madziula861 17.02.08, 11:35 czekam na propozycje imienia dla biszkoptowego goldenka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawuel Re: imie dla psa 17.02.08, 19:14 Taki temat był tutaj wielokrotnie wałkowany. Czy tak trudno użyć wyszukiwarki? Najpierw trzeba chwilkę pomyśleć zanim zaśmieci się forum. Odpowiedz Link
madziula861 Re: imie dla psa 17.02.08, 23:19 ok w porzadku pozdrawiam i dziekuje za wskazówki Odpowiedz Link
paenka Re: imie dla psa 18.02.08, 19:09 madziula tylko sie nie obrażaj na nas jak przesledzisz kilka watkow z paru ostatnich dni to sama zrozumiesz o co nam chodzi a jak juz uzyjesz wyszukiwarki to zasypie cie watkami o tej tematyce Odpowiedz Link
pufatek3 Re: imie dla psa 20.02.08, 22:33 Zerknij sobie na stronę hodowli "Górska Fantazja" tam sa fajne oryginalne imiona psiaków. Można coś podpatrzeć Odpowiedz Link
zoofka Re: imie dla psa 15.04.08, 22:11 zenon? mój pies na pewno będzie zenonem na razie po mężu odziedziczyłam filipa - PONa. pozdrawiam wszystkich labomaniaków Odpowiedz Link
wandalka17 Re: imie dla psa 18.04.08, 20:05 Ja tez mam ten problem z nazwaniem pieska Myślałam nad imieniem Sara Odpowiedz Link
elde23 Re: imie dla psa 24.04.08, 19:46 Mam czarnego jak węgiel laba. Miał się nazywać Karbo, ale ostatecznie został Nero. A moja znajoma nazwała kota "Waldeck Rocher", i jak jej uciekał, to wołała go na cały głos imieniem i nazwiskiem. Dowcip polegał na tym, że tak nazywał się przewodniczący francuskiej partii komunistycznej, a były to czasy gomułkowskie. Odpowiedz Link