Dodaj do ulubionych

les pyramides - Nabeul

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:20
29.07,2006 jadę z dziwczyną do Tunezji, hotel les pyramides w mieście Nabeul.
Proszę o opinie na temat tego hotelu, jakieś wskazówki ogólne (wyjeżdżam po
raz pierwszy:)) i opinie na temat eximtours. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: les pyramides - Nabeul IP: *.zvid.net 07.07.06, 13:27
      Sporo o Les Pyramides znajdziesz na ocenyhoteli.pl - jest tam też galeria...
    • Gość: nika Re: les pyramides - Nabeul IP: *.dami / 81.15.189.* 07.07.06, 23:35
      niedawno byl watek dotyczacy tego hotelu...;) ma on wiele negatywnych opini, na
      pewno wiesz ze ma 3* wiec nie nalezy sie nastawiac na luksusy, ale ja wrocilam
      z niego poltora tygodnia temu i jestem zadowolona:) tyle tylko ze jak
      przyjechalam hotel nie byl zapelniony, mialam mozliwosc wyboru pokoju, wybralam
      z widokiem na morze i basen, na pietrze:) bo niektore sa nieciekawe..., z tego
      co slyszalam w bungalowach mozna spotkac jakies robaki:| co do jedzenia to
      kolacje smaczne, sniadania troche monotonne, polecam zabrac czajnik
      bezprzewodowy, zaplacic jakies drobne sprzataczkom (porzadnie posprzataja),
      mocno sie targowac, w taksowkach z gory ustalac cene (umia oszukac na
      taksometrach), korzystac z basenu w hotelu obok (polaczonego z piramidami).
      mimo niezadowolenia osob na forach ja bym chciala tam wrocic...udanego wyjazdu
      zycze:)
      • cheerfuii Re: les pyramides - Nabeul 09.07.06, 15:57
        Uciekaj !!! NIe zaluj paru stowek i zamien ten syf, kile i mogile na cos
        lepszego, bo chyba, ze chcesz zmarnowac sobie wakacje.
        Ja bym do takiego chlewu nawet za darmo nie pojechal !
    • cheerfuii Re: les pyramides - Nabeul 09.07.06, 16:01
      Obejrzyj zdjecia hehehe i zmieniaj rezerwacje :)

www.ocenyhoteli.pl/index.php/hotele/zobacz/les_pyramides(4)
      • Gość: ola Re: les pyramides - Nabeul IP: 62.29.136.* 10.07.06, 16:34
        Cześć !
        byłam tam w zeszłym roku - to, że jest to syf to bym aż tak nie przesadzała...
        fakt jest taki, że śniadania monotonne a przy basenie do wyboru mozna dokupić
        tylko pizzę i frytki ale kolacje były ok. Bungalowy są identyczne jak pokoje w
        hotelu, tylko tyle, że bliżej morza i nie na piętrze. My mieliśmy ze sobą 3
        aparaty, laptopa, czajnik el. i nic nam nie zginęło. Ten Hotel ma jeszcze
        (czego nie podają) apartamenty 2 pokojowe - ja własnie w takim byłam i polecam.
        Zabawa fajna, animatorzy ok. dyskoteki tylko od 18 lat przy hotelu, basen
        czyszczony (moje 3 letnie dziecko nic nie dostało a siedziało w nim non stop)
        Nie jest to luksus ale też cena jest chyba jedna z najniższych... taki bym
        powiedziała "adekwatny". Moja 17 -letnia siostrzenica np.- była zachwycona ...
        My się przyzwyczailiśmy. Jedno co było bardzo uciążliwe to bardzo daleko do
        miasta w pełnym słońcu (dojazd bryczkami np) ale za to blisko supermarket -
        jeśli Cię stać to zmień rezerwację na oddalony plażą ok. 10 min drogi hotel Le
        PRINCE - bardzo czyściutki, przy basenie restauracja, stołówka super, naprawdę
        polecam, chodziłyśmy tam na lody, jedzonko i sok ze świeżych owoców. Lub
        zmienić w ogóle miejsce np. na Hammament, bo tam życie kwitnie 24 godz. jest
        aqua park i wiele atrakcji, restauracji, taksówki tanie. ps. od lotniska z
        Monastiru do Les pyramides to ok. 3 godz. jazdy autokarem
        • Gość: girl Re: les pyramides - Nabeul IP: *.dami / 81.15.189.* 10.07.06, 19:15
          od lotniska z Tunisu ok 1h
    • Gość: Logan Re: les pyramides - Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 22:15
      analizy.biz/tunezja/lespyramides/index.htm
      • Gość: jannnana Re: les pyramides - Nabeul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:22
        Ja mam pytanie dla tych , co tam byli . Właśnie dizś wróciłam i bardzo
        chciałabym znać tytuły piosenek z " dance clubu " :D:D:D jak ktoś je zna to
        baaaardzo poprosze :D:DD:
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka