magdawarsz 20.04.08, 21:32 Czy ktoś ma, chciałabym dowiedzieeć się czy poszycie na wózku faktycznie jest z zamszu tak jak piszą w opisie wózków? Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annulak Re: Quest Mod 2008 20.04.08, 23:27 Ja mam questa mod brazowo-rozowego i jest ze sliskiego materialu,swietnie sie z niego strzepuje wszelkie okruszki,czy piasek.Mysle ze inne questy mod tez nie sa z zamszu. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka29 do Annulak 20.04.08, 23:30 Czy kółka po złożeniu wózka nie brudzą wnętrza budki, w Modach one nie są czarne i bardzo mi się to podoba, jednak z drugiej strony boję się, ze zaraz wózek będzie wysmarowany Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: do Annulak 20.04.08, 23:33 U mnie po zlozeniu(a musze skaldac za kazdym razem po przyjsciu ze dworu)kola nie dotykaja do budki i mam czysciutka. Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: do Annulak 21.04.08, 09:21 Gdzieś już było o tym brudzeniu budki bo sama tam się wypowiadałam. Wczoraj zauważyłam, że lekko zabrudziła mi się budka od kół, ale chyba na własne życzenie bo nie zablokowałam kółek i kręciły się wokół własnej osi. Trzeba blokować koła. Siedzisko nie jest zamszowe, gdzie znalazłaś taki opis? Odpowiedz Link Zgłoś
magdawarsz Re: do Annulak 21.04.08, 22:55 na stronie internetowej www.babystyle.pl, jest tam napisane oparcie wykonane z zamszu i pisząc szczerze nic z tego nie rozumiem. Mam jeszcze jedno pytanie, gdzie najtaniej kupić przez internet model tego wózka? Odpowiedz Link Zgłoś
yoopi1 Re: do Annulak 22.04.08, 10:36 Poszukaj na Allegro, ja kupiłam w sklepie, w którym zawsze robię zakupy dzieciowe i mam tam już przyzwoity rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: do Annulak 22.04.08, 10:44 ja kupilam w happy baby,pamietaj,ze zawsze mozesz negocjowac cene:) Odpowiedz Link Zgłoś