Dodaj do ulubionych

Joovi Zoom

13.02.10, 18:33
czy widział ktoś ten wozek?
Obserwuj wątek
    • funnybaby Re: Joovi Zoom 13.02.10, 19:09
      tu jest porównanie joovy zoom (niebieski) i joovy ats (czerwony)
      http://strollerqueen.files.wordpress.com/2009/05/peg-si-mama-board-dreamer-joovy-zooms-068.jpg&imgrefurl=http:/strollerqueenreviews.blogspot.com/2009/05/joovy-zoom-ats-360-review.html&usg=__MKCS7__qAc2__U1MVbdx0QzY8KU=&h=1536&w=2048&sz=1374&hl=pl&start=1&um=1&itbs=1&tbnid=EGrgVgyjsG1N8M:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images?q=Joovi+Zoom&hl=pl&lr=&sa=N&um=1
      • dima1312 Re: Joovi Zoom 13.02.10, 20:19
        dzięki, ale jestem ciekawa czy ktoś widział go naocznie i czy lepszy
        np. od Boba, budę ma super
    • funnybaby Re: Joovi Zoom 13.02.10, 21:49
      img2.timeinc.net/people/i/cbb/2007/09/21/img_1109_3.jpg
      taka mała dygresja, ten to ma dopiero dobry dostęp do pojemnego kosza :D
      • agnes_nyc Re: Joovi Zoom 13.02.10, 22:30
        Sprzedawalam wozki joovy na allegro zakonczylam sprzedaz jak zobaczylam je na
        zywo tragedia caboose, kawalek rurki troche plastiku.Nie polecam tych wozkow po
        ogledzinach naocznych
        • dima1312 Re: Joovi Zoom 13.02.10, 23:36
          dzięki dziewczyny! czasem człowiekowi coś wpadnie w oko a nie wie
          ile to warte... co robić chyba pozostaje BOB albo Baby Joger SUMIT xc
      • masza76 Re: Joovi Zoom 14.02.10, 09:45
        witam, czuję się w obowiązku napisac, bo takowy wózek posiadam. może rurki
        sprawiają wrażenie nietrwałych, ale wózek jest solidny i stabilny, a przy tym
        lekki. używam go od wakacji dla półtorarozniaka i trzylatki i uważam, że
        sprawdził się świetnie. dostęp do kosza jest wygodny, można sięgać z boku lub z
        tyłu, a kosz jest duży (siedzonko się przesuwa). dobrze się manewruje, nieźle
        podbija (jak na taki duży wózek oczywiście), zajmuje mało miejsca, wszędzie
        wjeżdża. jest to wózek przewozowy, dla dzieci, które czasem chcą odpocząć, albo
        kiedy rodzice potrzebują mieć dzieci w jednym miejscu, ja używam go w drodze
        autobusem do przedszkola, ale nie tylko.buda jest wielka i wygodna, pasy dla
        dwójki dzieci. wady? dla mnie to brak regulacji wysokości rączki, bo jestem
        osobą niewysoką i trochę krótkie przednie siedzonko, ale jak pisałam , to nie
        jest wózek typu: sadzam w nim dziecko na cały dzień i niech siedzi. i może na
        koniec, moje dziewczyny baaardzo go lubią, mogą sobie siedzieć, stać, iść z boku
        i trzymać się rączek. na koniec powiem, że zdarzyło mi się nawet wozić tym
        wózkiem trójkę dzieciaków i też było dobrze.
        maclaren twin techno, którego posiadam już się nam nie przydał, od kiedy mamy
        caboose ultralight.
        • dima1312 Re: Joovi Zoom 14.02.10, 12:25
          to moze odezwie się ktoś kto spotkał Joovi ZOOM ? szkoda ze w Polsce
          nie ma tej firmy...
    • agnes_nyc Re: Joovi Zoom 14.02.10, 14:12
      Dla mnie i mojego meza wozek jest tandetny w porownaniu z innymi
      dwojkami.Ogolnie firma baby trend robi te same wozki i tansze wygladem oraz
      wykonaniem sa takie same. Moj maz stwierdzil ze dla swojego dziecka by nie kupil
      takiego wozka i nie polecal innym
      • dima1312 Re: Joovi Zoom 14.02.10, 14:53
        dziewczyny pamiętajcie ze pytam o wozek joovi ZOOM a nie o podwojny!
        • agnes_nyc Re: Joovi Zoom 14.02.10, 15:15
          Tego modelu nie widzialam ale widzialam inne. W dodatku nawiazalam kontakt z
          producentem aby ciagnac te wozki do Polski jako dystrybutor ale nie warto jak
          dla mnie.
    • agnes_nyc Re: Joovi Zoom 14.02.10, 15:17
      zrezygnowalam ze wspolpracy tylko i wylacznie ze wzlgledu na jakosc - zeby bylo
      jasne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka