gad_forumowy 02.09.05, 22:36 ...to synonim słowa masturbacja. Ale jak się masturbuję, to przecież robię to dla przyjemności - nie gwałcę się! Słowo z dupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamweaver79 Re: Samogwałt... 03.09.05, 13:49 Tak pieknie to ubrales w slowa, ze zenska czesc forum pewnie szybko wrzucila wsteczny Słowo samogwałt wymyślił pewnie jakiś duchowny, coby już sam wyraz odstręczał (czy to słowo pochodzi od "stręczycielstwa"?) od wykonywania czynności. BTW Chcemy porozmawiac o genezie i synonimach słowa masturbacja, czy o czym? Odpowiedz Link
wredna.suka Re: Samogwałt... 06.09.05, 11:11 hehehe mnie tam ten wątek przyciągnął Czyność sama w sobie ... hehe )))))) Sami wiecie... Odpowiedz Link
parendi Re: Samogwałt... 06.09.05, 21:50 samogwałt niby masturbacja a czy masturbacja to to samo co samogwałt, tego już nie wiem) ogólnie jedna sprawa jest jasna dla mnie, jest to na pewno coś, co czasem podtrzymuje mnie przy zyciu;DDDD Odpowiedz Link
herezja Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:15 A głównym zajęciem kobiet były kiedyś robótki ręczne ) Odpowiedz Link
anisua Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:18 bo kiedys faceci myśleli tylko o sobie, a głównym zadaniem pań było zadowolić panów.. a kobiety też miały, mają i będą mieć swoje potrzeby Odpowiedz Link
herezja Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:25 > a kobiety też miały, mają i będą mieć swoje potrzeby prawda ale co ma z nimi wspólnego szydełkowanie, tego nie wiem Odpowiedz Link
anisua Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:30 no jak to co????????????? wyrabia zręczność;DDDDD a poza tym skąd my wiemy, jak szydełkowanie wyglądało?)) Odpowiedz Link
herezja Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:35 > a poza tym skąd my wiemy, jak szydełkowanie wyglądało?)) W domyśle - jakie były szydełka? (o drutach wolę nawet nie myśleć ) Odpowiedz Link
anisua Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:39 herezja napisała: > W domyśle - jakie były szydełka? (o drutach wolę nawet nie myśleć ) hahahahahahahaha domyślna kobieta z Ciebie i ...straszny zboczek;PPPP idę stąd, bo zaczynam mieć głupawkę, a tyle rzeczy czeka do zrobienia) Odpowiedz Link
herezja Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:51 idz! sio! Najpierw świństwa mi opowiada, a potem mówi, że jestem zboczek Odpowiedz Link
anisua Re: Samogwałt... 07.09.05, 10:54 lepszy zboczek niż ...boczek;DDDDD jeżu idę rzeczywiście, bo nikt mi walizki nie rozpakuje, nie wypierze... ale tak mi troszeczke brakowało netu i forum....musiałam trochę nadrobić Odpowiedz Link
nom73 Re: Samogwałt... 08.09.05, 19:49 herezja napisała: > > a poza tym skąd my wiemy, jak szydełkowanie wyglądało?)) > W domyśle - jakie były szydełka? (o drutach wolę nawet nie myśleć ) A'propos robótek ręcznych, zima się zbliża więc może jakaś uczynna dziewczyna zrobiła by coś pożytecznego dla nas mężczyzn: devel.cipnet.ro/kroko/funny/hahaha/843.jpg Odpowiedz Link
anisua Re: Samogwałt... 08.09.05, 19:59 nom73 napisał: > A'propos robótek ręcznych, zima się zbliża więc może jakaś uczynna dziewczyna > zrobiła by coś pożytecznego dla nas mężczyzn: > devel.cipnet.ro/kroko/funny/hahaha/843.jpg > może któraś się podejmie ja kiedys jakiś szalik na drutach zrobiłam)) ale najpierw musicie panowie podać wymiary;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
anisua Re: najpierw samogwałt, potem mężogwałt ??? 07.09.05, 14:52 niektórzy panowie lubią taką przemoc Odpowiedz Link
gad_forumowy Re: najpierw samogwałt, potem mężogwałt ??? 08.09.05, 06:50 ...a potem gwałt zbiorowy. Odpowiedz Link