23.10.16, 18:56
W ten weekend miałam zaproszenie na:
1. rocznicę ślubu
2. urodziny
3. imprezę rozwodową
4. ślub ( wesele)
5. parapetówę
? zagadka dla chętnych smile
Każdemu, kto wyciągnie karty, powrózę z Osho na konkretne pytanie lub wyjmę karte z Ukrytych Królestw na tydzień smile Możecie od razu pisać, co wolicie.
Obserwuj wątek
    • algaria Re: Impreza 23.10.16, 20:17
      1 - 8 kielichów
      2- Siła
      3- 3 kielichów
      4- król mieczy
      5 - 9 kielichów

Z imprezowych kart to wychodzi mina "rozwódkę" albo parapetówkę... Obstawiam urodziny wink

Poproszę o Królestwa
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 23.10.16, 20:40
        Mam akurat czas, to od razu Ci wyjmę. DIAMENTOWY MARZYCIEL (bogactwo materialne, prawdziwy dobrobyt). Pomaga dokonać słusznych wyborów, aby to co niewidzialne, przebudziło się i dokonało w Twoim imieniu rzeczy niemożliwych. Sprzyjające okoliczności. Zostaniesz poprowadzona do tego, czego pragniesz. Jeśli to dobro materialne, to do niego. Jeśli to praca, to pojawi się szansa na spełnienie jakiegoś pragnienia. Jeśli marzysz o bardziej harmonijnej relacji z drugim człowiekiem, będziesz wiedziała, jakie podjąć działania. Możliwe pozytywne zmiany w finansach, miłe niespodzianki materialne. Dobre porozumienie smile
        Jako wyzwanie nawołuje do tego, aby zwrócić uwagę, jak traktujesz moc materializmu, czy nie za bardzo przywiązujesz się do "rzeczy". Czy bogactwo dla Ciebie to dobra doczesne.
        • algaria Re: Impreza 23.10.16, 21:43
          Dziękuję bardzo - pensję w tym tygodniu dostanę, a co jeszcze - zobaczymy .. Super przesłanie smile
        • algaria Re: Impreza 09.11.16, 14:27
          Jak już pisałam dostałam pensję czyli przypływ materialny był.
          Czy marzenia się spełniły (inne niż materialne) - jeszcze nie, ale może królestwa, ale może Królestwa nie działają tak szybko.
          Tydzień - dobry. Jeszcze raz dziękuję
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 09.11.16, 19:30
            Jak się używa tej talii często (jak ja), to zaciera się jej głębsze znaczenie. Diamentowy marzyciel to po prostu jakaś kasa wpadnie, głodne duchy- czegoś będzie komuś brakować itp.... Można szukać oczywiście nadal głębi i są to mądre karty i warto je przemyśleć, ale fakt jest, że zaczynają działać w pewnym momencie trochę podobnie jak zwykłe karty wróżebne tongue_out Chyba że się ich używa od święta. Po prostu wskazują jakiś szczegół.
    • sowka8 Re: Impreza 23.10.16, 22:31
      Wypadli kochankowie: to raczej nie rozwód, ale cos bardziej romantycznego-rocznica slubu, wesele, ewentualnie pomiędzy dwoma zaproszeniami dylemat? poproszę z osho-czy facet się odezwie z oferta jakiejś pracy dla mnie w końcu... wink pozdrawiam i fajnego tygodnia smile
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 18:56
        Postaram się w miarę na bieżąco wyciągac karty, więc Ty jesteś nastepna smile
        Nie widać tej pracy. Ten facet- WEWNETRZNY GLOS. Jego chęci, żeby Ci coś załatwić- PŁYNĄĆ ZE STRUMIENIEM. To zrobi w Twojej sprawie- HARMONIA I MARZENIE. Tak na tym wyjdziesz- UMYSL.
        Jakby coś się trafiło, to pewno dałby znać, ale "płynąć ze strumieniem" to raczej takie bierne czekanie na okazję, aż coś przyjdzie, samo się załatwi, zrobi, lub nic w tej sprawie więcej zrobić nie może. Na pewno pamięta o Tobie, ale nie widać, aby coś sie miało zmienić w najbliższym czasie. Możesz wiele o tym wiele myśleć, ale ogólnie cisza... sad

Tobie też fajnego tygodnia, pozdrawiam smile
        • sowka8 Re: Impreza 24.10.16, 19:47
          Dziękuję bardzo smile
          szkoda bo liczyłam na tą pracę po cichu, jak nie ten tydzień to kolejny na jakies wiadomości. Sądzę że ten facet jest dość słowny i tak jak opisałaś - raczej stawiam na to, że po prostu nie może nic zrobić-nie zależy od niego. Jednak też cieszę się ze mimo wszystko pamięta-tylko nic mi po tym-jak stanowiska nie ma wink
        • sowka8 Re: Impreza 28.10.16, 21:26
          Trafiłaś dobrze- lepiej niż ja z tymi kochankami😊 facet nie odezwał się.na moim mysleniu się skończyło. Wiec cisza...pewnie nie ma na co liczyć juz. Choc szkoda bo mi się podobał...no i już go nie zobaczę w takim razie 😊 pozdrawiam
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 28.10.16, 22:13
            Ty na pewno też mu się spodobałaś patrząc po kartach. Nie stawiałam jednak na Waszą znajomość, a na pytanie o pracę, więc nie wyciagałabym zbyt pochopnych wniosków smile
            • sowka8 Re: Impreza 28.10.16, 22:33
              big_grin ano fajny... chociaż chyba sporo starszy. Ale jeśli nie dostane tam pracy to więcej nie zobaczę... ano życie tongue_out wlasnie na wyjazd się szykuje-trzeba odpocząć od szukania nowej pracy bo w końcu szukanie to ciezka praca. pozdrawiam udanego weekendu smile
    • niki.ix Re: Impreza 23.10.16, 22:50
      Świat - rozwodowa ?
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 18:56
        Trzeba coś Tobie Niki? Pisz śmiało smile
        • niki.ix Re: Impreza 24.10.16, 19:46
          To poproszę coś na kasę smile
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 20:06
            Proszę bardzo- KOSMOS (kreatywność, bezmiar). Karta ta to zawsze Sprzymierzeniec, nigdy Wyzwanie. Kreatywność we wszelkiej postaci. Skup uwagę na twórczych projektach, a okażą się sukcesem. Może książkę powinnaś napisać? Każdy zamiar, z którym się nosimy, ma wpływ na innych. Jesteśmy połączeni energetycznie. Otwórz się więc na żródło kreatywności, które jest w Tobie. Bądź świadoma myśli i działań. Nie ustawaj w dążeniu do celu, bo Kosmos odpowiada doskonale, aby urzeczywistnić Twoje najwyższe przeznaczenie. Spłynie na Ciebie natchnienie smile
            • niki.ix Re: Impreza 26.10.16, 11:13
              Nie miałam przez moment dostępu do netu.
              Roz dziękuję Ci za kartę.
              Pomyślę i przemyśle. Może coś się z tego uda zrealizować smile
    • leda-is-one Re: Impreza 24.10.16, 06:54
      1. rocznicę ślubu -paz monet
      2. urodziny-koło fortuny
      3. imprezę rozwodową-król monet
      4. ślub ( wesele)-paz buław
      5. parapetówę-królowa kielichów

skłaniam się do karty kielichowej bo na imprezie się leje i przelewa ..
      parapetówa lub urrodziny..

karte z Osho poproszę, jak będzie z moim wyjazdem na święta do domu?
      / czy pojadę, mam juz bilety ale stan podopiecznej nagle sie zmienił../
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 18:58
        Tak stoją szanse, że pojedziesz SAMOTNOŚĆ
        Tak się to rozwinie- MORALNOŚĆ
        Takie Twoje zadowolenie- UMYSŁ
        Wpływ z zewnątrz na Twoja decyzję- Z CHWILI NA CHWILĘ
        To uda Ci sie osiągnąć- KOMPROMIS
        Wynik- ODWAGA
        Ledo, mam wrażenie, że jednak w dużej mierze będzie to zależało od Twojej decyzji. Stan podopiecznej może się zmieniać, raz będzie lepiej, raz gorzej. Będziesz miała mieszane uczucia, co jest słuszne, czy możesz sobie pozwolić na ten wyjazd, czy może lepiej zostać na wypadek, jakby się znów pogorszyło. Tak czy inaczej czeka Cię "gorzki" kompromis czyli co nie zrobisz, to gdzieś w sobie będziesz wątpić, czy dobrze zrobiłaś. Czy starczy Ci odwagi? taką kartę masz na wynik. Jeśli Ci jej braknie, to zostaniesz z podopieczną, jak pojedziesz, to tak do końca też sie z tym dobrze czuć nie będziesz. Nie wiem, co Ci poradzić. Myślę, że pojedziesz ze względu na bilety i koszt tego biletu (chyba że Ci to zwrócą, żebyś została) , ale raczej decyzja będzie należeć do Ciebie, a nie do kogoś innego.
        Jedź, zawsze może się jej pogorszyć...
        • leda-is-one Re: Impreza 25.10.16, 05:54
          Dziękuje pięknie kochana smile Tak własnie jest, mam obiekcje co do właściwosci mojej decyzji..wątpie w to że ktoś potrafi mnie "zazstąpić" fachowo i empatycznie, serce sie kroi, ale z drugiej strony moja rodzina, najblizsi sie cieszą ze spedzimy wigilie razem u mnie w domu.. nawet prezenty zaplanowane. Możliwe że ja się najbardziej z nich ciesze, bo tez zakochana jestem bez pamięci w trzylatku..wyjątkowym .. jak kazdy wnuk, dla babci jest wyjątkowy.
          Wczoraj więc zgłosilam rodzinie, mam bilety na taki i taki termin, moge iść na kompromis/ jak sugerujesz/ i skrócić pobyt o kilka dni, ale z wyjazdu nie chce zrezygnowac.Zmianą biletu powrotnego i kosztem tej operacji wtedy zajmują sie oni.
          Przyjęto do wiadomosci i zaakceptowano /chyba?/
          Dziękuje Ci więc za podpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie.
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 25.10.16, 18:28
            Z pewnością jesteś niezastapiona, ale daj sobie wolne i podaruj cos bliskim czyli siebie smile
    • caro-caro Re: Impreza 24.10.16, 10:15
      Karty wylosowałam już wczoraj, ale ciągle jestem w niedoczasie 😕
      Najpierw zapytałam dokąd Roz dostała na weekend zaproszenie? - 5 kielichów. Oj było pochylenie... skoro nie pogrzeb, to z pewną refleksją obchodzi się chyba rozwód.
      Na każde pytanie też mam karty:
      1. Rocznica ślubu - As denarów
      2. Urodziny - Kochankowie
      3. Impreza rozwojowa - 2 monety
      4. Ślub - Królowa mieczy
      5. Parapetówka - Śmierć
      O matko! Zachwycił mnie ślub. Gdyby to była ta impreza to co? Pani urzędnik w USC i ślub średnio wymarzony, pod przymusem?! hehehe
      Mimo, że Śmierć tu najcięższa, to i tak postawię na parapetówkę. Nowe mieszkanie, nowe życie - generalnie wielka zmiana.
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 18:58
        Nie mogę na razie podpowiadać, ale chętnym już wyciagam karty smile Jak masz chęć, to zapraszam smile
        • caro-caro Re: Impreza 24.10.16, 20:48
          Gdybyś mogła to wyciągnij proszę tak ogólnie na tydzień 😊
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 25.10.16, 18:28
            KARTOGRAF PRZEZNACZENIA (prawdziwy cel, natchnienie, wolna wola). Otrzymasz szansę przekształcenia Losu w Przeznaczenie. Dostałaś przy narodzinach jedyną w swoim rodzaju mapę, na których widnieją krzyżujące sie ścieżki. Na tej mapie są wszystkie miejsca, do których dane jest Ci się udać, aby sie rozwijać. Twoja ścieżka w pewien sposób jest z góry ustalona. Czyli Los to to, co musiało się zdarzyć i tego zmienić nie mogłaś. W zależności jednak od tego, jak na te doświadczenia reagujesz, tak zmieniasz je w Przeznaczenie. To jest miejsce na Twój wybór i wolną wolę. Przed Tobą moment, który przynosi Ci Los. Od tego jak zareagujesz, zależy Twoje Przeznaczenie. Może to być bratnia dusza. Mogą być wewnętrzne problemy. Nowy projekt.
            W postaci Wyzwania to nieudana sprawa.
            Oby spełniło się pozytywnie smile
            • caro-caro Re: Impreza 25.10.16, 19:24
              Trudne przesłanie. Tu będę musiała wykazać się spokojem, kierować rozsądkiem i intuicją. Jak znam życie lekko nie będzie wink
              Dziękuję Rozmarynko
              • rozmaryn_1 Re: Impreza 26.10.16, 08:16
                Nie podchodź pesymistycznie do tej karty, bo zwykle nie jest zła smile
    • inguszetia_2006 Re: Impreza 24.10.16, 20:05
      Witam
      3 kielichów, 10 kielichów, Słońce. Wygląda to jak ślub/rocznica ślubu lub urodziny.
      Pzdr.
      Ing
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 24.10.16, 20:08
        Fajne karty Ci wyszły smile Jak chcesz jakieś karty, to pisz. Pozdrawiam smile
        • inguszetia_2006 Re: Impreza 24.10.16, 20:16
          Witam
          No fajne karty, fajne, wszystko tu jest, co najlepsze - impreza, rodzina, seks i dziecibig_grin Dziękuję, nie potrzeba mi niczego.
          Pzdr.
          Ing
    • evro44 Re: Impreza 25.10.16, 14:23
      1. rocznicę ślubu - 3 monety
      2. urodziny - as mieczy
      3. imprezę rozwodową - Diabeł
      4. ślub ( wesele) - Cesarzowa
      5. parapetówę - 6 pucharów
      waham się czy ślub czy parapetówka. Chyba jednak ślub bo 6 pucharów taka rzewna...
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 25.10.16, 18:29
        Evro smile Życzysz sobie czegoś?
        • evro44 Re: Impreza 25.10.16, 18:42
          Dzięki! Tym razem "ślepak". Może coś na problem z moją mamą czyli czy do końca wyjaśni się jej stan zdrowia?
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 25.10.16, 19:30
            Myslę, że tak, tylko trzeba albo czasu albo więcej lekarzy wink
            Wyjełam na to KRÓLOWĄ RZEKI (prąd, uwalnianie, naturalny ruch). Trzeba byc plastycznym jak woda. Dać sobie spokoj ze sztywnością i perfekcjonizmem. Dalej dojdziesz, jak odpuścisz i dasz się ponieść, manewrując wokół najwiekszych przeszkód jak strumien wokół glazów. Oddaj się naturalnemu strumieniowi wydarzeń. Woda sama Cię zawiedzie do celu.
            • evro44 Re: Impreza 26.10.16, 14:17
              Jeszcze raz dzięki, nastraja to pozytywnie smile
    • rozmaryn_1 ROZWIĄZANIE 25.10.16, 18:31
      Miłe Panie, dziękuję za udział w zagadce smile Rozwiazanie jest banalnie proste: urodziny smile
      Próbowałam podkręcić, ale Algaria mnie przejrzała w pierwszym poście tongue_out
      • caro-caro Re: ROZWIĄZANIE 25.10.16, 20:06
        sad no nie mam się z czego cieszyć. Znowu kulą w płot
        • rozmaryn_1 Re: ROZWIĄZANIE 26.10.16, 08:17
          Bo ta smierć to była odpowiedź- "nie, to nie to".
      • algaria Re: ROZWIĄZANIE 09.11.16, 14:18
        No nie wierze - jak to się mogło stać, że tym razem odgadłam smile. Cudnie ha ha ha ale mam radochę
    • nagietek123 Re: Impreza 26.10.16, 08:51
      1. 6 buław
      2. Paź kielichów
      3. Rycerz denarów
      4. 8 denarów
      5. Kochankowie
      ? 9 denarów
      Obstawiałam urodziny i wtedy przejrzałam pozostałe posty, w tym odpowiedz wink
      Jeśli moja odpowiedz - po czasie - się liczy, to poproszę: jak potoczy się relacja z panem S.
      • rozmaryn_1 Re: Impreza 27.10.16, 18:25
        Nagietku, trochę zmęczona jestem, ale chociaż skróconą wersję rozkładu partnerskiego Ci zrobię.
        To jest pan S- SCHIZOFRENIA
        Myśli- KONTROLA
        uczucia do Ciebie- UWAŻNOŚĆ
        co wnosi- POPRZEDNIE ŻYWOTY (księżyc)
        Przyszlość Wasza- UZDRAWIANIE, ROZKWIT, UCZESTNICZENIE.
        Pan S jest jakiś poraniony i ciężko doświadczony, w każdym razie bardzo boi się zaangażować w związek. Schizofrenia to "choroba cywilizacyjna", 2 mieczy czyli chcę, ale się boję. Boje się panicznie, że mi nie wyjdzie, że znów ktoś mnie zrani, że się nie uda. Dlatego facet się bardzo kontroluje i panuje nad uczuciami, boi się, że się zakocha, zaanagażuje i znów bedzie cierpiał. Jego uczucia nie sa jeszcze takie, jakbyś chciała. One się rozwijają w miarę upływu czasu i wiążą się z cieżką pracą nad sobą i uważnym obserwowaniem Ciebie i sytuacji. Ten facet ma prawdopodobnie sporo złych doswiadczeń za sobą i wciąż popełniał te same błedy i boi się, że znów je powtórzy. Ale na przyszłość macie fajne karty. Czym Ty bardziej bedziesz dla niego ciepła i wyrozumiała i nie bedziesz zważać na jego zahamowania, tym bardziej będą się leczyły jego wewnetrzne lęki i bedzie coraz bardziej otwarty i ufny. Ostatecznie możecie stworzyć zdrowy, ciepły związek, w każdym razie karta uczestniczenia to 4 buław i pokazuje dom, rodzinę, stabilizację, stały zwiazek.
        Nie jest więc źle, bo perspektywy dobre smile
        • nagietek123 Re: Impreza 27.10.16, 20:38
          Bardzo dziękuję, choć schizofrenia nie brzmi zachęcajaco wink Fajne na przyszłość rzeczywiście. dziekuję i pozdrawiam. Wczoraj miałam ostatni dzień z przeziębieniem, ponieważ kaszel nadal mi towarzyszy, to dzis byłam u lekarza, który okreslił mój kaszel jako "krtaniowy" - cokolwiek by to miało znaczyć wink Poza tym zdrowa jestem. Uważam, że najbardziej pomógł mi grzaniec z piwa, poza tym herbatka z lipy z różnymi dodatkami, w tym imbir. Doktor dziwił się że poprzednio byłam u niego ponad rok temu.
          A Twoje samopoczucie nadal marne, zdrówka Ci życzę.
          • rozmaryn_1 Re: Impreza 27.10.16, 21:51
            Jestem po prostu przemęczona smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka