Dodaj do ulubionych

maclaren techno xlr, jane energy czy inglesina tri

16.03.07, 21:28
trip? który wybrac? prosze pomóżcie, bo juz zgłupiałam od tego zastanawiania
sie. potrzebuje tzw. drugiego wózka, który bedzie lekki przede wszystkim,
wygodny dla mnie i dla dziecka oczywiście. mam juz taki metlik w głowie, ze
wszystko mi sie miesza.
Obserwuj wątek
    • himilke ja mam energy 17.03.07, 23:41
      Moge z czystym sumieniem polecic. Bardzo ja lubie, w sumie uzywam czesciej niz
      duzej spacerowki.Nie wiem, co dokladnie chcialabys wiedziec.Wozek jest leciutki,
      dobrze sie prowadzi, ma spore kolka, chyba najwieksze z tych trzech wozkow i
      niezla amortyzacje jak na mala parasolke.To moj drugi wozek Jane i jestem
      zadowolona.Rozklada sie prawie na plasko i ma mala poduszeczke pod glowe. jakbys
      chciala cos wiecej albo zdjecia to napisz.
      • dziubekl Re: ja mam energy 18.03.07, 09:01
        dzięki Himilke, możesz mi jeszcze powiedzieć jak sie składa ten wózek? niektóre
        parasolki maja tak badziewny system składania ze mam wrazenie jakby miało mi
        sie rozleciec w rekach. Maclaren odpadł bo ma zbyt małe kółka, Inglesina
        odpadła bo jakaś taka "rozklekotana" a Jane nie bylo w sklepie bo wszystkie
        wyszły :) ale im wiecej czytam o tym wózku i na niego patrze wirtualnie to
        wydaje mi sie faktycznie najlepszy.
        • annya11 Zaprzeczam, jakoby inglesina była rozklekotana!!! 18.03.07, 10:03
          Jedna uwaga - jest to wózek dla wyższych mam. Poza tym nie zauważyłam żadnych
          minusów.
          • koma.edziecko Re: Zaprzeczam, jakoby inglesina była rozklekotan 18.03.07, 12:09
            Moja różowa też nie była rozklekotana, ja mam 160cm wzrostu i mi się nim dobrze
            jeździło mimo że ma wysoko rączki.
          • dziubekl Re: Zaprzeczam, jakoby inglesina była rozklekotan 18.03.07, 12:57
            jestem wysoką mamą (175cm) :) to może był to sklepowy egzemplarz dość
            sfatygowany. dziekuje za opinie, bo takie "z życia wzięte" są najbardziej cenne.
            • himilke Re 18.03.07, 17:50
              Aby zlozyc musisz stopa kopnac do gory takie cos z tylu wozka i popchnac w dol
              raczki, wtedy wozek jakby opada do przodu i sie sklada. Nie wiem jak to
              wytlumaczyc ale w miare ok, choc byloby lepiej, gdyby sie skladal jedna reka-
              jednak zaden z tych wozkow sie tak nie sklada. Ja kupilam Energy, bo wydaje mi
              sie ladniejsza od inglesiny i o kilogram lzejsza a dla mnie to wazne.No i dla
              kogos tak wysokiego jak ja Jane jest idealna, nie musze sie garbic.Rzecz jasna
              nie uzywam tego wozka na tyle dlugo, by sie wypowiadac na temat jego wytrzymalosci.
      • brzoska80 energy i maclaren maja takie same kółka 16,5 cm 20.03.07, 10:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka