progesteronek 29.01.10, 17:41 czy Waszym zdaniem spacerowka Bugaboo Bee nadaje sie dla 5-cio mesiecznego niemowlaka? Jesli nie to jaki model spacerowki Bugaboo polecacie. Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cortinka Re: Bugaboo 30.01.10, 23:36 IMO jako jedyny wózek nie nadaje się. Używany sporadycznie tak. A jezeli nie Bee,to zbyt dużego wyboru w Bugaboo nie masz, pozostaje Cameleon i Frog (nowy dostępny tylko w Stanach i Kanadzie). I raczej ciężko będzie dostac samą spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
deser_t Re: Bugaboo 31.01.10, 10:45 cortinka - a czemu nie nadaje się jako jedyny wózek? Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: Bugaboo 31.01.10, 14:33 wiesz ja mam bugaboo bee ale na lato lub wyjazdy, jako jedyny dla takiego małego dziecka napewno nie! chyba ze w Stanach lub tam gdzie jest ciepło, albo dla starszego dziecka ale wątpię aby w breji śniegowej sobie poradził... jest super ale jako dodatkowy! Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Bugaboo 31.01.10, 14:38 Chociażby dlatego, że ma małe kółka (fakt, ze nawet fajnie amortyzowane) i cięzko go będzie prowadzic po śniegu. A sanki dla 5- miesięcznego dziecka odpadają. Poza tym nie ma barierki (chociaz niektórym to nie przeszkadza) i chyba nie rozkłada się idealnie na płasko (trzeba byłoby dokupic specjalny wkład dla noworodków, ale pewnie i tak byłby za mały). Ale to moja subiektywna opinia, są tacy, którzy takie małe dzieciaki wożą w Questach (to już wolałabym w Bee :) Odpowiedz Link Zgłoś