progesteronek 13.03.10, 22:28 Dziewczyny,ktorego maclarena polecilybyscie dla pół rocznego dziecka? Ma to byc jedyny nasz wozek do tanca i do rozanca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magiaslowa Re: Maclaren 14.03.10, 09:11 maclaren xlr, ma najbogatsze wyposażenie Odpowiedz Link Zgłoś
jolutka1970 Re: Maclaren 14.03.10, 19:25 XT zwrotniejszy, XLR bez sensu, za duzy. Zalezy czy jestes duza jak duza to XLR ok, jak jestes mala to XT mniejszy, lzejszy, zwrotniejszy:) A wyposazenie? Spiwor, wielkie halo:))))) XT wystarczy i zaoszczedzona kasa na spiwor jakikolwiek chcesz do wyboru w kieszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Maclaren 14.03.10, 19:34 ale w xlr sa jeszcze dwu stronne nakladki i wiekszy wybor kolorow, ja wybralam xlr wlasnie dlatego ze ma szersze siedzisko jest troche wiekszy no i na ten wybor kolorow wiekszy, ale xt tez jest gut Odpowiedz Link Zgłoś
kpg81 Re: Maclaren 14.03.10, 19:48 Ja jestem mała i mam xlr jako jedyny wózek, jest super, polecam. P.S. xlr jest długi po złożeniu ponoć nie do każdego bagażnika samochodowego się zmieści. Zanim go kupiłam najpierw przymierzyłam czy pasuje gabarytowo do mojego auta. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika101 Re: Maclaren 16.03.10, 12:04 ja tam też jestem mala i kupilam wlaśnie xlr xt mnie nie przekonal idź do sklepu i przymierz się do tych wózków kupowalam wózek dla 6-mies.dziecka jeszcze nie testowalam ;-), bo chcę dokupić wcześniej barierkę Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Maclaren 16.03.10, 19:50 Ja też jestem nie za duża (160cm)a mam maclarena xlr, nie czuje żadnego dyskomfortu, super mi się ten wózeczek prowadzi, owszem jest duży, ale też bardziej komfortowy wg mnie dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
rosally81 Re: Maclaren 16.03.10, 21:32 my też śmigamy xlr`em, dzieć młody, bo ośmiomiesięczny, ale dużych gabarytów. Mając nadzieję, że pojeździmy nim do końca zdecydowaliśmy się na większy model. Wózek wart polecenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Maclaren 23.03.10, 11:06 sa uniwersalne za ok 50 zl i maclarenowskie za 80 zl, te pierwsze sie nie skladaja te drugie skladaja sie razem z wozkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mkk2 Re: Maclaren 23.03.10, 14:37 Mam XLR i goraco polecam XT. XLR jest grzmotem w porownaniu z tym drugim i o ile bezwysilkowe bylo wrzucenie quest do bagaznika (mam tylko takie porownanie) to XLR juz wymaga troche wysilku. A te wkladki kolorowe - wow, w lecie bzdura, a na zime mozesz kupic wygodny spiworek, bo ten orginalny to zart. Swoja droga chetnie bym zamienila swojego XLR na XT. Odpowiedz Link Zgłoś