robert8882 22.05.07, 09:11 Spacerówka Coneco Polo. Wózek wymarzony dla majsterkowicza. Co tydzień gubi się jakaś nakrętka. Sprzedawca miał rację. Po każdym spacerze trzeba nasmarować kółka i dokręcić sprężyny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alcarin Re: coneco - dla majsterkowicza 22.05.07, 09:30 :D Przepraszam, ale usmalam sie :) Bardzo Ci wspolczuje. A mnie pozostaje tylko cieszyc sie, ze akurat jak wybieralam spacerowke, to i Polo i Traficki skonczyly sie we wszystkich w-wskich sklepach, czekano na transport (z Chin - moze to cos tlumaczy ;) ) i bylam zmuszona wybrac inny wozek - kupilam 3x drozszego maclarena, ale mam nadzieje, ze posluzy nam co najmniej 3x dluzej ;) i87.photobucket.com/albums/k139/gaba2006/060930_05.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sadaga Re: coneco - dla majsterkowicza 23.05.07, 13:30 współczuję bardzo. z tego wynika ze to wózek dla nie lubiących się nudzić :-) a tak na serio to może warto zareklamować i się go pozbyć? też miałam kupić ten wózek i podobnie jak alcarin w końcu wybrałam maclarena. na szczęście. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś