Dodaj do ulubionych

project runway

20.04.14, 21:04
kim jest prowadząca? Bo o ile urodę ma całkiem ok to maniera gadania wkurza mnie jak u Różczki. Wrrr Macie takie osoby, które manierą lub głosem was wkurzają?
Obserwuj wątek
    • moonshana Re: project runway 20.04.14, 21:15
      Dereszowska z telewizorni. z życia to taka jedna znajoma. jak zaczyna gadać, to mnie się coś robi. niedobrego. a propopo maniery i głosu to miałam nieprzyjemność zauważyć iż: ludzie, którzy się wzbogacili w krótkim czasie nabierają nagle ąęąłłłłu w wymowie oraz maniery śniadaniowej: wpieprzają bułkę przez bibułkę. drażni mnie to niemiłosiernie. frak dobrze leży dopiero w którymś tam pokoleniu.
      • amoreska Re: project runway 20.04.14, 21:19
        Project Runway prowadzi Anja Rubik.
        • moonshana Re: project runway 20.04.14, 21:22
          ojacie. nie wiedziałam. ale pamiętam jak weszła reklama Apartu z plastikową, paskudną babą, taką z martwą mordą - dziwiłam się kto to, takie wstrętne i chłopowate.
          po czym przypadkiem dowiedziałam się, że to nasza rodaczka, słynna modelkabig_grin
          nie zmieniło to mojego zdania. nadal uważam, że jest okrutna.
          • jk3377 Re: project runway 20.04.14, 21:33
            wlasnie ogladam. niecierpie Rubikowej, dla mnie jest przerazajaco szkieletowata. nie wiem co wszyscy w niej widza. no ale ja sie nie znam. jestem dumna,ze Polka zrobila kariere,ze sie jej udalo,jednak w niej nic ładnego nie widze...niestety.
            juz o wiele bardziej mila dla oka jest Krupasmile
        • fajnyrobal Re: project runway 20.04.14, 21:35
          Nie cierpię baby. Mam wrażenie po sposobie mówienia, że w głowie ma pustostan absolutny. I dobry logopeda by się przydał.
          • andziulec Re: project runway 20.04.14, 21:38
            o toto właśnie. Oglądnęłam kawałek przypadkiem i aż mnie ciary przeszły.
            • grave_digger Re: project runway 20.04.14, 21:53
              Ma coś ze szczęką, mówi okropnie, logopeda nie dałby rady.
              Do tego końska twarz.
              Jest odstraszająca.
              Zarazem idealnie pasuje do chorego świata pokazów mody.
              • andziulec Re: project runway 20.04.14, 22:04
                a ja nie wiem czy pasuje big_grin właczyło mnie się toto jak Menda wyłaczyła Bolka i Lolka na dvd big_grin Temu aż zwróciłam uwagę na to dziwadło gadające. Byś się zdziwiła z czym logopedzi dają radę wink
              • opium74 Re: project runway 21.04.14, 09:21
                To nie "coś ze szczęką" tylko zwyczajny szczekoscisk z głodu wink
                • dlania Re: project runway 21.04.14, 10:26
                  Może i Ania Rubik nie ma słodkiej urody, ale za to ma w pizdu kasy, pieknego męża, zjeździła caly świat i może mieć wszystko co chce - a Wy(My) niewink
                  • magiczna_marta Re: project runway 21.04.14, 10:31
                    Swiat sie konczy...zgadzam sie z Dlania.
                    • dlania Re: project runway 21.04.14, 11:30
                      Bo ja, magiczna, wbrew pozorom, bardzo fajna kobieta jestem. Tylko mam fajnośc głeboko ukrytąwink
                  • moonshana Re: project runway 21.04.14, 10:43
                    ależ nikt nie twierdzi, że nie odniosła sukcesu. odniosła, i to na skalę światową. natomiast wdł. mnie urody istotnie nie ma słodkiej. nie ma żadnej. to taki paskudny, spełniony sen homoseksualisty: chłoptaś bez cycków, tyłka, szczuplutki, gładziutki, z męską twarzą. życzę jej wszystkiego najlepszego oraz dalszych sukcesów.
                    a tymi jej osiągnięciami ( w pizdu kasy, piękny mąż, zwiedzany świat) to ja się nie zachwycam. jak znam życie, drogo za to zapłaciła. jak jej się opłaca - to ok.
                    ps... chłopa mam niezłego, ale w pizdu kasy to bym chciała mieć, czemu nie.
                  • beata132 Re: project runway 21.04.14, 10:59
                    I co z tego, że ma to wszystko? Przecież żadna z dziewczyn nie napisała, że niesłusznie zarobiła kasę i że ma oddać przystojnego męża, bo wg nas nie jest urodziwa smile
                    To dlatego ma mi się podobać?
                    Ma ogromną wadę wymowy, którą normalni ludzie zazwyczaj leczą.
                    Mnie Rubik podoba się wyłącznie na niektórych zdjęciach. Gdy ją widzę w tv przełączam program. Odrzuca mnie od niej i już.
                    Natomiast baaaaardzo podobają mi się inne polskie modelki, które zrobiły światową karierę

Kasia Strusińska

Ania Jagodzińska

Kasia Smutniak

Magda Frąckowiak

• grave_digger Re: project runway 21.04.14, 11:00
                    Może i Ania Rubik nie ma słodkiej urody, ale za to ma w pizdu kasy, pieknego męża, zjeździła caly świat i może mieć wszystko co chce - a Wy(My) niewink

To zależy co dla kogo jest ważne. Gdzie ktoś lokuje swoje szczęście.
                    To, czy mogę mieć wszystko, co chcę, zależy tylko od mojego stanu umysłu.
                    • dlania Re: project runway 21.04.14, 11:28
                      Czyli nic do niej nie macie, potrzebujecie sobie tylko napisać, że jest szkaradna jak stary koń. Myślę, że miedzy innymi po to wygrano ją do prowadzenia tego programu, żeby sobie niedzielni hejterzy mogli poużywać, nabijając przy tym oglądalnośćwink
                      Cóż za masochizm - baba sepleni, brzydka jest, głupia - ale nie dam sie oderwac od fotela, pooglądam, żeby sie podbudować własna pięknościąwink Takie sa mechanizmy popkultury, a wy pieknie dajecie się w te trybiki wkręcać.
                      • grave_digger Re: project runway 21.04.14, 12:49
                        Nie oglądnęłam ani jednego odcinka.
                      • beata132 Re: project runway 21.04.14, 16:40
                        Dlanka, a dlaczego nie mogę napisać, że mi się nie podoba?
                        Czy to oznacza, że jestem niedzielnym hejterem?
                        Nie rozumiem Twojego toku myślenia. Rubik mi się nie podoba, ale podałam nazwiska modelek, na które mogę patrzeć godzinami.
                        Kapuśniaku też nie lubię i jeśli ktoś założyłby wątek pt "co sądzicie o kapuśniaku" to napisałabym, że jest ohydny. Ale Tobie może smakować. I git.
                        Nie wyzywam kobiety, nie lżę. Po prostu piszę, że mi się nie podoba.
                        • dlania Re: project runway 21.04.14, 17:25
                          Nie wiem, dla mnie to zawsze taka mała schizofrenia, że sie czegos nie lubi, a z upodobaniem o tym gada. Co akurat nie dotyczy sytuacji, kiedy ktos po prostu stwierdza, że nie lubi, ale notorycznego rozprawiania o tym.
                    • dlania Re: project runway 21.04.14, 11:32
                      Grave, akurat w Twoim przypadku dziwi mnie bardo, że juz kilka razy założyłąs wątek tylko po to, żeby powiedziec, że ktoś jest taki czy siaki z wyglądu. Po co Ci to, jak to sie ma do Twojego światopoglądu?
                      • grave_digger Re: project runway 21.04.14, 12:49
                        Nie rozumiem.
                        • grave_digger Re: project runway 21.04.14, 12:51
                          Odniosłam się do Twoich słów 'ale ona ma wszystko a wy nic' (to było uproszczenie).
                          • dlania Re: project runway 21.04.14, 17:26
                            To było ironiczna hiperbolawink
                            • grave_digger Re: project runway 21.04.14, 21:58
                              Muszę popracować nad moimi szarymi komórkami wink
                      • tedesca1 Re: project runway 21.04.14, 13:24
                        O jezu, jesteśmy tylko ludźmi. To, że ktoś powiedział, że jest brzydka to jest tylko stwierdzenie faktu. A po co ludzie gadają o dupie marynie? Jak to się ma do ich światopoglądu? To jest forum, więc się dyskutuje o wszystkim.

Mnie się Rubik nie podoba jako kobieta, a jej wystające kości są koszmarne. Co nie zmienia faktu, że osiągnęła sukces. A akurat jej zdjęcia z sesji w większości mi się podobają.
                        Beata napisała wyżej o innych modelkach, fakt one są piękne jako kobiety, ale Anja ma jednak zdecydowanie oryginalniejszą urodę.
                        • dlania Re: project runway 21.04.14, 17:27
                          tedesca1 napisała:
                          To, że ktoś powiedział, że jest brzydka to jest
                          > tylko stwierdzenie faktu.

To absolutnie nie jest fakt, a jedynie subiektywna opiniawink
                          • moonshana Re: project runway 21.04.14, 18:54
                            ok. dla mnie Rubik jest paskudna. i to jest fakttongue_out
                            Dlania, co z Tobą? gdyby nie brak fizycznego podobieństwa, powiedziałabym że bronisz jej jak bliźniaczki/względnie reprezentujesz ten typ "urody". Projektu nie oglądałam i nie zamierzam, nie jarają mnie tego typu programy. natomiast wolno mi się dziwić, że takie paskudztwo jest międzynarodową modelką. jest mnóstwo kobiet, które odniosły sukces zawodowy i jakoś mnie to dziwi. ale już dziwiłabym się, gdyby kurdupelka o figurze kuleczki odnosiła sukcesy w skokach o tyczce albo gdyby pani o głosie menela spod monopola była diwą operową. i tak dziwię się, że szkieletor/ spełniony sen homoseksu jest dla niektórych symbolem piękna.
                            • dlania Re: project runway 21.04.14, 20:36
                              Co ze mną? Nic - po prostu zawsze bronie atakowanych i uciśnionychwink A dla mnie Rubik nie jest brzydka, ma oryginalną urodę, która mi się podoba. I cenię ją, a jej wada wymowy w ogóle mi nie przeszkadza, jeszcze bardziej ją przez to lubię. Tak jak lubie ludzi, którzy nie prostuja sobie zębów, nie odsysają tłuszcz, nie nadązaja za modą. Ideały są nudne i z jednego klocka ciętewink. Pozostając przy tym samym typie urody - Chodakowska, tak, ta jest brzydkawink
                              • grave_digger Re: project runway 21.04.14, 21:57
                                Tak jak lubie ludzi, którzy nie prostuja sobie zębów, nie odsysają tłuszcz, nie nadązaja za modą
                                To ja tongue_out
                  • kanna Re: project runway 21.04.14, 22:03
                    może mieć wszystko co chce

Nie wiem, nie wiem... jeść na pewno nie może, co chce:p a ja mogębig_grin
    • biedroneczka47 Re: project runway 21.04.14, 21:16
      Anja Rubik dziwnie mówi, bo mało w Polsce mieszka zdaje się. Piękna nie jest urodą klasyczną i twarz ma końską ale nie zgodzę się z opinią że ma całkiem pusto w głowie. Oglądam Project Runaway i podobają mi się jej wypowiedzi jak są narady jurorów. Wtedy nie mówi tekstem wyuczonym tylko spontanicznie i czasem nawet błyśnie niezłym tekstem.
      Czy któraś z Was przekonanych o jej totalnej beznadziejności oglądała chociaż jeden odcinek od początku do końca, czy tylko coś Wam mignęło i powtarzacie modne slogany?
      • semihora Re: project runway 22.04.14, 18:35
        Oglądam w kratkę, ale zgadzam się z Tobą - sama byłam zaskoczona tym, jak Anja potrafi dowcipnie lub sensownie podsumować obrady. Nie jestem fanką jej urody, ale za to jak przestaje być sztywna, to gada całkiem fajnie i to odbieram pozytywnie.

Za to ten cały Piróg to wredny burak, co to nos wysoko zadziera, ale mentalnie jest głupim konusem i tego w żaden sposób nie da się ukryć pod toną lansu i rzekomej ekstrawagancji. No musiałam to napisać, bo wczoraj oglądałam akurat ostatni odcinek i jak mnie takie rzeczy zwykle nie ruszają, bo wiadomo: ustawki, medialne manipulacje i te sprawy, tak wczoraj mnie wkurzyło jego prostactwo. Nawet jeśli to celowe zagranie, to żenujące i zdecydowanie strzał w stopę.
      • marnamania Re: project runway 30.07.16, 19:57
        Anja jest sliczna i inteligentna
    • olinka20 Re: project runway 22.04.14, 11:32
      Programu nie ogladalam, wiec nie wiem jak Anja mowi.
      Ale a propos jej wygladu- ma piekne oczy.
      Mi sie ona bardzo podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka