asik_les 23.05.08, 08:47 szukam dobrego kredytu konsolidacyjnego , mam sporo kredyutów któe chce połączyć w jedna ratę. Może ktos doradzi gdzie najlepiej sie udać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: john Re: konsolidacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 15:43 do biku, spraedzić swoją historię a potem jak ok to do kilku banków sprawdzić sobie oferty, jaką kwotę potrzebujesz i czy ma to być kredyt pod hipotekę Odpowiedz Link Zgłoś
asik_les Re: konsolidacja 26.05.08, 07:23 niestey nie posiadam zadnego zabezpieczenia , jedyne co moge dac to weksel in blanco Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.gal Re: konsolidacja 27.05.08, 08:55 Z czystym sercem mogę Ci polecić bakn DB Kredyt, którego dość niedawno-bo w zeszłym tygodniu stałem się klientem. Mieszkam w Radomiu i przechodząc ulicą Traugutta zauważyłem, że został tam otwarty właśnie DB KREDYT. Postanowiłem zajrzeć. Już w drzwiach zostałem przede wszystkim ZAUWAŻONY przez doradców - przemiłe panie, profesjonalna obsługa, wyczerpujące i konkretne odpowiedzi na zadawane pytania. Sam oddział zrobił na mnie ogromne wrażenie- naprawdę klient czuje się tam swobodnie-jak u siebie w domu. ...i oczywiście sam kredyt konsolidacyjny - świetne warunki, jedna mniejsza rata, oferta przygotowywana indywidualnie dla klienta. GORĄCO POLECAM PLACÓWKĘ DB KREDYT W RADOMIU NA ULICY TRAUGUTTA 27 I OCZYWIŚCIE SAM KREDYT KONSOLIDACYJNY. Odpowiedz Link Zgłoś