eryka10 05.08.08, 20:21 kto był w tym hoteli i jakie wrażenia , rady i opinie. Bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadeczanka Re: Skanes el Hana 05.08.08, 20:49 byłam w tamtym roku z kumpelą. wrazenia - najfajniejsze wakacje w moim zyciu:) hotel jak dla mnie bez zarzutu. czysto, smacznie, przestronnie jakos nie odczułam tłoku. plaza na miejscu, miła obsługa - no naprawde ja byłam zadowolona. \Ale to tez zależy czego klient oczekuje :) ja byłam nastawiona na zabawe i wypoczynek i to dostałam - ale byli ludzie niezadowoleni np z takiego powodu ze w ich pokoju nie działał telewizor - bez komentarza:)))))) jesli jeszcze cos konkretnego chcesz wiedziec - pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
eryka10 Re: Skanes el Hana 05.08.08, 21:13 mam wykupione HB. Opisz proszę ile kosztują leżaki, jaki jest kurs dolara, na co warto zwrócić uwagę, jakie pokoje, jakie narodowości są w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
sadeczanka Re: Skanes el Hana 05.08.08, 21:33 nie pamietam dokladnie bo to bylo w tamtym roku ale chyba 1 dinar lezak i 1 dinar materac. obecny kurs znajdziesz w innych watkach na forum bo ja nie znam. pokoje przestronne, przyjemne - nie cuda jakieś ale przewygodne łózka, łazienki czyste, fajne balkoniki - i cudowny z nich widok. narodowości różne - słyszałam i czechów i rosjan i niemców no i oczywiście polacy:) zdjecia pokoju moge podesłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
eryka10 Re: Skanes el Hana 05.08.08, 21:36 dzięki. klinek200@wp.pl ile kosztują drinki Odpowiedz Link Zgłoś
sadeczanka Re: Skanes el Hana 05.08.08, 21:53 oj pamietam ze drinki były dosyc drogie- szczegolnie w dyskotece, na codzien robilysmy sobie drineczki z polskiej wodeczki której sporo przywleklysmy ze sobą:) zdjecia zaraz odszukam i ci posle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:35 Czy wszystkie pokoje posiadają balkony? Wyjazd kupiłam w Selectourze. Odpowiedz Link Zgłoś
sadeczanka Re: Skanes el Hana 06.08.08, 22:03 zdecydowana wiekszosc pokoi ma balkon - jedne wychodza na morze a drugie na front hotelu (podjazd, ulicę nieuciążliwą i cos w rodzaju pół pustyni:) ale są tez pokoje na parterze które maja wyjscie wprost na basen lub ogród i widziałam tez kilka pokoi tylko z oknem i te moim zdaniem sa najgorsze - nie przez to ze nie maja balkonu ale przez to ze ich okna wychodzą dokładnie na taras hotelu na którym toczy sie zycie nocne do późnych godzin i jest dosyć głośno - animacje występy itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolekk Re: Skanes el Hana 07.08.08, 09:10 Czy ja tez mogłabym prosić o zdjęcia bo też wybieram się do tego hotelu ze znajomymi 21 sierpnia.Z góry bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolekk Re: Skanes el Hana 07.08.08, 10:47 zapomniałam podać adresu jubenki2@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:46 No to mnie uspokoiłaś, czytałam parę niepochlebnych opinii... Nie należę do tych co marudzą, więc zakładam, że będę zadowolona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:47 Czy w pobliżu są jakieś sklepy gdzie można kupić coś do picia i np. zimne piwko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Skanes el Hana IP: *.chello.pl 29.08.08, 23:08 Piwko można w barze, ale niedaleko jest tez cały kompleks sklepów (piwa tam nie szukałam).Po wyjściu z hotelu, trzeba iść w lewo i chyba tuż za wejściem do Amir Palace szukać nieutwardzonej drogi po prawej. Na jej rozwidleniu można iść w lewo lub w prawo, bo generalnie to rodzaj bardzo dużego ronda z zieleniną w środku. Jakby nie iść to siędojdzie. Ale warto wśród sklepów zlokalizować "Miami cośtam", tam ceny są stałe jak w markecie i nie trzeba się targować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka10 Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 16:00 podbijam czekając na wrażenia forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Skanes el Hana 07.08.08, 17:23 Czy ja równiez moge prosić o zdjęcia?? Jade 29 sierpnia anka_m1@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka10 Re: Skanes el Hana IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 08:08 czy w hotelu zanjduje się bankomat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka10 Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 13:04 pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka10 Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 21:53 czy ktoś ostatnio wrócił z tego hotelu? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wesolekk Re: Skanes el Hana 12.08.08, 11:12 Dołączam sie do pytania eryki bo już 21 tam wylatuje ze znajomymi i chciałabym poznać najświeższe opinie o tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Skanes el Hana IP: *.chelmnet.pl 13.08.08, 09:18 podnoszę lecę tam na począku października (2+1) Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Skanes el Hana 06.09.08, 15:33 Wczoraj wróciliśmy z tego hotelu. Fakt, że lata świetności ma za sobą, ale ma kilka istotnych plusów. Plaża- wyjście prosto z hotelu, nie trzeba przechodzić przez ulice itp,gdyby nie syf, którzy robią wczasowicze, głównie pety to było by naprawde czysto. Pokoje- troszkę niedosprzatane po remoncie, czyli źle domyta podłoga z farby itp, ale sanitariaty bardzo czyste, pościel świeża. Jedzenie- no jak to jedzenie w tunezji, dla nas było OK, na śniadanie jajka codziennie w innej postaci, fasolka, dodatki, parówki, bułeczki słodkie, mleko z płatkami. Obiad, mięso wołowe lub inne (nie wnikałam z czego ale dobre) w sosie lub smazone, pieczone, ryby, frytki, pieczone ziemniaczki, ryż, warzywa surowe lub gotowane, desery. Kolacje, podobne do obiadów. Opcja All - nie mam porównania. Ale chyba nie była zła. Tylko leżąc na plaży trzeba samemu latać po piwko lub inne napoje do baru, wszystko lane po 200-250 mml. Jeśli coś jeszczechcecie wiedzieć- pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: Skanes el Hana IP: *.pro-internet.pl 07.09.08, 14:54 Jakie były ostatnio ceny za te lepsze pokoje? Jestem również ciekawy, czy jest gdzie wyjść na spacer wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Skanes el Hana IP: 83.7.197.* 07.09.08, 19:19 Jakie są ceny za lepsze pokoje to nie wiem. Ja miałam pokój na drugim piętrze od strony lotniska. Nie wymieniałam go, odpowiadał mi, a startujące i lądujące samoloty nie przeszkadzały. W pokoju tylko śpisz, więc nie ma sensu dopłacać za widok na morze. Wieczorem raczej nie pospacerujesz daleko, no chyba, że po plaży (jest fantastycznie, bo spokojnie i cicho). Okolica jest dość wyludniona, kilka hoteli obok siebie i nic poza tym. Jeśli szukasz rozrywek to w pobliżu nie ma, jedyna to animacje i dyskoteka w hotelu czynna do 2 nad ranem. Można wziąć taksówkę (stoją zawsze przed hotelem) i pojechać na balety do Sousse albo Monastiru, ale teraz jest ramadan, więc imprezy są mocno okrojone. Ja wybrałam ten hotel właśnie z powodu spokoju i nie zawiodłąm się. Mogę go z czystym sumieniem polecić znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryka Re: Skanes el Hana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 18:14 potwierdzam. hotel naprawdę fajny. bankomatu w hotelu nie ma. My dostaliśmy pokoje z widokiem na morze - od razu i bez kasy. Plaza fajna i bliziutko. Kelner na plazy nastawiony na Polaków posługuje się śmieszną i sympatyczną polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
negra13 Re: Skanes el Hana 09.09.08, 12:53 Ja niestety wymieniałam pokój. Dostaliśmy na Ip. z widokiem na dach nad recepcją. Byliśmy z dzieckiem, które o 21 już śpi, więc chcieliśmy chociaż na balkonie posłuchać muzyki i popatrzeć na animacje :) Dałam 20 dinarów. Można się przejść ulicą wzdłóż hoteli ale nie za bardzo jest co tam robić,niedaleko idąc w kierunku Sousse jest tor gokardowy. Można się też przejść do marketów. Małe sklepiki ze wszystkim niedaleko hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś