lianis 14.12.10, 14:51 w zestawie stelaz, spacerowka i fotelik, kolor czerwony, kola pompowane, stan dobry, w jakiej cenie mozna wystawic na allegro? ile byscie daly za uzywany? -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egla30 Re: 3kolowy mutsy 01.01.11, 13:32 Nie polecam 3-kołowego Mutsy ani jakiegokolwiek innego bo według mnie są mało stabilne. Ja korzystałam przez blisko 2 lata z Mutsy Urban Rider (4 koła, skrętna tylna oś). Trzeba przy tym wózku zwrócić uwagę na jego wiek i najlepiej sprawdzić czy stelaż dobrze się składa i rozkłada. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: 3kolowy mutsy 01.01.11, 13:55 egla30 napisała: > Nie polecam 3-kołowego Mutsy ani jakiegokolwiek innego bo według mnie są mało s > tabilne. Ja korzystałam przez blisko 2 lata z Mutsy Urban Rider (4 koła, skrętn > a tylna oś). Trzeba przy tym wózku zwrócić uwagę na jego wiek i najlepiej spraw > dzić czy stelaż dobrze się składa i rozkłada. Pozdrawiam :-) Czy ty w ogóle zrozumiałaś o co pyta założycielka wątku? Czy odpowiadasz bez czytania? Dodatkowo wypisujesz herezje o 3 kołowcach do autorki nie wiem za ile możesz wystawić, może popatrz za ile się sprzedają/sprzedawały 3 kołowe mutsy. Dlaczego oceniasz go na stan dobry? Jakie ma wady, bo to jest istotne przy ustalaniu ceny. Odpowiedz Link Zgłoś