kajamed 01.03.09, 10:57 Czy gdzieś w Polsce można kupić w sklepie internetowym Jane Nomad Marine lub Red Bright Lub Oxford bo szukałam ale są tylko na czarnych stelażach ale w brzydkich kolorach.Chyba że ktos ma używany w takim kolorze do sprzedania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tori101 Re: Jane Nomad Marine 01.03.09, 20:40 witam też by była zainteresowana samą spacerówką;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Jane Nomad Marine 02.03.09, 12:02 na allegro jest do kupienia teraz taki czerwony: www.allegro.pl/item569263960_jane_nomad_nowy_gwarancja.html ja niedawno kupilam na allegro nomada w kolorze oxford, a marine byl tez ale uzywany, w sklepie nowego to juz chyba raczej nie znajdziesz bo to stare kolekcje, poobserwuj troche aukcje moze sie cos pojawi niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Jane Nomad Marine 02.03.09, 12:10 Oxford czasami pojawia się na allegro, bo sporo ich na niemieckim ebay. Ludzie kupują taniej tam i sprzedają drożej na allegro. Taniej wyjdzie kupienie od razu na ebay. Odpowiedz Link Zgłoś
bruni_mama_filipka Re: Jane Nomad Marine 04.03.09, 16:31 ta aukcja z czerwonym nomadem jest kusząca, ale co z gwarancją? jak się coś stanie, to przecież nie bedę do Niemieć jechać z reklamacja:( Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Jane Nomad Marine 04.03.09, 16:39 Mam do sprzedania Nomada na czarnym stelażu , jak nóweczka, na polskiej gwarancji :). Jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam na pocztę chella@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Jane Nomad Marine 05.03.09, 12:12 bruni_mama_filipka napisała: > ta aukcja z czerwonym nomadem jest kusząca, ale co z gwarancją? > jak się coś stanie, to przecież nie bedę do Niemieć jechać z reklamacja:( moj nomad tez jest "niemiecki" no ale nie zakladam ze bede musiala go naprawiac :) jak dotad odpukac wozki mi sie nie psuly wiec i mysle ze ten tez bedzie bezawaryjny :) a poza tym co bede gadac: cena mnie skusila :) Odpowiedz Link Zgłoś
tori101 Re: Jane Nomad Marine 08.03.09, 21:58 kupiłam tego nomada na allegro na niemieckiej gwarancji, wózek super bo ze starej kolekcji a nie ten na czarnym stelazu, jest czerwono-granatowy:)dla mnie bomba swoją droga jane miało takie fajne kolory tapicerek a zmieniło je na takie bure ble, czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Jane Nomad Marine 09.03.09, 11:02 moze nie tyle tapicerki bure ale ten stelaz tak jakos przygnebia wozek, no przynajmniej moim zdaniem, moj nomad tez ze starej kolekcji jest granatowo-bezowy, niby ciemny ale ma wlasnie jasny stelaz i wyglada jakos przyjemniej dla oka Odpowiedz Link Zgłoś
jasminee bedę miała do sprzedania chyba nomad marine 13.03.09, 13:55 dziewczyny, któras byłaby zainteresowana?? Zastanawiam sie nad sprzedaza i kupnem czegos mniejszego....Spacerowka,parasolka, folia, pokrowiec na nozki w komplecie Odpowiedz Link Zgłoś
3miecia Re: bedę miała do sprzedania chyba nomad marine 13.03.09, 14:00 poproszę o zdjęcia i cenę na maila Odpowiedz Link Zgłoś
lunieczka1 Re: bedę miała do sprzedania chyba nomad marine 13.03.09, 14:21 na allegro jest teraz cos takiego www.allegro.pl/item579078351_super_spacerowka_jane_nomad.html Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: bedę miała do sprzedania chyba nomad marine 17.03.09, 23:37 zobacz tu :allegro.pl/item585671094_jane_nomad_marine_folia_pokrowiec_sliczny.html Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: Jane Nomad Marine 17.03.09, 23:38 allegro.pl/item585671094_jane_nomad_marine_folia_pokrowiec_sliczny.html Odpowiedz Link Zgłoś