Dodaj do ulubionych

Uwieżyłem Itace

IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 19:29
Jako zrobiony w balona przez biuro podróży Itaka pragnę podzielić się swoją
wiedzą na forum i przełamać przysłowie że Polak mądry po szkodzie .Lepiej
uczyć się na cudzych błędach niż swoich .Wykupiłem wczasy w miejscowośći
Souuse biuro Itaka około 7 miesięcy temu i uzyskałem wtedy rabat za tzw first
minute. Na dwa tygodnie przed wylotem w/w biuro informuje mnie że nie ma
możliwośći odbycia wczasów w tym mieście .W zamian oferują inne miasta i każą
sobie dopłacać nie uwzględniając rabatu za wcześniejszą wpłatę .Oferty
oferowane to czego nie sprzedali.Żadnych przepraszam i ofert tylko gra na
zwłokę .
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Uwieżyłem Itace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 19:41
      masz nie fart!! lec z neckermannem wtedy nie bedzie zadnych niespodzianek!!
      ostatnio bardzo potanial i nie jest juz taki drogi a ma renome na calym swiecie
      i hotele sie z nim bardzo licza,itaka to male bioro i malo moze jesli dany
      hotel odmowi mu miejsc to nic nie zrobi a traca klienci.
      • Gość: Bielańczyk Re: Uwieżyłem Itace IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 20:08
        No może i tak ale nawet słowa przepraszam .Poza tym za darmo nie miałem
        lecieć .Jak nie wypaliło to oferuje się inny hotel a nie badziew co nie zszedł
        i szkoda go wystawić na last minute bo i tak nie pójdzie .
    • iberia.pl Re: Uwieżyłem Itace -może gdybyś nie wierzył 12.07.07, 20:30
      to byś w konia nie był zrobiony?
    • Gość: Magdalena Zywczyk Re: Uwieżyłem Itace IP: 217.96.27.* 13.07.07, 10:26
      Bardzo pana pzrepraszamy za zaistniłą sytuację. Siła wyzsza. Uprzejmie prosimy
      o zgłoszenie sie do miejsca zakupu imprezy celem:
      a/ zwrotu kosztów pobytu
      bąż jesli wyrazi pana taka wole bezpłatnego wyjazdu 14 dni/ na wybrana przez
      sibie impreze w Tunezji. termin do uzgonienia.

Przykro nam ze zaistniała taka sytuacja.

Magdalena Zywczyk
      Nowa Itaka Sp z oo
      www.itaka.pl
      • Gość: piter Re: Uwieżyłem Itace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 11:30
        neckerman? przeciez na nich jest pelno skarg !! gdzie ty zyjesz? neckerman
        niemiecki moze jest porzadny ale polski to zenada
        • Gość: darek Re: Uwieżyłem Itace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:03
          wlasnie co ty gadasz!!neckermann jest ok,dostalem jeden z najleprzych pokoi w
          hotelu,mialem zero problemu z wylotem i woogole,to bioro ma renome i napewno
          nie bylo by z nim problemu jak np z ta itaka!! gdzie ty zyjesz kolego...albo z
          nimi nie latasz tylko cos slyszales gdzies ktos cos powiedzial......i tak
          powtarzasz ploty...jest takie powiedzenie,jesli bedziesz zadowolony moze o tym
          sie dowie 1,2 osoby jednak jak cos cie wkurzy dowie sie 10,,20 osob bo zle
          rzeczy sie rozchodza czesciej od dobrych!
          • Gość: piter Re: Uwieżyłem Itace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:18
            dziwne powiedzenie nie znam, ale przecioez ja na niczym sie nie znam. poczytaj
            sobie o neckermanie ile ma niezadowolonych klientow chociazby na forach...to ze
            tobie sie udalo to pogratulowac tylko.neckerman chce nalezec do elity a daje
            ciala na calej linii.w goloszonym rankingu chyba w rzeczpospolitej albo polityce
            (nie pamietam) neckermann zajal 2 miejsce wsrod biur z najwieksza iloscia skarg
            (pierwsze miejsce w ranku narzekajacych miala triada)
            • Gość: darek Re: Uwieżyłem Itace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 16:38
              facet,czlowiek jak ma w naturze marudzenie to nigdy takiemu nie dogodzisz!!
              chocby mial 5 gwiazdek i wszystko to zawsze stwierdzi ze jest nie zadowolony.to
              kawestia czlowieka ze marudzi,jeden bedzie np z jednego pokoju strasznie nie
              zadowolony a drugi strasznie szczesliwy!ludzie kupuja wycieczki za 800zl leca
              np do tunezji a potem sla skarki ze hotek do bani i gadaja bzdury na forum i po
              ludziach jak im zle ale czego by chcieli w hotelu 3 czy 2 gwiazdki.polak juz
              taki jest marudny,chce malo placic a miec wszystko za darmo!!
              • Gość: piter Re: Uwieżyłem Itace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 19:36
                wlasnie dokladnie tak, dlatego po co krytykowac itake lub inne biura?zawsze
                mozna wytlumaczyc ze ludziom zawsze cos nie pasuje.ale skoro neckerman ma spore
                ceny i wysoki standard to skad te wszystkie narzekania...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka