Dodaj do ulubionych

Eden Club ze Scan Holiday

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:13
Czy jest tam jakiś sensowny rezydent? Warto było wybrać to biuro?
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:16
      byliśmy w drugiej połowie sierpnia, rezydentką była Gosia Jankowska,
      bardzo fajna dziewczyna, napewno nie będziecie mili z nią problemu,
      dostępna pod telefonem zawsze służy pomocą (sprawdzone mieliśmy
      problemy zdrowotne z 1,5 roczną córką i bardzo nam pomogła) chyba
      trzy razy w tygodniu ma dyżury, w razie pytań słuzę pomocą
      • Gość: red1234 Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:55
        Dzięki! Jutro lecimy.
        • Gość: kasia Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:31
          aż zazdroszcze, fajnie było..., tylko ten szok termiczny po powrocie
          straszny, miłego wypoczynku
      • Gość: ewapio1 Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 195.164.254.* 01.10.07, 14:09
        ile trwa transwer do hotelu?
        • Gość: grazyna Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.terminus.pl 01.10.07, 16:56
          napisz prosze kilka słów o hotelu , jak wygladaja pokoje czy bylo czysto jak
          jedzenie no i ogolne wrazenia szukam fajnego hotelu na przyszly rok tez jeżdze
          ze skanem pozdrawiam papapapap ps. służe informacjami o turcji
          • Gość: :) Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 193.151.50.* 06.10.07, 08:47
            byłam tam na tydzień (4.10. wróciłam) jestem bardzo zadowolona,jechałam z
            mieszanymi uczuciami.Straszono nas iż hotele 3 gwiazdkowe w Tunezji są na bardzo
            niskim poziomie.W Eden club pokoje są czyste, panie codziennie sprzątają. z
            ciekawości zostawiliśmy dinara na łóżku Pani sprzątaczce. Super
            wysprzątała(poukładała nawet kosmetyki w łazience) :).Jedzonko pyszne! nie dało
            się tego przejeść.Bardzo duży wybór sałatek,ciast,wszystkiego.Plaża czysta,
            chociaż jest ciut glonów miejscami (mi to nie przeszkadzało ponieważ zdaję sobie
            sprawę z tego ze morze 'żyje').Dużo atrakcji na terenie hotelu, animatorzy
            organizowali różne gry, areobic wodny.Ogólnie bardzo bardzo polecam.bardzo
            chciałabym tam wrócić:)tym bardziej że byłam z najwspanialszą osobą na świecie
            moją kochaną drugą połówką i czułam się tam jak.... w raju!:):):)
            • ewapio1 Re: Eden Club ze Scan Holiday 06.10.07, 12:41
              Ile trwa transwer do hotelu? Jakie wycieczki są organizowane, za
              ile? Jakie atrakcje w okolicy hotelu?
              • Gość: Portier Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.07, 13:10
                Z lotniska w Monastirze można dojechać w 20min, w hotelu będą Wam proponować
                Caravane i kłady - dokładnych cen nie znam bo nie byłem zainteresowany, każde
                biuro też organizuje takie wycieczki. Atrakcje w okolicy: aquapark, na plaży
                JetSki - 25DT - 10min, lot za motorówką 25DT(polecam), banan chyba 8DT do tego
                można popływać kajakiem, pograć w tenisa. Co do atrakcji na plaży to warto
                przejść się troche dalej i zobaczyć ceny w okolicy innych hoteli bo czasem można
                wynegocjować lepszą cene.
            • Gość: Tini Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 217.153.171.* 07.12.07, 00:29
              Proszę zajrzeć na stronkę www.holidaycheck.pl/. Są tam moje
              opisy i fotki.
    • etrusek Opinie: Eden Club 10.12.07, 11:55
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=45798542&a=45798542
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka