Gość: red1234 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 13:13 Czy jest tam jakiś sensowny rezydent? Warto było wybrać to biuro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:16 byliśmy w drugiej połowie sierpnia, rezydentką była Gosia Jankowska, bardzo fajna dziewczyna, napewno nie będziecie mili z nią problemu, dostępna pod telefonem zawsze służy pomocą (sprawdzone mieliśmy problemy zdrowotne z 1,5 roczną córką i bardzo nam pomogła) chyba trzy razy w tygodniu ma dyżury, w razie pytań słuzę pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red1234 Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 13:55 Dzięki! Jutro lecimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 20:31 aż zazdroszcze, fajnie było..., tylko ten szok termiczny po powrocie straszny, miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewapio1 Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 195.164.254.* 01.10.07, 14:09 ile trwa transwer do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.terminus.pl 01.10.07, 16:56 napisz prosze kilka słów o hotelu , jak wygladaja pokoje czy bylo czysto jak jedzenie no i ogolne wrazenia szukam fajnego hotelu na przyszly rok tez jeżdze ze skanem pozdrawiam papapapap ps. służe informacjami o turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 193.151.50.* 06.10.07, 08:47 byłam tam na tydzień (4.10. wróciłam) jestem bardzo zadowolona,jechałam z mieszanymi uczuciami.Straszono nas iż hotele 3 gwiazdkowe w Tunezji są na bardzo niskim poziomie.W Eden club pokoje są czyste, panie codziennie sprzątają. z ciekawości zostawiliśmy dinara na łóżku Pani sprzątaczce. Super wysprzątała(poukładała nawet kosmetyki w łazience) :).Jedzonko pyszne! nie dało się tego przejeść.Bardzo duży wybór sałatek,ciast,wszystkiego.Plaża czysta, chociaż jest ciut glonów miejscami (mi to nie przeszkadzało ponieważ zdaję sobie sprawę z tego ze morze 'żyje').Dużo atrakcji na terenie hotelu, animatorzy organizowali różne gry, areobic wodny.Ogólnie bardzo bardzo polecam.bardzo chciałabym tam wrócić:)tym bardziej że byłam z najwspanialszą osobą na świecie moją kochaną drugą połówką i czułam się tam jak.... w raju!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ewapio1 Re: Eden Club ze Scan Holiday 06.10.07, 12:41 Ile trwa transwer do hotelu? Jakie wycieczki są organizowane, za ile? Jakie atrakcje w okolicy hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Portier Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.10.07, 13:10 Z lotniska w Monastirze można dojechać w 20min, w hotelu będą Wam proponować Caravane i kłady - dokładnych cen nie znam bo nie byłem zainteresowany, każde biuro też organizuje takie wycieczki. Atrakcje w okolicy: aquapark, na plaży JetSki - 25DT - 10min, lot za motorówką 25DT(polecam), banan chyba 8DT do tego można popływać kajakiem, pograć w tenisa. Co do atrakcji na plaży to warto przejść się troche dalej i zobaczyć ceny w okolicy innych hoteli bo czasem można wynegocjować lepszą cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tini Re: Eden Club ze Scan Holiday IP: 217.153.171.* 07.12.07, 00:29 Proszę zajrzeć na stronkę www.holidaycheck.pl/. Są tam moje opisy i fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Opinie: Eden Club 10.12.07, 11:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=45798542&a=45798542 Odpowiedz Link Zgłoś