Dodaj do ulubionych

Który wybrać?

16.09.09, 10:57
Który z wózków byście wybrały? Ja nie wiedziałam żadnego w realu,
może coś podpowiecie. Muszę wybrać któryś z tych lub coś o podobnych
wymiarach (szer. max 60 cm). I cena też ważna :)
www.wozkidzieciece.net.pl/szczegolowo.php?ktory=270
www.delti.com.pl/wozek-dzieciecy-emu
www.swistak.pl/a3216723,efik1-Baby-Smile-AXEL-gondola-i-spacerowka-GRATISY.html#
www.allegro.pl/item739530229_triton_wielofunkcyjny_wozek_firmy_titi.html
www.smyk.bydgoszcz.pl/sklep-internetowy/produkt-546-treeco_tr15_kola_pompowane.html
Obserwuj wątek
    • magducha78 Re: Który wybrać? 16.09.09, 13:06
      z tych wszystkich wybrałabym delti puma.
    • epreis Re: Który wybrać? 16.09.09, 13:07
      ja mam treeco starszą wersję z tylnymi kołami piankowymi..
      fajny wózeczek, gondola dość obszerna, spacerówka wygodna- w spacerówce budka z odpinanym tyłem przekształca się w daszek przeciwsłonefzny (rewelacyjny- parasolki nie używałam), z przypiętym tyłem gdy dziecko siedzi możesdz go naciągnąć do pałąka żeby nie wiało...

jako spacerówka jest rewelacyjny- ale tylko z ustawieniem przodem do kierunku jazdy, malutki leciutki (naprawdę malutki, mój mąż-182 wyglądał jakby prowadził wózek dla lalek ;D), ja 158 czułam się znim znakomicie.

z tym, że teraz jako ogndolę kupiłabym napewno coś na pompowanych kołach, w treeco amoprtyzacja jest tylko na tylne koła, świetna- naprawdę świetna, ale jeżdżąc w gondoli maluszek ma główkę "na" przednich małych,piankowych, nieamortyzowanych kółkach i niestety trzepi enim trochę. z tym, ze koleżanka miała abc design astro za kupę więcej kasy i trzepało bardziej bo tam amortyzacja ZEROWA...
      nie ma wózka idealnego, każdy ma jakieś plusy i minusy, ja uważam, że treeco za swoją cenę to naprawdę dobry polski wózek...

a..nie wiem czy zrobili to bo w starszych modelach hamulce były do bani, u mnie popsuły się w 2 dni

wizualnie z wymienionych najbardziej deltim EMU jest świetny, jak ma pompowane koła to napewno brałabym jego :)
      • ivaz Re: Który wybrać? 16.09.09, 14:19
        ja bym wybrała wózek ze wszystkimi równymi kołami, popmowanymi.
        Miałam jedo vedi jednak na tych małych kółeczkach dzieckiem trzęsie
        jak diabli
        • ewcia-k26 Re: Który wybrać? 17.09.09, 10:36
          Też bym chętnie taki wybrała. Są jednak za szerokie. A jeśli jest
          jakiś z węższych jego cena mnie przerasta :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka