Dodaj do ulubionych

do pstrabiedronka

31.01.09, 21:33
Hej,

obejrzalam wlasnie twoje zdjecia porownawcze maclarenow i zauwazylam
tam spiworek niebieski (w XT). Gdzie go kupilas?? To Magdy wyrob?
Czy moze jest na allegro?
Mam wozek arie i jest fajny, tylko go nie uzywam teraz (choc bym
chciala) na dworze za duzo, bo mi zal dziecka. Jakos bez spiworka mi
sie wydaje, ze dziecku musi byc b. nieprzyjemnie, a spiworki, do
ktorych on pasuje, to w tym wozku sa za dlugie. Ten bylby fajny.
Obserwuj wątek
    • pinik Re: do pstrabiedronka 31.01.09, 21:35
      Ooo ! to chyba ten!
      www.allegro.pl/item538843670_spiwor_spiworek_polar_3w1_do_wozka_110_cm.html

A czy dobrze poznaje, ze z boku w kolysce jest twoj materacyk, ktory
      kiedys mialas w nomadzie? Masz jeszcze nomada?
    • pinik Re: do pstrabiedronka 31.01.09, 21:38
      Tu jest taniej. A moze znasz jeszcze lepszy sklep?

www.allegro.pl/item534039142_spiwor_spiworek_3w1_vivi_trojak_do_wozka_torba.html
      • pstrabiedronka Re: do pstrabiedronka 01.02.09, 12:41

:) tak to taki właśnie śpiworek. Ja kupowałam tutaj:
        www.allegro.pl/item534290733_efik1_wielki_spiworek_do_wozka_3w1_polar_110_cm.html
        ale Ty znalazłas taniej i z tego co widzę to sa identyczne.
        Ja jestem bardzo zadowolona z tego śpiworka. Używałam go jak do tej pory w
        Nomadzie i spisywał się rewelacyjnie, teraz używam krótkiej części w gondolce
        Emmaljungi. Używałam go tez razem z XT ale musze przyznać, że trochę był
        przydługi do tego wózka. Oczywiście w całości, teraz gdybym go używała z
        parasolka to bym używała tylko krótkiej wersji, tak, żeby buty dziecka wystawały.

Materacyk - tak to ten z Nomada :) Jak robiłam zdjęcia to kołyska była nowym
        nabytkiem i jeszcze nie miałam do niej żadnego ochraniacza na szczebelki więc
        wsadziłam tam tymczasowo materacyk :)
        Nomada mam, zachowuję go bo chyba będe używać jak młodsza córka wyrosnie z
        gondoli Emmy. Emmaljunga jest super ale ja musze pokonywać codziennie półpiętro
        z wózkiem więc jako spacerówki będę używać Nomada a Emme na wsi, w lecie.
        • hugo43 Re: do pstrabiedronka 27.07.13, 14:49
          cZy to twoja mama szyje materacyki do wozkow?moge prosic namiary?bylabym zainteresowana do spacerowki quinny speedi i do parasolki cybex topaz.jesli to mozliwe,to prosze o odpowiedz na gazetowego.a moze sa jakies uniwersalne modele?
          • koala0405 Re: do pstrabiedronka 27.07.13, 22:16
            forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121650586,145159759,Wkladki_materacyki_od_pani_Helenki_.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka