Dodaj do ulubionych

Parasolka do Jane Carrera Pro

11.06.07, 23:51
Czy ktoś używa parasola do tego wózka? Bo ja zamówiłam firmowy w kolorze wózka
(na allegro) i zrezygnowałam, bo dojrzałam na zdjęciach, że można go
zamontowac tylko wtedy, dgy zdejmnie się budkę :-( Strasznie się wkurzyłam, w
końcu nawet w tańszych wózkach można miec jednocześnie i budkę, i parasol.
A może ktoś próbował zamontowac inną parasolkę, nie od kompletu? Bedę
wdzięczna za opinie.
Obserwuj wątek
    • ksiezniczka256 Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 08:34
      Da się zamontowac taką niefirmową, z allegro. Ja kupowałam od laski - efik1 czy
      coś takiego. Tyle, że jakośc jest adekwatna do ceny... Czyli po 3 tygodniach
      zaczep się wyrobił :(
    • beataaw Re: ciężko 12.06.07, 08:39
      Posiadam uniwersalna parasolkę (nieoryginalną) i faktycznie ciężko jest ją do
      czegokolwiek przymocować. Mocujemy ją do budki (jedyne miejsce, w którym da
      sie ją zamocować) i jest w miarę ok.
    • monika_wroclaw Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 09:20
      Ja wogóle nie kupowałam żadnego parasola, latem zawijałam tył budy i robiłam
      daszek, który mogłam dowolnie ustawić.
    • w-ella Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 13:12
      ja mam orginalną parasolkę jane i nie uważam , aby nie mozna było używac jej
      łącznie z budką. parasolka ma uchwyt (łączący z wózkiem) dość wydłużony i w ten
      sposób parasolka ma spory odstęp od budki, a poza tym da się ją w dowolny
      sposób ustawiać
      wysłałam zdjęcia na priva więc możesz zobaczyć sama
      • w-ella Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 13:16
        i jeszcze zapomniałam dodac , że jest dość wysoka
        • w-ella Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 13:33
          pisze na raty, ale jeszcze mi sie przypomniało, że parasolkę przypinam nie na
          tych głównych grubych rurkach wózka, tylko na cienkiej rurce z boku wózka,
          która łączy główną konstrukcję
          • sylver80 Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 12.06.07, 23:34
            w-ella, dzięki Ci wielkie, szczególnie za fotki, a tak przy okazji jeszcze
            spytam, gdzie kupowałaś parasol i ile zapłaciłaś? Bo ja u tego sprzedawcy z
            allegro to chyba już jestem spalona..... A nikt inny nie ma firmowych parasolek
            do tych wózków (na allegro). A zwykła by pasowała? Ale to znowu koloru nie
            dobiorę, bo potrzebuję różowej (fuksja)... Ewentualnie czarna, ale przy tym
            ukropie to chyba krzywda dla dziecka.
            • w-ella Re: Parasolka do Jane Carrera Pro 13.06.07, 10:20
              ja kupowałam w niemieckim sklepie internetowym
              www.casitabambini.com/advanced_search_result.php?keywords=jane&page=8
              ale nie polecam, są nierzetelni, zero kontaktu od nich, czekałam na wózek 4
              tygodnie, a na parasol dodatkowe 2.
              A obiecywali, że całość dostanę do dwóch tygodni, ale było minęło.
              Czy zwykła parasolka pasuje?, nie mam pojęcia, ale wydaje mi się że musiałabyś
              szukać taką któraby była dość wysoka (odległość od tej cienkiej rurki jest dość
              spora), albo miałaby zapięcie na grubą rurkę i wtedy można wyżej zamontować.
              pozdrawiam.ela
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka