Dodaj do ulubionych

stelaż caravel peg perego

05.01.06, 14:34
do tych co użytkowali... jakie są opinie nt tego stelaża, jak się prowadzi,
jakiej średnicy ma koła, jak z zawieszeniem i czy dobrze amortyzuje? Wiem, że
najlepsze są te na pomopowanych kołach ale w naszych wypadku to nie wchodzi w
grę. To dla czerwcowego dzieciątka, więc zamierzam kupić siedzisko spacerówki
i nosidełko zamiast gondoli. Tylko ten stelaż mnie zastanawia, czy sprawdzi
się w warunkach parkowych i nie tylko miejskich???? pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdaijulia Re: stelaż caravel peg perego 06.01.06, 22:47
      Hej;
      Ja jeździłam PP Atlantico on ma stelaż caravel, moim zdaniem do miasta i na
      raczej równiejsze ścieżki w parku to może być; w miescie są chodniki w zimie
      raczej odśniezone więc przejedziesz, co do parku to ne jestem pewna czy go
      dokładnie odśniezają ale jak zobaczysz że nie to będziesz jeżdzić po chodnikach;
      nosidełko pewnie się sprawdzi bo jak będzie zima to twój dzieciaczek będzie już
      siedział więc bedzie jeździł w spacerówce;
      prowadzi się go świetnie, poczytaj o PP Atlanticu to sama się przekonasz :-)
      amortyzacja jak na spacerówkę z wyższej półki, srednica kół to około 18-20 cm i
      jest lekki a to duza zaleta
      • anjany Re: stelaż caravel peg perego 07.01.06, 11:21
        jeśli stelaż caravel jest taki sam jak atlantico, to ja też jeszcze do dziś mam
        atlantico i jeździ się nim cudownie o czywiście nie da się go porównać do wózka
        na kołach pompowanych ale nie o to chodzi, bo wszystkie jego zalety
        przewyższają drobne niedogodności. A wózka idealnego w każdym calu, po prostu
        nie ma. Choć ja uważam, że pp altantico jest bliski ideałowi :) Dzięki za info,
        pozdrawiam
        • zizuzazul Re: stelaż caravel peg perego 08.01.06, 10:52
          Ja też już prawie jestem zdecydowana na stelaż caravel, bo jest w miarę lekki,
          łatwo się prowadzi, w miarę dobrze się składa. Tylko zapomniałam sprawdzić,
          czy go się składa, kiedy ma już zamontowaną spacerówkę? Czy też łatwo?
          Poza tym, nie mogę się zdecydowa na gondolkę. Navetta jest lżejsza, mniejsza i
          ma wygodny pałąk, ale nie będę potem miała budki do spacerówki. Gondola Young
          jest ciężka, większa, tańsza i ma takie głupie uszy do przenoszenia. Kurczę,
          nie mogli tego jakoś połączyć? Doradźcie, co wybrałyście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka