Dodaj do ulubionych

Duże zmiany...Wizy do Tunezji

01.04.09, 19:45
Z dniem dzisiejszym Tunezja wprowadziła obowiązek wizowy dla Polaków.Wiza
płatna na miejscu 20$ lub 15Euro.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:19
      skąd taka informacja?
    • Gość: yummy-yummy Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 21:04
      Akurat dzisiaj,czyli 1go kwietnia?:)
      • janan2 Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji 01.04.09, 21:22
        Gość portalu: yummy-yummy napisał(a):

> Akurat dzisiaj,czyli 1go kwietnia?:)
        Jest opcja ze od 1-go maja tego roku.To w związku z kryzysem.szukają też pieniędzy.
        • 2barb Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji 01.04.09, 22:15
          prima aprilis???
          • Gość: Fmot. Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.09, 08:50
            Czy może ktoś potwierdzić lub zdementować informacje ?
            • Gość: jola Re: Duże zmiany...Wizy do Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 09:56
              Głupi primaaprilisowy żart.
            • janan2 Tylko dwie osoby?Prima aprilis 02.04.09, 14:48
              Gość portalu: Fmot. napisał(a):

> Czy może ktoś potwierdzić lub zdementować informacje ?
              Dementuję info.To żart.Sorki jak uraziłem.Wybaczcie.czasami jeszcze trzymają
              mnie takie niekonwencjonalne zagrywy.Ale dziś już drugiego.Wszystko wraca do normy.
              • Gość: Fmot Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.09, 15:35
                :)
              • Gość: yummy-yummy Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.09, 15:51
                A mnie się żart podobał.:)
                • janan2 Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis 02.04.09, 17:27
                  Gość portalu: yummy-yummy napisał(a):

> A mnie się żart podobał.:)
                  No tak.Ale Ty akurat załapał(a) moment.
                  • yummy-yummy Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis 02.04.09, 18:39
                    Cóż..innym życzę więcej luzu.:)
                    Pozdrawiam.:)
                    • Gość: zzzzzzz Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.09, 01:33
                      wszyscy już trzęsą portami że trzeba wydać te kilka złoty więcej :)
                      • Gość: Fmot Re: Tylko dwie osoby?Prima aprilis IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.09, 10:47
                        EEE tam spokojnie, 20 dolców to nie taki wielki pieniądz. Można
                        przeboleć. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka