basiaikarol 03.08.09, 08:58 Witam czy ktos moze kupował ten wózek we Frankfurcie lub okolicach ? jesli tak to bede bardzo wdzieczna za namiary na sklep:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiaikarol Re: Frankfurt-Buggster 03.08.09, 12:56 napiszcie proszę gdzie kupowałyscie w Niemczech ten wózek - dziekuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Frankfurt-Buggster 04.08.09, 22:21 Chodzi ci o Frankfurt nad Menem? Tam jest sklep Baby Walz w miescie, ale wydaje mi sie, ze oni wlasnie buggstera nie maja. Mysle, ze w poblizach Ffm znajdziesz sklep sieci Babyone, oni maja buggstery (np. w Hattersheim, to blisko ffm, ale tez zalezy ktorej jego strony). I blisko ffm jest miasto darmstadt, a pod nim weiterstadt. Tam maja model SL pomaranczowy nowy za 129 euro w sklepie meblowym z duzem stoiskiem dla dzieci o nazwie Segmüller! Odpowiedz Link Zgłoś
basiaikarol Re: Frankfurt-Buggster 04.08.09, 23:27 Niestey ale chodziło mi o Frankfurt nada Odrą:( Napisałam do Ciebie na priv , odpisz prosze jesli mozesz - dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś