Dodaj do ulubionych

odejscie ALMA590

06.01.13, 23:49
Alma pozegnala sie z forum ,od jakiegos czasu sie nie odzywała i można sie było tego spodziewać, a jak zrezygnowała z bycia moderatorem to było to raczej pewne.
Nie zgadzałem się z nia, czesto mialem inne zdanie,ale była obiektywna ,traktowała wszystkich równo, jednak procederu kasowania całych watków i banowania konta tylko dlatego ,że ktoś miał inne zdanie to juz chyba nie mogla zdzierżyć i nie chcaiła się pod tym podpisywać. i tak oto wafelkowa jest teraz jedynym ,niepodzielnym wladcą forum ale każda władza ma termin ważności,pamietaj o tym.
Obserwuj wątek
    • academus Re: odejscie ALMA590 31.03.13, 18:02
      Alma to porzadny czlowiek. A wafel to marny czlowieczek.
    • pienkowa.dama Re: odejscie ALMA590 10.04.13, 21:45
      kotwica110 napisał:

> Alma pozegnala sie z forum ,od jakiegos czasu sie nie odzywała i można sie był
      > o tego spodziewać, a jak zrezygnowała z bycia moderatorem to było to raczej pew
      > ne.
      > Nie zgadzałem się z nia, czesto mialem inne zdanie,ale była obiektywna ,traktow
      > ała wszystkich równo, jednak procederu kasowania całych watków i banowania kont
      > a tylko dlatego ,że ktoś miał inne zdanie

W jakich tematach nie mieliście zgody
      • zocha37 Re: odejscie ALMA590 10.04.13, 21:53
        pienkowa.dama napisała:

> W jakich tematach nie mieliście zgody

wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia big_grin
        jakie to ma znaczenie? być może i tutaj dojdzie do wymiany poglądów, to będziesz wiedział,
        ja mam "złą pamięć" wink
        • pienkowa.dama Re: odejscie ALMA590 10.04.13, 22:04
          Pieniek mi mówi coś tu nie gra.
          • zocha37 Re: odejscie ALMA590 10.04.13, 22:08
            pienkowa.dama napisała:

> Pieniek mi mówi coś tu nie gra.

nie prowokuj, na tamtym forum grałam do upadłego i nie mogę się odzwyczaić,
            na dziś wystarczy, obowiązki czekają, dobrej nocy wszystkim życzę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka