ania.j.ania 09.05.09, 21:57 udalo Ci sie zarejestrowac ten kod z fizza na przedluzenie gwarancji? jak tak-podaj linka do strony bo moze u mnie jest jakis blad-wyswietla mi sie blad strony czy brak czegostam juz nie pamietam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia2007 Re: do ancia2007 10.05.09, 11:55 Ja jeszcze nie mam gwarancji, bo nie brałam paragonu - nie byłam pewna czy będę brała fizza (czy będzie pasował Małej) czy może dazzle. DLatego zapłaciłam i zabrałam fizza najpierw i miałam dac znać czy go zostawiam. Paragon z gwarancją odbiorę w tygodniu i wtedy będę sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ancia2007 10.05.09, 15:02 ok-to zapytaj jak tam bedziesz co masz robic jak sie nie bedziesz mogla dostac na ta strone :) Odpowiedz Link Zgłoś
izpt Re: do ancia2007 10.05.09, 15:31 ja nie ancia2007, ale już przerabiałam przedłużanie gwarancji. U mnie link podany w ulotce do wózka nie działał. Spróbuj kliknąć w ten link www.silvercross.co.uk/contact/warranty-registration/. Albo wejdź na angielską stronę sc i na samym dole pod kreską, w prawym dolnym rogu, jest m.in odnośnik do Warranty Registration. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.j.ania Re: do ancia2007 10.05.09, 15:45 chyba mi sie udalo. tam nie ma nic po polsku ale tak na 99% z moja znajomoscia moge powiedziec ze sie udalo:) musialam sie po prostu zarejestrowac na stronie podanej z tym kodem :) Odpowiedz Link Zgłoś