Dodaj do ulubionych

Zagadka - zakupowa

15.06.15, 17:26
Moja dzidzia mnie wyciągnęła na zakupy - ja kupiłam sobie bluzkę - ale co kupiła dziś tj 15.06 moja córka? Oto jest zagadka - podkreślam dziś ponieważ kupiła jedną rzecz, a wczoraj wróciła z shiopingu z naręczem wink

Co dziś kupiła moja córka? opcje do wyboru

1- bluzkę
2- spodnie
3- kostium kąpielowy
4- buty
5- torebkę
6- kapelusz

Zapraszam do zabawy smile
Obserwuj wątek
    • ag_at5 Re: Zagadka - zakupowa 15.06.15, 18:47
      Przychodzi mi na myśl, że młodość sie bardzo na coś uparła i jest wielce zadowolona. Ale cóż to jest?
      Strzele w bluzkę, bardziej gołą, niż u matki. tongue_out
      Pewności nie mam.
    • rozmaryn_1 Re: Zagadka - zakupowa 15.06.15, 19:39
      Pierścionek
      Biżuterii niestety nie ma na liście. Może być tak, że dzidzia lubi coś i kupuje to na okrągło np. ma dziesiątki par butów w szafie.
      Druga opcja- kupiła to samo co mama, pierścionek jako silna więz matki z córką czyli bluzka.
      Opcja trzecia- kształt pierścionka kojarzy się z kapeluszem, bo jest okragły, ale torebka tez pasuje, jakby była na krótkim pasku wink Czy to aby nie naciągane?
      Nie wiem na co się zdecydować big_grin
    • inguszetia_2006 Re: Zagadka - zakupowa 15.06.15, 22:08
      Witam
      Węża mam! Ale nigdy w kieszeni;-P Śliskie to coś albo skórzane, że niby odzwierzęce.
      Kojarzy się z kostiumem kąpielowym w rozumieniu taka druga skórka, cienkie takie. Albo torebką, bo ze skóry. Ta druga opcja mnie nie przekonuje, ale cholera wie, co za historię opowiada podła gadzina? Się okaże.
      Pzdr.
      Ing
      • nikix4 Re: Zagadka - zakupowa 16.06.15, 00:18
        Ja mam Maga.
        Dwie rzeczy mi się kojarzą:
        - torebka, bo na karcie jest torebka
        - kostium kąpielowy - rzeby rzucać "uroki" tongue_out
        • leda-is-one Re: Zagadka - zakupowa 16.06.15, 06:22

Co dzidzia Algariowa zakupiła przedwczoraj-

1 bluzkę - 7 buław
          2- spodnie-3 kielichy
          3- kostium kąpielowy -król kielichów
          4- buty-wisielec
          5- torebkę-królowa buław
          6- kapelusz-as denarów

No masz, mogła kupić wszystko ..może oprócz bluzki, niestety mam obstawić jedna rzecz..
          torebkę,kupiła torebkę lub przemyślany od dawna zakup uczyniła,natrafiła na jakieś buty o których marzyła a wpadły jej w oko.amen.

/udział wzięty,nagroda będzie/
    • caro-caro Re: Zagadka - zakupowa 16.06.15, 14:33
      Córka Algarii kupiła:
      1. buzka - Król monet
      2. spodnie - Arcykapłan
      3. kostium kąpielowy - 8 monet
      4. buty - Umiarkowanie
      5. torebkę - Świat
      6. kapelusz - 10 mieczy
      Noooo to chyba "światowa" z Niej kobieta wink - stawiam na torebkę i to nie byle jaką
      • kashaa_35 Re: Zagadka - zakupowa 16.06.15, 18:06
        Umiarkowanie wyciągnęłam... Coś związane z woda, wiec kostium albo kapelusz.. Nie wiem na co sie zdecydować...??
        • algaria Odpowiedź 16.06.15, 21:07
          Moje dziewczę po długich wahaniach i zastanawianiach się - bo cena - kupiła sobie torebkę, czarną, zamszową z frędzlami.

Wszystkim dziękuję za udział - jakby te co zgadły lub brały torebkę jako opcję - miały Panie jakieś życzenie, to zapraszam
          • inguszetia_2006 Re: Odpowiedź 16.06.15, 22:04
            Witam
            Aha. Gupia żmija, gupia;-P Myślałam, że torebka będzie we wzór wężowy. O... taka na przykład.
            https://lca.pl/image.php?id=7453&size=1
            Ja dziękuję, nie mam życzeń.
            Pzdr.
            Ing
            • algaria Re: Odpowiedź 17.06.15, 16:01
              No weź - młoda dziewoja z takim pudłem wink ale frędzle i zamsz też żmijowate i torebka to taki worek nieduży - nie mam zdjęcia do pokazania
          • caro-caro Re: Odpowiedź 17.06.15, 19:06
            Dziękuję ogromnie smile wystarczy że wreszcie z siebie jestem zadowolona tongue_out
            • rozmaryn_1 Re: Odpowiedź 17.06.15, 19:24
              W mojej talii pierścionek wygląda jak zgrabna torebka smile Na krótkim pasku. Ale wydawało mi się to naciągane, a tu zaskoczenie smile Dzięki za propozycję wróżby, ale co za dużo to niezdrowo.
              • leda-is-one Re: Odpowiedź 17.06.15, 20:01
                no coz,,wstydźcie się te tam,no tam... co mówicie ze miotły na kartach się nie znają...

A tak na serio, gratuluje zakupu Dzidzi i nam wszystkim tylu trafień!

Algario wróż nam wiec,..ja chce na bumeranga,,bo myślałam ze mu się kurs zmienił a on znowu w moim ogródku chce lądować..
                • algaria Leda 17.06.15, 22:20
                  A To nie wiedziałaś że bumerang, weksel bez pokrycia i chłop - zawsze wrócą?

W sumie to nie wiem o co konkretnie pytasz - czy o intencje jego, czy czego chce, czy dlaczego i co z tego wyniknie.. wybrałam wszystkiego po trochu

Intencje 10 kielichów
                  czego chce - rycerz kielichów
                  dlaczego to robi - 5 mieczy
                  i co z tego dla Ciebie wyniknie - Q kielichów

Nudno mu i chce wrócić do kogoś/czegoś co zna, co jest stałe niezmienne od lat - chce flirtów, uwodzeń, zabawy i zwodzeń czyli to co robił zawsze Dlaczego ? bo chce się sprawdzić i chce odnieść swoje małe zwycięstwo nad Tobą i udowodnić sobie jaki on macho i kobiety mu wybaczą.. A co ty z tego mieć będziesz - tęsknotę, drżenie serca, kielich na zgodę i zdrowie i.. oczy pełne łez - może i się dobrze pobawisz przez chwilę, może będzie miło ale dołożyłam do królowej 5 kielichów - czyli znów dostaniesz mniej niż się spodziewałaś.. jeśli chcesz coś więcej dla siebie ugrać musisz być jak Q buław którą wyciągnęłam - złośnica jak się patrzy wink
                  • leda-is-one Re: Leda 18.06.15, 05:57
                    Dziękuje pięknie <3 Takiej pijanej, mokrej, wróżby na niego nigdy nie było. Kielichową być to boli,wole gierki buławianej,rada mi się podoba, wdrażam.

Tym razem te miecze to ja pozbieram, przynajmniej taka mam nadzieje..
    • ag_at5 Re: Zagadka - zakupowa 17.06.15, 13:05
      Gratuluję zwyciezczyniom smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka