Gość: monia IP: *.multimo.pl 12.08.09, 23:54 Poszukuję wzoru karty pobytu w Tunezji ktorą należy wypełnić w samolocie. Rodzice lecą we wrześniu na wczasy - niestety nie znają angielskiego. Proszę o pomoc, może ktoś znalazł taką kartę w necie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cobra Re: wzór karty pobytu IP: *.ip.netia.com.pl 13.08.09, 07:18 Niech rodzice wezmą tylko ze sobą dwa długopisy i niech się nie przejmują. nie beda jedynymi polakami, wiec moga zajrzec komuś przez ramie i podpytac... najwazniejsze to udane wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
annak7 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 09:16 Witam, mam taką kartę z zeszłego roku, mogę Pani wysłać na emaila. Znam angielski, ale otrzymałam od Pani rezydent z Tui w Tunezji taką kartę jako wzór,(pewnie w tym roku tez dostanę) która jest przetłumaczona na polski, gdyz jest napisana w jezyku francuskim,ale w hotelu otrzymałam kartę napisaną w dwóch językach francuskim i angielskim.. w każdym razie służę pomocą i mogę Pani wysłać zdjęcie takiej karty. Pozdrawiam, Anna annak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: wzór karty pobytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 09:28 Jeśli można to ja też poproszę zygal@wp.pl pozdr i dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 09:31 Rodzice nie znają angielskiego i....mają prawo, ale że ty nie znasz wujka Google to wstyd!!!!! www.lmgtfy.com/?q=wniosek wizowy tunezja Odpowiedz Link Zgłoś
wylenialy_wielblad Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 09:45 Ojojoj ojojoj ja też za każdym razem mam problem z tą pierońską kartą. I ciągle muszę żurawia zapuszczać do sąsiada w samolocie ... ehhh. Ale co prawda to prawda, niech mamusia i tatuś zabiorą długopis, nie muszą być dwa egzemplarze, wystarczy jeden, i nie krępują się zapytać o pomoc. Często zdarzają się zacne ludziska co pomagają. Dziękuję amat1 za tego linka, bo ja tam znalazł wniosek o zgodę na randkę z córką. Właśnie tego szukałem. W reszcie szczyl nie będzie mi się szlajać z dziwnymi typami po blokowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 09:54 HI, hi, hi Bo się nie zczerwieniło :) teraz będzie dobrze www.lmgtfy.com/?q=wniosek+wizowy+tunezja Odpowiedz Link Zgłoś
annak7 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 10:08 ..JEŻELI KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY TO NIZEJ PRZESYŁĄM WZÓR TAKIEJ KARTY... WZÓR KARTY HOTELOWEJ NOM...................NAZWISKO PRENOM................IMIE NOM DE JEUNE FILLE....IMIE PANIEŃSKIE DATE DE NAISSANCE.....DATA URODZENIA LIEU DE NAISSANCE.....MIEJSCE URODZENIA NATIONALITE...........NARODOWOŚĆ PROFESSION............ZAWÓD DOMICILE HABITUEL.....ADRES VENANT DE.............LOTNISKO WYLOTU ENTREE LE.............DATA PRZYLOTU ALLANT A..............LOTNISKO PRZYLOTU DATE DE DEPART........DATA WYLOTU PIECES D'IDENTITE PRODUITES - (TU CHODZI O DANE PASZPORU) PASSPORT OU CARTE D'IDENTITE ......PASS(SŁOWNIE) NUMERO...............................NUMER DELIVRE..............................DATA WYDANIA A....................................MIEJSCE WYDANIA PAR..................................zostawić wolne miejsce NR D'IMMATRICULATION.................zostawić wolne miejsce CHAMBRE NR...........................NR POKOJU HOTEL................................ SIGNATURE.....PODPIS POZDRAWIAM, ANNA Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 10:27 Część I, którą zabierają Ci po przylocie powinna zawierać następujące informacje: 1.Nom/Name 2. Prenom/First Name 3. Date et lieu de naissance/Date and place of birth 4. Nationalite/ Nationality 5. Profession/ Profession 6. N DU Passeport ou N carte D'Dentite/ Passport number or Identity card number 7. Date/Lieu D'Emission/ Date and place of issuing 8. Venant De - Allant A/ Coming from-Going to 9. Domicile/ Address Częśc, którą sobie pozostawiasz zawiera dane: 1. Nom et prenom/ Full Name 2. Nom de Juene Fille/ Maiden Name 3. Date et Lieu de Naissance/ Date and place of birth 4. Nationale/ Nationality 5. Adresse en Tunisie/ Address in Tunisia 6. N Du Passeport ou N Carte D'Identite/ Passport Nbr or Identitycard Nbr 7. Date-Lieu D'Emission/ Date and place of issuing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TUŚKA Re: wzór karty pobytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 21:21 Jak wracaliśmy to nasi znajomi tak dobrze schowali tę drugą część karty ,że nie mogli znaleźć- ale pani rezydentka z Itaki -pani Katarzyna Pach(super rezydentka) podpowiedziała ,ażeby zabrać puste karteczki które leżały na ladzie-przy oddawaniu bagażu głównego i po prosty wypełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wzór karty pobytu IP: *.multimo.pl 13.08.09, 11:41 Bardzo dziękuje za pomoc: podaję adres : lucy77@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyton Re: wzór karty pobytu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.13, 21:57 witam pani Aniu czy ja też mogę liczyć na pomocne zdjęcie.:) w razie czego podaję maila pawelpaton.roys@interia.pl dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucynka Re: wzór karty pobytu IP: *.30.50.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.07.14, 14:01 bardzo bylabym wdzieczna o wzor karty pobytu w tunezji pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tz48 Re: wzór karty pobytu IP: *.gorzow.mm.pl 02.07.14, 21:45 Do Lucynki. Wróciłem 12.06. br., druki były rozdawane w samolocie ( Nouvelair ,po 20min. od startu ) Są to dokładnie takie same druki jak zamieszczone w poście :amat1 z dnia 13.08.09.( na tym samym forum ) Przed wyjazdem właśnie skorzystałem z załączonego wzoru i zrobiłem ściągę . Radzę zrobić to samo i zero stresu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annak7 Re: wzór karty pobytu 13.08.09, 17:22 Witam,, dzisiaj podano informację w radiu, że wizy zostały zniesione do Tunezji do 90 dni, tak więc raczej już nie trzeba będzie wypełniać żadnych wniosków czy też kart wjazdowych... Pozdrawiam, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don't nick! Re: wzór karty pobytu IP: 41.226.68.* 13.08.09, 17:50 Mimo tego trzeba będzie wypełniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wzór karty pobytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.13, 07:15 To sa tzw wizy policyjne i niestety nadal trzeba wypelniac.Przewaznie druki w/w wiz rozdawane sa w samolocie jesli oczywiscie lecicie liniami tunezyjskimi.W przeciwnym wypadku druki znajdziecie na lotnisku juz w tunezji ale bez paniki wypelnienie druku jest proste wiec nie zawracajcie sobie glowy tym problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałek Re: wzór karty pobytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 20:39 Ja tylko dodam, żeby pilnować części jaka Wam zostawią przy przylocie. W przeciwnym wypadku czeka Was ponowne wypełnianie druczku... Odpowiedz Link Zgłoś