rene26 01.04.09, 22:41 czy w ogóle da się porównać te dwa wózki? mam Atlantico i zastanawiam sie czy warto zmieniać na Arię? czy możecie się wypowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Aria a Atlantcio 01.04.09, 22:46 TAK, WARTO, ILE TO TWOJE DZIECIĘ MA? ARIA TO TAKIE MINI ATLANTICO :) MNIEJSZY ZGRABNIEJSZY A RÓWNIE FAJNIE SIĘ JEŹDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: Aria a Atlantcio 02.04.09, 09:53 moje dziecię ma prawie 2,5 roku ale uwielbia jeździć w wózku poza tym w drodze następne wiec myślę o wózku również dla drugiego potomka - mam PP typu 3w1 ale wiadomo, że nie starczy do końca, potem i tak spacerówka musi być a czy wymiary Arii są porównywalne do Atlantico - chodzi mi o siedzenie, bo wiadomo ze ogólnie jest mniejszym wózkiem Odpowiedz Link Zgłoś
leila78 Re: Aria a Atlantcio 02.04.09, 10:31 siedzisko jest jak w plico. ale to jest rozmiar wystarczający. dziewczyny wożą trzylatki. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Aria a Atlantcio 02.04.09, 10:47 jest mniejsze, ja już nie mam altantico więc porównaj sobie: oparcie 49cm - tylko mamas&papas bo PP ma 48cm szerokość między podłokietnikami (tymi czarnymi plastikami) 35cm głębokość siedzenia 27cm podnóżka brak mój 3 latek mieści się Odpowiedz Link Zgłoś
rene26 Re: Aria a Atlantcio 03.04.09, 09:26 dzięki za info, porównałam-Atlantico jest szerszy o ok.5cm i wyższy o 3-4cm więc narazie przy nim zostanę, może jak przyjdzie czas na spacerówkę dla drugiego dziecięcia to skuszę sie na Arię albo znowu coś tu wyczytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Aria a Atlantcio 04.04.09, 19:59 Warto wymienić tylko wtedy gdy zależy ci na miejscu w bagazniku (aria jest zdecydowanie mniejsz) lub gdy musisz nosic wózek - jest zdecydowanie lżejsza Odpowiedz Link Zgłoś