kamapyp 11.02.08, 18:54 Czy te wózki różnią się tylko wzorami tapicerek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: maclaren quest sport a mod 11.02.08, 19:07 nie używałam więc ekspertem nie jestem, ale z tego co czytam na stronie Maclarena to chyba tak. W tabelce porównującej wszystkie wózki Mod i Sport są zawsze razem, maja te same cechy. W opisie Sporta jest napisane: "Mum's lightweight sporty solution" a w opisie Moda: "Mum's lightweight stylish solution" czyli jeden sportwoy drugi stylowy, modny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: maclaren quest sport a mod 11.02.08, 23:31 A ciekawa jestem czy oprócz tego że róznią się kolorystyką to czy np. materiałem tapicerek też. Może ktoś widział na żywo obydwa i coś wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: maclaren quest sport a mod 12.02.08, 09:46 Według mnie to oprócz wzorem tapicerek niczym się nie różnią. Wczoraj jechałam autobusem z moim Questem sport a obok stał Mod I love you i tak na pierwszy rzut oka to niczym się nie różnił od mojego, nie wiem tylko czy ma kiesoznkę z tyłu budki, dla mnie był za pstrokaty ale tegoroczne mody mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś