazła mi bardzo dobrą cenowo ofertę All inclusive i suma sumarum wybrałam tę opcję. Będę w Hammamet. Byłeś już kiedyś w Tunezji w maju?? Jaka jest pogoda?? Czy woda będzie ciepła?? Odpowiedz Link Zgłoś
zzbyszek1 Re: Ja też jadę 19.05 20.02.05, 23:14 W Hammamecie byłem dwa razy.Miejscowość bardzo ciekawa typowo turyst.Zależy w jakie częsci będziesz mieszkać.Miasto ogród.Jest tez nowa dzielmica Jasmin której nie znam.Wszędzie można tanio dojecha ć taksi.Pogoda w maju:ciepło ale niezbyt upalnie i nie duszno,przelotne deszczyki/?piętnascie minut/,moze ciepłe ale nie zupa jak latem.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaelgam Re: Ja też jadę 19.05 21.02.05, 08:59 Dziękuję za informacje. Jadę pierwszy raz w te rejony więc jestem ciekawa miejsca i pogody. Mam nadzieje, że wszystko będzie OK. Do tej pory wszędzie jeździłam w okresie wakacji więc pogoda zawsze była udana. Pierwszy raz zdecydowałam sie na wyjazd w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Ja też jadę 19.05 23.02.05, 15:36 To z tego co napisano, w ok 18 maja nie jest jeszcze upalnie i czasem pada! to jaka pogoda jest między 29.04 a 15.05? Czy mozna się w ogóle opalić?ja wiem że z pogodą to różnie, ale chciałabym skorzystać z egzotycznego klimatu Tunezji! ps. dodam że jade do Thalassy Monastir. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati76 Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 14:59 Kurcze taż się zastanawiam nad tym hotelem, bo mam tez super okazję, ze wszystkim 3400 (2+1 dziecko), ale chyba hotel i położenie jest ok? Odpowiedz Link Zgłoś
allicena Re: Tunezja-Souse-htl: Allyse*** 23.02.05, 15:19 : w Tunezji obowiązuje kategoryzacja określana gwiazdkami. Gwiazdki określające standard obiektów w naszej ofercie są oficjalną kategoryzacją tego kraju. Przy dokonywaniu wyboru bardzo prosimy o dokładne przeczytanie opisów obiektów.Wiem z doświadczenia rezydentki, że czasami na 5* można się strasznie "przejechać". Bywa też tak,że 3* są rewelacyjne, a gwiazdeczek ma mało ze względu na kameralny obiekt. Z drugiej strony- po co jechać mieszkać do 5* blokowiska? Czy tam można odpocząć? Wybór należy do Ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś