martyna_00 04.07.08, 11:45 czy któras z Was miała raz niedoczynnosc a raz nadczynnosc. Ja mam tak od 10 lat.prosze o odpowiedz irade , a moze adres DOBREGO LEKARZA na sląsku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obas13 Re: tarczyca 04.07.08, 12:48 Poczytaj o hashitoxicosis. Dobry lekarz na Śląsku to m.in. dr Lampart z Zabrza. Najlepszy moim zdaniem na Śląsku to z kolei prof Kos-Kudła. Innych znajdziesz w wątku o polecanych endokrynologach. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: tarczyca 04.07.08, 12:56 Może żle interpretujesz wyniki, spróbuj je wpisać, np. trzy ostatnie. Odpowiedz Link
hashi-tess Re: tarczyca 04.07.08, 12:57 oczywiście z normami i dawką tyroksyny jaką zażywałaś. Odpowiedz Link
zossia2 Re: tarczyca 04.07.08, 19:30 witam ;ja mam takie objawy-okresy niedoczynnosci przeplatane z okresami nadczynnosci,w sumie nie moge Ci nic doradzic poniewaz jestem zdana na sama siebie ,nie mieszkam w Polsce,nie jestem nawet w stanie kontrolowac hormonow.Na pewno mam zdjagnozowane hashimoto i czekam na kolejna wizyte w Polsce zeby oznaczyc sobie Trab,nie prztjmoje zadnych hormonow-odstawione w sierpniu zeszlego roku ze wzgledu na nadczynnosc (bralam mala dawke 25 i 12,5-letroxu).Po 6 tygodniach od odstawienia mialam wyniki ,ktore wg TSH wskazywaly niedoczynnosc ,a wg hormonow nadczynnosc,jestem zmeczona tym wariactwem,i nie wiem co mam robic,,napisz jak to wyglada u Ciebie i czy robilas badania Trab;Pozdrawiam Odpowiedz Link